Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kasiakuc Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sie 18, 2009 11:42 am Temat postu: |
|
|
witaj Irka jak najbardziej dobrze trafiłąś witamy zatem w naszej sympatycznej wirtualnej rodzince będziesz się czuła z nami dobrze.. _________________ cieszmy sie każdą chwilka bo życie tak krótkie jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
olusiam03 Gość
|
Wysłany: Wto Sie 18, 2009 6:10 pm Temat postu: |
|
|
Witam i ja. Powodzenia w szybkiej diagnozie i pozdrawiam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
teresa środa Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sie 18, 2009 7:43 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Irka  _________________ roza
Razem-lecz osobno.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
lena_89 Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sie 18, 2009 7:47 pm Temat postu: |
|
|
Witaj na forum
Życze Ci wlasciwej diagnozy oraz znalezienia odpowiedniego lakarza, bo to polowa sukcesu
Pozdrawiam
lena _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Krysia Stary wyjadacz

|
Wysłany: Sro Sie 19, 2009 6:16 pm Temat postu: |
|
|
Także ja witam serdecznie i życzę znalezienia Super Lekarza. Pozdrawiam, Krysia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
irka49 Junior

|
Wysłany: Czw Sie 20, 2009 12:39 pm Temat postu: |
|
|
Dzień dobry Melduję się po 2-dniowym małym kryzysiku, raz jeszcze dziękuję wszystkim za miłe słowa i życzenia. Coś o sobie....mam prawie 50 lat, dwie dorosłe córki (mądre i piękne jak wszystkie dzieci..... ). Pracuję zawodowo, choć już nie sprawia mi to wielkiej satysfakcji. Dużo czasu spędzam w ogrodzie, a raczej spędzałam, bo teraz mam nietolerancję wysiłku, brak mi i sił i ochoty. Prócz obecnej, jestem posiadaczką jeszcze innych dolegliwosci, które niestety mogą zamazywać obraz diagnozowanej choroby. Toteż leczę się na "kilku frontach". Męczące.
Kingo, tak, kierowana była do "ludmila-07", ale jak już udało mi się poprawnie wejść, to zaraz udało mi się coś pochrzanić....
Kacha, witam Cię. Jestem z okolic Elbląga, leczę się w Por. Reumat. u dr Drabiszczak. Zmagania z NFZ chyba dopiero przede mną. Brrrr..... Skoro jesteśmy z "pobliża" - to pewnie uda nam się kiedyś porozmawiać w realu...
To tak króciutko. Mam co prawda parę pytań, ale to już chyba w Poradach.....? Nie mam jeszcze wprawy w poruszaniu się na forum, więc z góry przepraszam za ew. byki.
Pozdrawiam i do usłyszenia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lidia Master butterfly

|
Wysłany: Czw Sie 20, 2009 6:42 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Irenko. No cóż w kupie to nawet chorobę jakoś się łatwiej znosi.
Wilczek męczy ale można z nim żyć. Powodzenia w poszukiwaniu lekarza no i szybkiej 100% diagnozy. Zawsze lepiej wiedzieć co w trawie piszczy.
Lidka _________________ "uśmiechaj się, do każdej chwili uśmiechaj"
"Nie chodzi o to że mamy zbyt mało czasu, ale że zbyt dużo go tracimy"
Seneka |
|
Powrót do góry |
|
 |
alawa Master butterfly

|
Wysłany: Czw Sie 20, 2009 7:29 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Irenko!
Ja znalazłam "Tocznia" szukając dla kogoś, a okazało się,że trafiłam w "10".Mimo,że sama go nie mam, ale jestem bardzo blisko - zapalenie wielomięśniowe, więc czuje się wśród swoich |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Czw Sie 20, 2009 8:46 pm Temat postu: |
|
|
Irka, nic nie chrzanisz hehehe
urok słowa pisanego...czasem dochodzi do nieporozumień  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
agatka03 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Sie 21, 2009 2:42 pm Temat postu: |
|
|
Witam i ja:)
Milego buszowania po Forum i powodzenia w poszukiwaniach dobrego specjalisty-myslę,ze wiekszość z nas przechodziła takie okresy.
Pozdrawiam:) _________________ ..."W życiu nie chodzi o czekanie, aż burza minie... Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu..." (Vivian Green) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Iwonkahaha Master butterfly

|
Wysłany: Pią Sie 21, 2009 3:39 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Irenko
Aby potwierdzić lub wykluczyć menopauze poproś swojego ginekologa o zbadanie Twoich hormonów lub poproś o skierowanie do poradni endykrynologiczno-ginekologicznej.Po zrobieniu hormonów bedziesz wiedziała czy ją masz czy nie.Być może, co też sie zdarza choroba tkanki łącznej wywołała menopauze lub pojawiła sie równocześnie z nią. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ludmila_07 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Sie 21, 2009 4:32 pm Temat postu: |
|
|
a ja odpisuję dopiero teraz
najważniejsze że ,,wybrałaś" dobrze czyli nasze forum
trochę ostatnio zamieszania ale urzeduję tu już drugi rok i pierwszy raz są takie pomyłki
Najważniejsze że ogarniasz swoją sytuację mimo barku sił i ochoty
ten zespół tak ma
za to w krytycznych chwilach forum nas mobilizuje
pozdrawiam _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
irka49 Junior

|
Wysłany: Czw Wrz 03, 2009 1:48 pm Temat postu: |
|
|
No i nie zdążyłam podpytać Was o interesujące mnie sprawy - idę do szpitala , mam niepokojące objawy ze strony CUN. Pewnie u mnie wilczek zaatakował "od góry". Trudno. Idę z duszą na ramieniu, ale mam nadzieję, że coś wymyślą....Pozdrowienia i do usłyszenia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Czw Wrz 03, 2009 1:51 pm Temat postu: |
|
|
trzymaj się
mam nadzieję, że pomogą doktory i wrócisz zdrowiutka i wesolutka  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
irka49 Junior

|
Wysłany: Czw Wrz 03, 2009 1:55 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki Kingo . Zdrowiutka to pewnie nie, ale może przynajmniej nie będę się potykać o własne nogi  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|