|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kasiakuc Master butterfly

|
Wysłany: Wto Gru 22, 2009 6:55 am Temat postu: |
|
|
oj Margaret ja ostatnio miałam i nadal czasem mam kłopot z dziwnym silnym bólem w jakimś miejscu głowy i to mnie przeraża ale na szczęście za jakiś czas ustępuje ..oby nie więcej .. _________________ cieszmy sie każdą chwilka bo życie tak krótkie jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
Iwonkahaha Master butterfly

|
Wysłany: Wto Gru 22, 2009 2:31 pm Temat postu: |
|
|
Margo to coś nowego tego jeszcze nie czytałam,faktem że słabo to mi się czasami robi przy renku  _________________ Kogo Pan Bóg kocha,temu krzyżyk daje,kto w nieszczęściu wytrzyma,ten szczęśliwym zostaje
Ogólnopolskie Forum Twardziny |
|
Powrót do góry |
|
 |
teresa środa Master butterfly

|
Wysłany: Wto Gru 22, 2009 10:01 pm Temat postu: |
|
|
a zdazaja sie Wam zawroty niby glowy ale bardziej oczne?wczoraj tak mialam,i w sumie taki epizody zdazaja sie z nienacka,nigdy nie wiem kiedy to nastapi,a poprzedzone bylo okropnym bolem prawej reki-calej,reka robila sie sina,i dretwiala mi,i byla zimna .Dzis z kolei mialam przez dwie godziny zygzaki w prawym oku-nic nie widzialam na polowe oka,glowa nie bolala ani nie boli  _________________ roza
Razem-lecz osobno.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
ssowa Super senior

|
Wysłany: Sro Gru 23, 2009 11:04 am Temat postu: |
|
|
Ja mam często bole głowy zaczynajace sie od oczu, rzekomo są one zwiazane własnie z rozszerzajacymi sie naczyniami, zawroty mam przy samych bolach głowy. _________________ "Nie widziałem, byłem odwrócony" M.H. |
|
Powrót do góry |
|
 |
JOLKA Stary wyjadacz

|
Wysłany: Sro Gru 23, 2009 2:17 pm Temat postu: |
|
|
Witajcie! ja również ostatnio miewam zawroty głowy i takie dziwne drętwienia lewej strony,miałam robioną tomografie i wyszło że tętnice główne nie za kontrastowały się , i dostałam skierowanie na kolejną tomografie zapisy dopiero w styczniu może to mieć np.związek z moim wysokim ciśnieniem ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Iwonkahaha Master butterfly

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|