Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
inessi Senior

|
Wysłany: Sob Maj 09, 2009 8:02 pm Temat postu: tienam - czy to dobra antybiotykloterapia w toczniu? |
|
|
mam pytanie, znow jestem w szpitalu, trafiłam tutaj z wysoką gorączką. crp mam 72. lekarze generalnie nie wiedza skad ta goraczka bo niby mowia ze wszystko wygląda dosc prawidłowo oprocz tego crp i goraczki. dodatkowo jak tu przyjechalam mialam straszny bol kregosłupa. lecza mnie antybiotykiem tiena, czy ktos wie moze jak ten antybiotyk dziala na tocznia??? prosze o pomoc!!!! bo leze tutaj od piatku a poprawy ani widu ani słychu
aha dodam ze urodzilam dziecko poprzez cesarskie ciecie i stad moje problemy |
|
Powrót do góry |
|
 |
agatka03 Master butterfly

|
Wysłany: Nie Maj 10, 2009 10:57 am Temat postu: |
|
|
Nie mam pojecia, Moja Droga...Trzymam kciuki, zeby było dobrze...A w jakim szpitalu jesteś? W Bizielu? Bo tam specjalizuja się w naszych chorobach....
Powodzenia...Pozdrawiam:) _________________ ..."W życiu nie chodzi o czekanie, aż burza minie... Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu..." (Vivian Green) |
|
Powrót do góry |
|
 |
inessi Senior

|
Wysłany: Nie Maj 10, 2009 2:47 pm Temat postu: |
|
|
nie chce mówic gdzie jestem, bo jakby jakis lekarz to odczytal to bylby wsciekly ze podwazam ich wiedze i autorytet... |
|
Powrót do góry |
|
 |
kingSMal Senior

|
Wysłany: Nie Maj 24, 2009 9:50 am Temat postu: |
|
|
Kochana, ja dwa lata temu trafiłam do szpitala po zakończeniu brania chyba czterech antybiotyków z powodu uporczywej gorączki. Trafilam z wysokim crp temperatura 39,5*C i bólem ramienia Bez pomyslu co dalej. Po podaniu sterydow metypred 32mg goraczka ustapila natychmiast.
Nie wiem z jakiego powodu masz wysoka temperature ale moze to byc goraczka immunologiczna, nie reagująca na antybiotyk. Nie wiem . A Tienam to antybiotyk z naprawde górnej pólki, nowej generacji, podawany w sepsie itp. Mam nadzieje że pomoże. Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|