Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
paulina_87 Gość
|
Wysłany: Nie Paź 02, 2005 8:14 pm Temat postu: |
|
|
GRATULACJE
bardzo się cieszę   i trzymam kciuki .... zresztą wszyscy trzymamy
pozdrawiam serdecznie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lidia Master butterfly

|
Wysłany: Pon Paź 03, 2005 12:11 am Temat postu: |
|
|
Mysza to wspaniała wiadomość i tak krzepiąca nasze koleżanki.Dbaj o siebie szczególnie starannie bo jest was dwoje .Odezwij się czasem i opowiedz co u Was .  |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Paź 03, 2005 7:10 am Temat postu: |
|
|
Gratuluje i zycze Wam duzo zdrówka niech dzidzia w brzuszku mamy rosnie szybko i zdrowo .... sle buziaki odemnie i moich urwisków...  _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
didulka Master butterfly

|
Wysłany: Pon Paź 03, 2005 8:58 am Temat postu: |
|
|
GRATULACJE duzo zdrowia dla was dwojga i niech wam zawsze slonce swieci  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ewelina Master butterfly

|
Wysłany: Pon Paź 03, 2005 9:31 am Temat postu: |
|
|
Rzeczywiście jak tamie rzeczy mają miejsce to świat nie jest naprawdę piękny Trzymam mocno kciuki i pozdrawiam cieło. Szepnij fasolce koniecznie, że Ewelina z forum właśnie pozdrawia i niech sie nie wygłupia tylko ładnie rozwija heh Trzymajcie sie! _________________ Z każdej ciemnej doliny jest jakieś wyjście, jakiś tęczowy szlak  |
|
Powrót do góry |
|
 |
megi Stary wyjadacz

|
Wysłany: Pon Paź 03, 2005 9:45 am Temat postu: |
|
|
Również i ja gratuluję. Dbaj o siebie i o maluszka, niech rośnie zdrowo w brzuszku. Trzymam za Was kciuki.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
gusia_92 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Paź 03, 2005 6:20 pm Temat postu: |
|
|
niema to jak zmiana tematu ale cuz.
ja tez bardzo gratuluje i zycze zdrowka _________________ .:Hoy se que tu ya no me quieres y eso es lo que mas me hiere:. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mysza Junior

|
Wysłany: Nie Paź 09, 2005 6:15 pm Temat postu: |
|
|
faktycznie nagla zmiana tematu ale w pozytywna strone - taki przyjemny przerywnik... dzidzius ma sie dobrze ma 9 tygodni i mierzy 27mm ... umie juz machac raczkami i nozkami... widzialam na usg... juz teraz jestem tylko na tych naturalnych preparatach witaminowo mineralnych czuje sie dobrze dwa tygodnie temu odstawilam zupelnie metypred... wedlug Gaska powinnam zrobic teraz jeszcze raz badanie by mi ustalili teraz suplementacje dla "dwojga"... rozmawialam z reumatologiem powiedzialam jej ze odstawilam sterydy i nie biore zadnych konwencjonalnych lekow - powiedziala ze wyniki mam dobre i nie musze brac sterydow chyba zeby cos sie dzialo (ciaza zle wplywa na toczniowcow) to ona by wedy dopiero wprowadzila... niestety nie zdazylam z nia porozmawiac o tych preparatach bo sie spieszyla na jakies zebranie - bylo to w szpitalu (gdzie lezalam na obserwacji z powodu dzidziusia) a ona jest ordynatorem i poprosili ja o konsultacje stanu zdrowia "toczniowej mamy"... co mnie troszke martwi to to ze bedac juz w ciazy bralam jeszcze sterydy co prawda w zmniejszajacych sie dawkach-ale chyba panikuje - z drugiej strony tak chyba kazda mama...
dziekuje Wszystkim za serdecznosci i gratulacje bardzo mi sie zrobilo cieplo na sercu gdy sobie je czytalam...
pozdrawiam!!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Pon Paź 10, 2005 11:25 am Temat postu: |
|
|
Obie moje kolezanki z ktorymi utrzymuje staly kontakt .....braly starydy w ciazy ............a dzieciaki sa wspaniala .....dwoch chlopakow ......zdrowych rozbrykany 2 latkow........zartujemy ze energii dodaly im sterydy ........Nie martw sie na zapas ..bedzie dobrze
Monika |
|
Powrót do góry |
|
 |
mysza Junior

