Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
basiula Master butterfly

|
Wysłany: Sob Paź 24, 2009 7:40 pm Temat postu: |
|
|
Witaj w naszej forumowej rodzince  _________________ ,,Nie poświęcaj siebie, ty jesteś wszystkim co posiadasz..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
anowika Kadet

|
Wysłany: Nie Paź 25, 2009 3:55 pm Temat postu: |
|
|
Czytam i czytam, wasze forum to prawdziwa skarbnica wiedzy. Jednak im więcej czytam tym bardziej jestem przerażona Z jednej strony znajduję rozwiązania moich problemów, z drugiej zaś widzę że może być dużo gorzej. Ciężko mi się oswoić z tym wszystkim. |
|
Powrót do góry |
|
 |
paproshka Master butterfly

|
Wysłany: Nie Paź 25, 2009 3:56 pm Temat postu: |
|
|
Bo na to niestety potrzeba czasu...
Ale oswojenie choroby to połowa sukcesu  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Nie Paź 25, 2009 4:13 pm Temat postu: |
|
|
Może byc ,a nie musi-to złota zasada
Każdy choruje z reguły inaczej-począwszy od odmiennego zespołu objawów przez samą reakcje na zastosowane leczenie.Dobrze,ze czytasz,ale nie mierz Siebie miara innych By oswoic się z paskudą trzeba czasu i cierpliwości
Pogody ducha Ci życze-bo ona potrafi zdziałać cuda  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
teresa środa Master butterfly

|
Wysłany: Nie Paź 25, 2009 9:23 pm Temat postu: |
|
|
Witam cieplutko  _________________ roza
Razem-lecz osobno.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
sztympelek Kadet

|
Wysłany: Pon Paź 26, 2009 10:28 pm Temat postu: |
|
|
Witam cieplutko w ten deszczowy dzionek  |
|
Powrót do góry |
|
 |
alawa Master butterfly

|
Wysłany: Wto Paź 27, 2009 10:34 pm Temat postu: |
|
|
Witaj w naszym gronie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
agatka03 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Paź 28, 2009 8:36 am Temat postu: |
|
|
Miło Cię poznac:)
Czy wczoraj miałas imieninki? Wszystkiego naj,naj....
Pozdrawiam:) _________________ ..."W życiu nie chodzi o czekanie, aż burza minie... Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu..." (Vivian Green) |
|
Powrót do góry |
|
 |
meg7 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Paź 28, 2009 11:48 am Temat postu: |
|
|
Iwonka głowa do góry, ja zanim zdiagnozowano u mnie tocznia chorowałam już najprawdopodobniej 15 lat i leczyłam tylko skutki; teraz wreszcie dobrze się czuję, gdy zaczęłam przyjmować sterydy, a kości wszystkich z przerwami bolą a tutaj na forum się zdrowieje, zapewniam Cię jak się rozdzieli chorobę na tyle serc......ja wypisuję Ci extra receptę: rp. forum 3x1
no i słonka Ci dziś życzę, zapraszam do kawiarenki  _________________ Sekret życia polega na tym, by robić to,
co się da, za pomocą tego, co się ma,
i tam, gdzie się jest.
Theodore Roosvelt |
|
Powrót do góry |
|
 |
anowika Kadet

|
Wysłany: Sro Paź 28, 2009 12:57 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuję za miłe słowa i za życzenia imieninowe:)
Dziś już mi raźniej, chociaż wciąż mam ogromnego doła, dopadła mnie depresja ale staram się ją wypędzić. Wciąż mam w głowie wiele pytań bez odpowiedzi i wiele wątpliwości. Jakiś żal do świata, dlaczego mnie to właśnie spotkało. Nie tak miało wyglądać moje życie. Zawsze miałam pod górkę, a teraz jak już wyszłam na prostą to spadł na mnie Toczeń ech. Życie jest pełne niespodzianek, ale jak to sobie zawsze powtarzałam, gdyby moje życie było spokojne i poukładane to byłoby po prostu nudne. Zawsze byłam optymistką i teraz też będę, potrzebuję chwili czasu żeby się z tym oswoić i zaprzyjaźnić jak mi ktoś wyżej poradził.
W kawiarence jeszcze czuję się dość obco Wy się już znacie, a ja jestem nowa, ale podglądam, czytam i pewnego dnia na pewno dołączę. Dziękuję za życzliwość i pozdrawiam wszystkich słonecznie
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Sro Paź 28, 2009 2:16 pm Temat postu: |
|
|
Tylko zbyt długo nie siedż w tym dole-ziemia lubi się obsuwać,hehe Nie obwiam się aż tak bardzo o Ciebie skoro Jesteś optymistka i z wielu trudów wyszłaś obroonną ręką Pytania-"dlaczego mnie?"-nie doprowadzą do jakichś odkrywczych refleksji. Rozejrzyj sie dobrze wśród ludzi-w życiu każdego jest jakaś zadra,zawsze mogło byc lepiej lub...gorzej
Poza tym-jeśli nie zaczniesz pisac w kawiarence-jak się dasz nam poznać?A my tez chętni jesteśmy na nowe znajomości.W grupie siła,prawda ludzie?
No-uszy do góry  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lidia Master butterfly

|
Wysłany: Sro Paź 28, 2009 6:44 pm Temat postu: |
|
|
Witaj w wirtualnym świecie wybranych. Czuj się u siebie i buszuj w każdym kątku. Zapraszam do kawiarenki.
Lidka _________________ "uśmiechaj się, do każdej chwili uśmiechaj"
"Nie chodzi o to że mamy zbyt mało czasu, ale że zbyt dużo go tracimy"
Seneka |
|
Powrót do góry |
|
 |
MagdaT Kadet

|
Wysłany: Nie Lis 01, 2009 7:07 pm Temat postu: |
|
|
cześć
I ja Cię witam z drugiego końca Polski
Wiesz mimo wszytsko "szczęściara" z Ciebie bo masz już diagnoze - u mnie nadal tylko podejrzenie o toczęń i ta cała niepewność. Moze niedługo sie wyjaśni.
Pozdrowienia
Magda |
|
Powrót do góry |
|
 |
|