Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies. Możesz je wyłączyć w ustawieniach przeglądarki. Dalsze korzystanie z witryny bez zmiany ustawień oznacza wyrażenie zgody na korzystanie z plików cookies.

rozumiem i zgadzam się
Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna WWW.TOCZEN.PL
"systemic lupus erythematosus"

Lupus ChatLupus chat  FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Padma 28/Suplementacja
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> Porady i Doświadczenia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
paulina_87
Gość

PostWysłany: Nie Paź 02, 2005 8:14 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

GRATULACJEBaby
bardzo się cieszę Very HappyVery HappyVery Happy i trzymam kciuki .... zresztą wszyscy trzymamy Wink
pozdrawiam serdecznie Buziak
Powrót do góry
Lidia
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Pon Paź 03, 2005 12:11 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Laughing Mysza to wspaniała wiadomość i tak krzepiąca nasze koleżanki.Dbaj o siebie szczególnie starannie bo jest was dwoje .Odezwij się czasem i opowiedz co u Was . Slonko Buziak
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
agnieszka29
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Pon Paź 03, 2005 7:10 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gratuluje i zycze Wam duzo zdrówka niech dzidzia w brzuszku mamy rosnie szybko i zdrowo ....SmileSmile sle buziaki odemnie i moich urwisków... Buziak
didulka
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Pon Paź 03, 2005 8:58 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

GRATULACJE duzo zdrowia dla was dwojga i niech wam zawsze slonce swieci Slonko
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Ewelina
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Pon Paź 03, 2005 9:31 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Rzeczywiście jak tamie rzeczy mają miejsce Jupi2 to świat nie jest naprawdę piękny Trzymam mocno kciuki Razz i pozdrawiam cieło. Szepnij fasolce koniecznie, że Ewelina z forum właśnie pozdrawia i niech sie nie wygłupia tylko ładnie rozwija heh Trzymajcie sie!
megi
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

PostWysłany: Pon Paź 03, 2005 9:45 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Również i ja gratuluję. Smile Dbaj o siebie i o maluszka, niech rośnie zdrowo w brzuszku. Trzymam za Was kciuki. Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
gusia_92
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Pon Paź 03, 2005 6:20 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

niema to jak zmiana tematu Very Happy ale cuz.
ja tez bardzo gratuluje i zycze zdrowka
mysza
Junior
Junior

PostWysłany: Nie Paź 09, 2005 6:15 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

faktycznie nagla zmiana tematu ale w pozytywna strone - taki przyjemny przerywnik... dzidzius ma sie dobrze ma 9 tygodni i mierzy 27mm ... umie juz machac raczkami i nozkami... widzialam na usg... juz teraz jestem tylko na tych naturalnych preparatach witaminowo mineralnych czuje sie dobrze dwa tygodnie temu odstawilam zupelnie metypred... wedlug Gaska powinnam zrobic teraz jeszcze raz badanie by mi ustalili teraz suplementacje dla "dwojga"... rozmawialam z reumatologiem powiedzialam jej ze odstawilam sterydy i nie biore zadnych konwencjonalnych lekow - powiedziala ze wyniki mam dobre i nie musze brac sterydow chyba zeby cos sie dzialo (ciaza zle wplywa na toczniowcow) to ona by wedy dopiero wprowadzila... niestety nie zdazylam z nia porozmawiac o tych preparatach bo sie spieszyla na jakies zebranie - bylo to w szpitalu (gdzie lezalam na obserwacji z powodu dzidziusia) a ona jest ordynatorem i poprosili ja o konsultacje stanu zdrowia "toczniowej mamy"... co mnie troszke martwi to to ze bedac juz w ciazy bralam jeszcze sterydy co prawda w zmniejszajacych sie dawkach-ale chyba panikuje - z drugiej strony tak chyba kazda mama...

dziekuje Wszystkim za serdecznosci i gratulacje bardzo mi sie zrobilo cieplo na sercu gdy sobie je czytalam...

pozdrawiam!!!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Monika B
Moderator
Moderator

PostWysłany: Pon Paź 10, 2005 11:25 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Obie moje kolezanki z ktorymi utrzymuje staly kontakt .....braly starydy w ciazy ............a dzieciaki sa wspaniala .....dwoch chlopakow ......zdrowych rozbrykany 2 latkow........zartujemy ze energii dodaly im sterydy ........Nie martw sie na zapas ..bedzie dobrze
Monika
Powrót do góry
mysza
Junior
Junior