|
Wysłany: Czw Lis 17, 2005 9:17 pm Temat postu: |
|
|
cicho sie zrobilo na tym forum... a ja ciagle zyje!!! i dzidzius tez ma sie swietnie - zadnych wad rozwojowych ufff - ostatnio mialam usg w tym kierunku - pani doktor powiedziala ze idealny ksiazkowy przypadek przybiera tyle ile powinien... rosnie i sie wierci chociaz nie czuje jeszcze tego ale na usg widac jaka z niego "wiercidupka" ja czuje sie dobrze... jedyne co mnie martwi to hemoglobina w wartosci 10,6 troszke za niska ale utrzymuje sie w tych okolicach i nie spada... nie mam problemow z krzepliwoscia czym tez mnie straszono ale wszystkie badania sa w normie... wiec przestaje sie chwilowo martwic... czy jeszcze na cos powinnam zwrocic uwage? dalej biore swoje witaminki... i zadnych chemicznych cudow sterydzikowych itp... zyje, chodze i produkuje dzidziola... pozdrawiam!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
megi Stary wyjadacz

|
Wysłany: Pią Lis 18, 2005 12:04 pm Temat postu: |
|
|
Mysza to super ze się oboje dobrze czujecie, dzidzia rozwija się prawidłowo i że wyniki są dobre.
trzymam mocno kciuki za Was, aby dalej wszystko było w porządku
pozdrawiam
megi |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Pią Lis 18, 2005 1:35 pm Temat postu: |
|
|
Czesc ..morfologia niska utrzymuje sie bardzo czesto u kobiet w ciazy .moze kwas foliowy .zalecany szczegolnie u kobiet w ciazy i herbatka z pokrzywy ? Ciesze sie ze wszystko w porzadku i z dzieckiem i z toba .tak trzymaj ....Ja cala ciaze mialam niski poziom hemoglobiny .....i nie sposob go podniesc .widocznie taka twoja uroda. ..jesli nie spada i czujesz sie dobrze .to nie przejmuj sie .bedzie ok.........
Monika |
|
Powrót do góry |
|
 |
martek Master butterfly

|
Wysłany: Pią Lis 18, 2005 9:31 pm Temat postu: |
|
|
Myszo Fajnie , że sie odezwałaś.
Serdecznie Cie pozdrawiamy , trzymamy kciuki.
A , że niska hemoglobina nie przejmuj sie. Znaczy, że dzidzia jest strasznym żarłokiem. Musisz się dobrze odżywiać (nie obrzerać się ).
Jeszcze raz pozdrawiam  _________________ Martek |
|
Powrót do góry |
|
 |
zuzka Master butterfly

|
Wysłany: Nie Lis 20, 2005 1:02 pm Temat postu: |
|
|
cześć Mysza, co ja się dowiaduję? czyżbyś tak dokarmiła sie suplementami że aż dzidziuś wyszedł? Super! Gratulacje! A jak ty sie czujesz? powiedz, jak odbierasz wpływ kuracji gąskowo-amweyowskiej na swoje aktualne wyniki i czy dalej je łykasz tzn, czy nadal jesteś w kontakcie z p. Gąskiem i łykasz jego preparaty?
pozdrawiam WAS gorąco.  _________________ Walcz o swoje do szczęścia prawa
Niech świat się wali - Ty się nie poddawaj |
|
Powrót do góry |
|
 |
mysza Junior

|
Wysłany: Pon Lip 24, 2006 11:41 pm Temat postu: |
|
|
nie odzywalam sie dlugo... w lutym wyjechalam z kraju... po dwoch tygodniach dziecko zmarlo... poronilam w siodmym miesiacu ciazy... przed wyjazdem konsultowalam pomysl wyjazdu w ciazy z lekarzem ginekologiem w klinice patologii ciazy we wroclawiu - wszystko niby bylo ok - po dwoch tygodniach w irlandii (bo tu teraz mieszkam) dziecko przestalo sie ruszac trafilam do szpitala okazalo sie ze nie zyje... Filipek urodzil sie w 31 tygodniu ciazy a wazyl 900 g... wddlug tutejszych lekarzy ciaza byla opozniona o 6 tygodni!!! nikt tego w polsce nie zauazyl!!! po porodzie mialam liczne komplikacje od infekcji poporodowej po zator w lewej nodze... nie bede sie rozpisywac o moim osmiotygodniowym pobycie w szpitalu... zalecono mi przyjmowanie warfaryny na krzepliwosc... i najciekawsze po konsultacji w tutejszej klinice reumatologii i immunologii "NIE MUSZE STOSOWAC ZADNYCH STERYDOW ANI NIC NA MOJ TOCZEN!!!" jestem w remisji!!! nie wiem co ja spowodowalo... suplementacja, burza hormonow w ciazy, czy czyste powietrze znad oceanu i zielonosc irlandii... 8) pozdrawiam!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|