Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
majkm Junior

|
Wysłany: Nie Cze 28, 2009 11:10 am Temat postu: nowa- majkm |
|
|
cześć niedawno się zarejestrowałam javascript:emoticon(' ') mam na imię Gośka mam 28l , 2 dzieci i męża. w kwietniu zdiagnozowano u mnie zap. wielomięśniowe. po pierwszych badaniach moje CK wynosiło 15000!!! po podaniu enkortonu spadło do 6400 ale teraz się niestety trzyma i spadło tylko o jakieś 180 oczek. udało mi się dostać na rehabilitacje i jakoś pomału zaczynam się ruszać. Nastawiam się optymistycznie pomału do przodu. Na razie nie mam żadnych zmian skórnych ,ale martwi mnie moje serce javascript:emoticon(' ') często się zdarza ,że bardzo szybko mi bije wtedy robię się czerwona jak burak,javascript:emoticon(' ') gorąco mi ogólnie wtedy się źle czuje. pozdrawiam wszystkich  _________________ nadzieja umiera ostatnia |
|
Powrót do góry |
|
 |
angela Master butterfly

|
Wysłany: Nie Cze 28, 2009 11:16 am Temat postu: |
|
|
Witaj Gosiu
Musisz koniecznie poczytać naszą skarbnicę wiedzy i na kilka pytań na pewno dostaniesz odpowiedź. Dołącz do nas, pisz i dziel się swoimi spostrzeżeniami, przemyśleniami, uwagami, sobą
Pozdrawiam  _________________ Szczęście nie jest dziełem przypadku, ani darem bogów. Szczęście to coś, co każdy z nas musi wypracować dla siebie samego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
basiula Master butterfly

|
Wysłany: Nie Cze 28, 2009 11:35 am Temat postu: |
|
|
Witam cieplutko na forum...nastawienie optymistyczne- to połowa sukcesu  _________________ ,,Nie poświęcaj siebie, ty jesteś wszystkim co posiadasz..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Nie Cze 28, 2009 11:43 am Temat postu: |
|
|
witam Cię serdecznie  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Nie Cze 28, 2009 2:33 pm Temat postu: |
|
|
Witaj,
Z 15.000 daleka droga do normy, ale z każdym dniem powinno być coraz lepiej.
Na forum znajdziesz wskazówki, jak sobie radzić z chorobą.
Z tymże, zwłaszcza przeglądając strony o objawach ubocznych, czy dolegliwościach, nie bierz wszystkiego do siebie - nie wszystkie objawy muszą u Ciebie wystąpić.
Owocnej lektury i zadomowienia się w naszej społeczności. _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lidia Master butterfly

|
Wysłany: Nie Cze 28, 2009 8:11 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Gosiu w naszej forumowej rodzince. W kupie nawet z chorobą łatwiej.
Zdrówka i jak najwięcej pozytywnego myślenia. Bedzie lepiej i nie ma innych opcji.
Lidka _________________ "uśmiechaj się, do każdej chwili uśmiechaj"
"Nie chodzi o to że mamy zbyt mało czasu, ale że zbyt dużo go tracimy"
Seneka |
|
Powrót do góry |
|
 |
kicia73 Master butterfly

|
Wysłany: Nie Cze 28, 2009 8:54 pm Temat postu: |
|
|
cześć GOSIU
grunt to "zdrowe" podejście i oczywiście spora dawka optymizmu Czasem jest gorzej ,ale trzeba trzymać się w pionie i nie załamywać wpadaj często na forum to specyficzna forma terapii ...bardzo skuteczna
buźka i trzymaj się  _________________ Trzeba umieć walczyć o swoje marzenia, ale trzeba też wiedzieć, które drogi są nie do przebycia i zachować siły na przejście innymi ścieżkami.
Paulo Coelho
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
teresa środa Master butterfly

|
Wysłany: Pon Cze 29, 2009 7:28 am Temat postu: |
|
|
Witaj Gosiu  _________________ roza
Razem-lecz osobno.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
paproshka Master butterfly

|
Wysłany: Pon Cze 29, 2009 9:08 am Temat postu: |
|
|
Hej Gosiu Miło Cię poznać  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Pon Cze 29, 2009 9:54 am Temat postu: |
|
|
Witaj Gośka
Najważniejsze,ze Jestes nastawiona na sukces,a więc cierliwości-powrót do jako takiej normalności zawsze trwa dłużej
Gratuluje Rodzinki-masz więc oparcie i wielką motywację do życia-nie ma chyba większej
Tymczasem ja równiez polecam naszę medyczna lekturę-tylko nie bierz wszystkiego do Siebie
Powodzenia _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ziarenko Master butterfly

|
Wysłany: Pon Cze 29, 2009 1:36 pm Temat postu: |
|
|
Gosiu,
Witam w naszym wirualnym, a zarazem realnym świecie. Od pierszego postu tworzysz go także Ty.
Zapraszam do pisania.
Z Twojego posta tchnie optymizm. Będzie lepiej, z każdym dniem. Powodzenia  _________________
rozjaśnia się we mnie
wyjaśnia jaśniej
|
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiakuc Master butterfly

|
Wysłany: Pon Cze 29, 2009 1:39 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Gosiu w naszym gronie najważniejsze że podchodzisz do tego z optymizmem bedzie dobrze powoli a skutecznie życze powodzenia..dobrze że masz dzieci i męża rodzina to rodzina wesprze Cie w trudnych chwilach choć dzieci są chyba jeszcze małe.. _________________ cieszmy sie każdą chwilka bo życie tak krótkie jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
agatka03 Master butterfly

|
Wysłany: Wto Cze 30, 2009 11:35 am Temat postu: |
|
|
Witaj Gosiu!!!!
Miło Cie poznać, zapraszam do naszej Kawiarenki na zwykłe, babskie pogaduszki:) _________________ ..."W życiu nie chodzi o czekanie, aż burza minie... Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu..." (Vivian Green) |
|
Powrót do góry |
|
 |
ludmila_07 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Lip 15, 2009 8:27 am Temat postu: |
|
|
witaj Gosiu:)
forum do twojej dyspozycji , będzie nam raźniej
oprócz wsparcia rodziny mamy siebie. _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagula Master butterfly

|
Wysłany: Pią Lip 17, 2009 12:09 am Temat postu: |
|
|
Cześć Gosiu, witam serdecznie! _________________ Fenomen czeskich psów- kundle wyglądają jak rasowce a rasowce przypominają kundle  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|