Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
irka49 Junior

|
Wysłany: Wto Wrz 22, 2009 9:16 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Madziu. Ja też jestem nowa, różni nas tylko wiek ( mam córkę w twoim wieku) i laryngolog......Reszta podobnie. Dzięki FORUM - tocznia zrozumiałam ( żeby walczyć z wrogiem - trzeba go poznać) . Wiem, że na tym FORUM mam oparcie, bardzo sobie to cenię. Czytam, uczę się, korzystam z rad i doswiadczen -polecam. To są wspaniali ludzie. Serdeczności. Irka |
|
Powrót do góry |
|
 |
madziary Stary wyjadacz

|
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 6:55 am Temat postu: |
|
|
Bardzo dziękuję za tak gorące i liczne powitanie
Kina - ja też się cieszę, że taka dawka mi na razie wystarcza, ale mam wątpliwości czy jak pójdę do szpitala na badania to wyniki nie będą "oszukane", podczas jednoczesnego zażywania sterydów... A poprawa jest bo nawet (wygląd) ręce mi wracają do normalności i jeszcze mnie ochrzanią, że ja zdrowa bo nic nie widać
Lidia - jeszcze bardziej mnie uspokoiłaś, dziękuję serdecznie za twojego posta, był mi potrzebny w sprawie tego Ustronia
lena_89 - może się nawet znamy a nie wiemy o tym hehe
całej Reszcie jeszcze raz serdecznie dziękuję i na pewno będziemy spotykać się w innych działach, np w kawiarence na kawie - wybieram się tam dzisiaj o ile czas mi na to pozwoli |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 7:09 am Temat postu: |
|
|
witam i ja cieplutko i serdecznie i jak najbardziej zapraszamy na kawusie do naszej wspaniałej kawiarenki..
zycze duzo zdrówka i cierpliwości do usłyszenia...  _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
olusiam03 Gość
|
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 4:02 pm Temat postu: |
|
|
Witam i ja Pozdrawiam i dużo zdrówka życzę  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Katarzyna Stary wyjadacz

|
Wysłany: Czw Wrz 24, 2009 6:38 pm Temat postu: |
|
|
Witam Magdo
Musimy chyba znowu zorganizować zlocik w Bielsku  _________________ Kasia |
|
Powrót do góry |
|
 |
alawa Master butterfly

|
Wysłany: Czw Wrz 24, 2009 9:11 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Magdo!
Mnie też podali sterydy, aby opanować chorobę,ale większości badań to nie przeszkadzało.Oby Cię szybko zdiagnozowali |
|
Powrót do góry |
|
 |
ludmila_07 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Wrz 25, 2009 8:39 pm Temat postu: |
|
|
witam Magdo !
jak trafiłaś na forum to już sporo wiesz, dlatego teraz szybkiej i trafnej diagnozy, dobrego lekarza i trafionych medykamentów, a przede wszystkim zdrowia
wsparcie rodziny i forum zapewnione _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
madziary Stary wyjadacz

|
Wysłany: Sob Wrz 26, 2009 7:26 am Temat postu: |
|
|
Jeszcze raz serdecznie dziękuje za ciepłe słowa, sami dobrze wiecie,że na początku "tej drogi" są one chyba najbardziej potrzebne
Zlocik w Bielsku, hmmm brzmi ciekawie...
Buziaczki i uściski dla Wszystkich  _________________ jutro możemy być szczęśliwi
jutro możemy tacy być
jutro by mogło być w tej chwili
gdyby w ogóle mogło być
raz dwa trzy |
|
Powrót do góry |
|
 |
meg7 Master butterfly

|
Wysłany: Nie Wrz 27, 2009 11:33 am Temat postu: |
|
|
Witam rownież serdecznie moją" toczniową" imienniczkę jestem tutaj też od niedawna i choć miałam krótką "przerwę w życiorysie" przez diagnozowanie mnie ( i wciąż czekam.....) to faktycznie dzięki forum dużo się dowiedziałam i funkcjonuję bez paniki:) Fajnie, że jesteś, pozdrowienia dla Ciebie i Córeczki:)) _________________ Sekret życia polega na tym, by robić to,
co się da, za pomocą tego, co się ma,
i tam, gdzie się jest.
Theodore Roosvelt |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagula Master butterfly

|
Wysłany: Wto Wrz 29, 2009 8:50 pm Temat postu: |
|
|
cześć madziary- pozdrawiam z niedalekiego Zaolzia  _________________ Fenomen czeskich psów- kundle wyglądają jak rasowce a rasowce przypominają kundle  |
|
Powrót do góry |
|
 |
madziary Stary wyjadacz

|
Wysłany: Sro Lis 18, 2009 2:44 pm Temat postu: |
|
|
już po szpitalu
diagnoza: toczeń rumieniowaty układowy
więcej napisałam tutaj: http://www.toczen.pl/forum/viewtopic.php?p=113294#113294 _________________ jutro możemy być szczęśliwi
jutro możemy tacy być
jutro by mogło być w tej chwili
gdyby w ogóle mogło być
raz dwa trzy |
|
Powrót do góry |
|
 |
|