|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
DorciaR Master butterfly

Dołączył: 06 Cze 2006 Posty: 1599 Skąd: pomorskie obecnie Wielka Brytania
|
Wysłany: Sro Sie 26, 2009 10:59 pm Temat postu: |
|
|
Witam Cię Monisia,
masz tak samo na imię jak moja bliźniacza siostra pewnie, że Cię przyjmiemy, rozgość się. Najpierw zapoznaj się z instrukcją działania forum a będzie Ci łatwej poruszać się po nim. Mamy też wyszukiwarkę, aby nie błądzić po omacku, nie dublować postów, aby szanować to co inni tutaj stworzyli i co najważniejsze aby forum było dla nas samych źródłem wiedzy i służyło pomocy w każdym przypadku http://www.toczen.pl/forum/search.php
noi zapraszam do kawiarenki jak już się zdomowisz na pogaduchy http://www.toczen.pl/forum/viewtopic.php?t=3281&start=105 _________________ "Byłoby szczęściem móc uszy i inne zmysły zamykać jak oczy" Georg Christoph Lichtenberg |
|
Powrót do góry |
|
 |
kicia73 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Sie 27, 2009 3:00 pm Temat postu: |
|
|
hejeczka Monisiu ,witaj cieplutko na forum i czuj się tu jak w domciu  _________________ Trzeba umieć walczyć o swoje marzenia, ale trzeba też wiedzieć, które drogi są nie do przebycia i zachować siły na przejście innymi ścieżkami.
Paulo Coelho
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
monisia609 Stary wyjadacz

|
Wysłany: Czw Wrz 03, 2009 6:33 pm Temat postu: |
|
|
miło mi:) właśnie leże przykuta do endoxanu i aż mi lepiej jak tu weszłam:) _________________ "Nadzieja - choć zwodnicza - wiedzie przynajmniej nas przyjemniejszą drogą do kresu życia."
François de La Rochefoucauld |
|
Powrót do góry |
|
 |
lena_89 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Wrz 04, 2009 6:26 pm Temat postu: |
|
|
Hej,
Jak rozumiem lezysz teraz w szpitalu ?