Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
natalina Junior

|
Wysłany: Wto Lis 10, 2009 1:58 pm Temat postu: hej! |
|
|
Mi też wyszły pozytywne ANA i dsDNA, ale zaden reumatolog na podstawie samych wyników nie zdiagnozuje tocznia. Byłam u 2 różnych. Po pół roku wyszły mi dalej pozytywne p-ciała, ale juz na coś innego. Najgorsza jest ta niewiedza - co i kiedy cię dopadnie...pozdrawiam wszystkich |
|
Powrót do góry |
|
 |
Iwonkahaha Master butterfly

|
Wysłany: Wto Lis 10, 2009 2:14 pm Temat postu: |
|
|
Jaki miałaś typ świecenia przy dodatnich ANA? _________________ Kogo Pan Bóg kocha,temu krzyżyk daje,kto w nieszczęściu wytrzyma,ten szczęśliwym zostaje
Ogólnopolskie Forum Twardziny |
|
Powrót do góry |
|
 |
zebra Junior

|
Wysłany: Wto Lis 10, 2009 5:44 pm Temat postu: |
|
|
natalina - na podstawie samych wyników może i nie postawi diagnozy, ale z jakiegoś powodu miałaś je wykonane, czyli jakieś objawy do tego muszą być...(?)
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
kicia73 Master butterfly

|
Wysłany: Wto Lis 10, 2009 7:03 pm Temat postu: |
|
|
witaj ciepło Gosiu
myślę ,że już sporo się dowiedziałaś po lekturce forumowych działów ,życzę Ci dużo siły ,wiary i optymizmu ...każdy z nas jak dziewczyny i nasz rodzynek Łukasz zauważyli choruje inaczej i każdy też w miarę możliwości i tego co niesie dzień poprostu żyje i cieszy się każdą chwilą
zdróweczka Ci życzę jak najwięcej ,realizacji marzeń i obyś zawsze czuła się tak jak w chwili obecnej  _________________ Trzeba umieć walczyć o swoje marzenia, ale trzeba też wiedzieć, które drogi są nie do przebycia i zachować siły na przejście innymi ścieżkami.
Paulo Coelho
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
zebra Junior

|
Wysłany: Wto Lis 10, 2009 10:44 pm Temat postu: |
|
|
witaj
a ja naprawdę, mimo że tu wchodzę, przestałam myśleć o chorobie, trenuję jeszcze intensywniej i mam w nosie wszystko co złe! pozdrowienia! |
|
Powrót do góry |
|
 |
kicia73 Master butterfly

|
Wysłany: Wto Lis 10, 2009 11:09 pm Temat postu: |
|
|
i tak trzymaj ,to że człowiek jest chory nie znaczy ,że przestaje być człowiekiem w pełnym słowa znaczeniu żyj i ciesz się życiem do upadłego myślę ,że my wszyscy po części już jesteśmy zaprzyjaźnieni z wilczkiem i dolegliwości są ,że tak się wyrażę standardowe i przechodzimy z tym do porządku dziennego
no chyba ,że trafia się coś nieprzewidzianego ,bo i tak bywa ...ale to juz inna bajka
buźka i korzystaj ze wszystkiego  _________________ Trzeba umieć walczyć o swoje marzenia, ale trzeba też wiedzieć, które drogi są nie do przebycia i zachować siły na przejście innymi ścieżkami.
Paulo Coelho
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
lena_89 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Lis 11, 2009 9:08 am Temat postu: |
|
|
Witam Cie
Pozytywne nastawienie znaczy bardzo wiele, wiec jedna rzecz masz juz "z glowy"  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
natalina Junior

|
Wysłany: Sro Lis 11, 2009 9:31 am Temat postu: |
|
|
Badania miałam wykonane, bo po ciąży została mi cukrzyca. Diabetolog robił mi dużo badań, a w wywiadzie lekarskim powiedziałam, że moja mama ma toczeń.I tak się zaczęło... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Sro Lis 11, 2009 11:06 am Temat postu: |
|
|
natalina-dołącz ,proszę do Swojego wątku ten post-to wątek zebry-lepiej -czytelniej będzie,dobrze?  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
karolla Master butterfly

|
Wysłany: Sro Lis 11, 2009 9:14 pm Temat postu: |
|
|
zebra - witaj serdecznie.!
dziewczyny i lukasz maja racje
zyj i ciesz sie zyciem, realizuj marzenia ale nie zapominaj zadbac o siebie i o wilka...
...i choc czasem boli...bardzo boli to moge napisac z usmiechem ze moje zycie nabralo wiekszego sensu i znacznie wiekszej wartosci a to wszystko dzieki toczniowi
glowa do gory i realizuj marzenia!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ludmila_07 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Lis 11, 2009 10:22 pm Temat postu: |
|
|
witaj Zebra
Już wiem skąd ta zebra !
zebra-ło ci się na chorowanie ...
zebra-ło ci się na narzekanie ...
zebra-ło ci się na forum zapisanie ...
więc kochanie - zbieraj się do dbania o siebie i swojego czworonoga
i zdrowiej
no i nie zapominaj o forum
p o z d r a w i a m _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lidia Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lis 12, 2009 3:12 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Zebra w naszej wirtualnej rodzince. Przed tobą jak przed każdym większe i mniejsze radości czasem smuteczki nic cię nie ominie a na dokładkę masz wiernego towarzysza w wilczku. Dbaj o siebie i o niego. Karm paskudę tabletkami i co tam z medycyny mu przypadnie. Dobrze traktowana bestyjka może zapaść w sen i to całkiem długi. Powodzenia
Lidka _________________ "uśmiechaj się, do każdej chwili uśmiechaj"
"Nie chodzi o to że mamy zbyt mało czasu, ale że zbyt dużo go tracimy"
Seneka |
|
Powrót do góry |
|
 |
zebra Junior

|
Wysłany: Czw Lis 12, 2009 3:31 pm Temat postu: |
|
|
witam Was też bardzo serdecznie, przyznaje że jesteście niesamowici wszyscy:)
ludmila_07 - super Ci to wyszło!hihi masz talencik, nie ma co dziękuję za wsparcie, teraz zebra-ło mi się na uśmiechanie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
ludmila_07 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lis 12, 2009 8:08 pm Temat postu: |
|
|
no i widzisz jakie życie jest proste
wystarczy zebra-ć się w sobie
uśmiechnąć
i uwierzyć ,że jutro będzie lepiej niż dziś
jeszcze raz pozdrawiam
a teraz na poważnie - skąd ta zebra  _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
sztympelek Kadet

|
Wysłany: Pią Lis 13, 2009 5:50 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Gosiu
mam nadzieję, że złość Ci mija... nastawienie to podstawa