Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kinga Moderator

|
Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 11:34 am Temat postu: |
|
|
spokojnie
super, że tak wyszło
zapisz sobie na karteczce to, co chcesz powiedzieć lekarzowi, bądź zapytać
bo często człowiek ze stresu zapomina dużo ważnych rzeczy .... _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kicia73 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 4:10 pm Temat postu: |
|
|
nic się nie martw ,ale udało się super z tą wizytą powodzonka i napisz już po jak tam poszło i jakie dalsze zalecenia ...a Kinia ma racje ,najlepiej sobie zapisać nurtujące Cię pytanka ..większość z nas korzysta z karteczek ,bo przy stresie to połowa jednak ulatuje z głowy buźka  _________________ Trzeba umieć walczyć o swoje marzenia, ale trzeba też wiedzieć, które drogi są nie do przebycia i zachować siły na przejście innymi ścieżkami.
Paulo Coelho
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
patkam84 Junior

|
Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 5:32 pm Temat postu: |
|
|
oj wiem, wiem - najlepiej sobie pytania zapisać, tylko tak naprawdę ja nie wiem o co pytać... Nie mam postawionej żadnej diagnozy, narazie tylko badania, więc jutro powie mi co wyszło z tych badań.
najważniejsze pytanie dla mnie to takie czy mogę zachodzić w ciążę hehehe, nie mam żadnych dolegliwości, więc naprawdę nie wiem czego mogę się spodziewać... |
|
Powrót do góry |
|
 |
kicia73 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 5:52 pm Temat postu: |
|
|
Patka to trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę oby odpowiedź na Twoje najważniejsze pytanie była pozytywna i marzenie o dzidziusiu nie pozostało tylko marzeniem  _________________ Trzeba umieć walczyć o swoje marzenia, ale trzeba też wiedzieć, które drogi są nie do przebycia i zachować siły na przejście innymi ścieżkami.
Paulo Coelho
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
patkam84 Junior

|
Wysłany: Sro Kwi 22, 2009 9:40 am Temat postu: |
|
|
No więc wyszło tak: choć przeciwciała mam wysokie, to te badania szczegółowe wyszły ok. Nic mi nie dolega, więc w jakiejkolwiek diagnozie nie ma do czego się przyczepić.
Mam brać acard, a resztę uzgodnić z ginekologiem.
No i pozwolenie na ciążę mam
Super, tak się strasznie bałam a tu można
Z tego forum nie zniknę, co prawda nie wiem czy gdzieś będę się udzielać bo nie mam wiedzy odpowiedniej z tego zakresu, ale czytać i przy okazji kogoś wesprzeć jak będzie trzeba to napewno będę
Pozdrowienia,
Patrycja |
|
Powrót do góry |
|
 |
kicia73 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Kwi 22, 2009 10:04 am Temat postu: |
|
|
Patrycja no to rewelacja teraz już spokojnie możesz spełniać swoje marzenie powodzonka i oby tak dalej  _________________ Trzeba umieć walczyć o swoje marzenia, ale trzeba też wiedzieć, które drogi są nie do przebycia i zachować siły na przejście innymi ścieżkami.
Paulo Coelho
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Sro Kwi 22, 2009 10:34 am Temat postu: |
|
|
super bardzo się cieszę
wiesz, sama wiedza to nic, liczy się doświadczenie, więc wpadaj kiedy chcesz  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
patkam84 Junior

|
Wysłany: Sro Kwi 22, 2009 11:49 am Temat postu: |
|
|
No to teraz trzymajcie kciuki aby tym razem się udało donosić zdorow ciążę do 9 miesiąca  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Sro Kwi 22, 2009 12:59 pm Temat postu: |
|
|
Patrycjo,super wieści
Korzystaj z uroków życia i bądż dobrej mysli tak jak my
Trzymam za słowo w kwestii bytnosci na forum
Powodzenia _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ludmila_07 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Kwi 22, 2009 1:07 pm Temat postu: |
|
|
witam Patka
i juz trzymam kciuki i za wizytę i za twoje zdrowie
no i zdrowego maluszka byś razem z ,,nami ,, urodziła _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
patkam84 Junior

|
Wysłany: Pią Wrz 25, 2009 8:21 am Temat postu: |
|
|
Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie, ale jestem w ciąży! W 24 tygodniu!!
Wiem, wiem - szybko się odezwałam, ale tak wyszło, że pierwsze miesiące musiałam leżeć plackiem bo miałam plamienia i krwawienia i już myślałam, że to koniec, ale Jest!!! Rośnie zdrowo i będzie Natalka.
Dalej biorę Acard, nie wiem jeszcze do kiedy dokładnie.
Pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia w walce z chorobą. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Pią Wrz 25, 2009 8:25 am Temat postu: |
|
|
GRATULACJE
wspaniała wiadomość
dużo zdrówka i radości Wam życzę  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Pią Wrz 25, 2009 11:40 am Temat postu: |
|
|
Super słyszec tak dobre wieści
Gratuluje również i powodzenia życzę  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Iwonkahaha Master butterfly

|
Wysłany: Pią Wrz 25, 2009 12:17 pm Temat postu: |
|
|
gratuluję  _________________ Kogo Pan Bóg kocha,temu krzyżyk daje,kto w nieszczęściu wytrzyma,ten szczęśliwym zostaje
Ogólnopolskie Forum Twardziny |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Wrz 25, 2009 3:28 pm Temat postu: |
|
|
Gratuluję!!! zycząc wam zdrówka!!!! i wszystkiego naj.... _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|