PostWysłany: Czw Lis 17, 2005 9:17 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

cicho sie zrobilo na tym forum... a ja ciagle zyje!!! i dzidzius tez ma sie swietnie - zadnych wad rozwojowych ufff - ostatnio mialam usg w tym kierunku - pani doktor powiedziala ze idealny ksiazkowy przypadek przybiera tyle ile powinien... rosnie i sie wierci chociaz nie czuje jeszcze tego ale na usg widac jaka z niego "wiercidupka" ja czuje sie dobrze... jedyne co mnie martwi to hemoglobina w wartosci 10,6 troszke za niska ale utrzymuje sie w tych okolicach i nie spada... nie mam problemow z krzepliwoscia czym tez mnie straszono ale wszystkie badania sa w normie... wiec przestaje sie chwilowo martwic... czy jeszcze na cos powinnam zwrocic uwage? dalej biore swoje witaminki... i zadnych chemicznych cudow sterydzikowych itp... zyje, chodze i produkuje dzidziola... Wink pozdrawiam!!!
Powrót do góry
megi
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

PostWysłany: Pią Lis 18, 2005 12:04 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mysza to super ze się oboje dobrze czujecie, dzidzia rozwija się prawidłowo i że wyniki są dobre.

trzymam mocno kciuki za Was, aby dalej wszystko było w porządku

pozdrawiam Smile
megi
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Monika B
Moderator
Moderator

PostWysłany: Pią Lis 18, 2005 1:35 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czesc ..morfologia niska utrzymuje sie bardzo czesto u kobiet w ciazy .moze kwas foliowy .zalecany szczegolnie u kobiet w ciazy i herbatka z pokrzywy ? Ciesze sie ze wszystko w porzadku i z dzieckiem i z toba .tak trzymaj ....Ja cala ciaze mialam niski poziom hemoglobiny .....i nie sposob go podniesc .widocznie taka twoja uroda. Wink ..jesli nie spada i czujesz sie dobrze .to nie przejmuj sie .bedzie ok.........
Monika
Powrót do góry
martek
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Pią Lis 18, 2005 9:31 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Myszo Very Happy Fajnie , że sie odezwałaś.
Serdecznie Cie pozdrawiamy , trzymamy kciuki.
A , że niska hemoglobina nie przejmuj sie. Znaczy, że dzidzia jest strasznym żarłokiem. Musisz się dobrze odżywiać (nie obrzerać się Wink ).
Jeszcze raz pozdrawiam Very Happy
zuzka
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Nie Lis 20, 2005 1:02 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

cześć Mysza, co ja się dowiaduję? czyżbyś tak dokarmiła sie suplementami że aż dzidziuś wyszedł? Super! Gratulacje! A jak ty sie czujesz? powiedz, jak odbierasz wpływ kuracji gąskowo-amweyowskiej na swoje aktualne wyniki i czy dalej je łykasz tzn, czy nadal jesteś w kontakcie z p. Gąskiem i łykasz jego preparaty?
pozdrawiam WAS gorąco. Jupi
mysza
Junior
Junior

PostWysłany: Pon Lip 24, 2006 11:41 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie odzywalam sie dlugo... w lutym wyjechalam z kraju... po dwoch tygodniach dziecko zmarlo... poronilam w siodmym miesiacu ciazy... przed wyjazdem konsultowalam pomysl wyjazdu w ciazy z lekarzem ginekologiem w klinice patologii ciazy we wroclawiu - wszystko niby bylo ok - po dwoch tygodniach w irlandii (bo tu teraz mieszkam) dziecko przestalo sie ruszac trafilam do szpitala okazalo sie ze nie zyje... Filipek urodzil sie w 31 tygodniu ciazy a wazyl 900 g... wddlug tutejszych lekarzy ciaza byla opozniona o 6 tygodni!!! nikt tego w polsce nie zauazyl!!! po porodzie mialam liczne komplikacje od infekcji poporodowej po zator w lewej nodze... nie bede sie rozpisywac o moim osmiotygodniowym pobycie w szpitalu... zalecono mi przyjmowanie warfaryny na krzepliwosc... i najciekawsze po konsultacji w tutejszej klinice reumatologii i immunologii "NIE MUSZE STOSOWAC ZADNYCH STERYDOW ANI NIC NA MOJ TOCZEN!!!" jestem w remisji!!! nie wiem co ja spowodowalo... suplementacja, burza hormonow w ciazy, czy czyste powietrze znad oceanu i zielonosc irlandii... 8) pozdrawiam!!!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> Porady i Doświadczenia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny
Strona 7 z 8

Skocz do: