Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies. Możesz je wyłączyć w ustawieniach przeglądarki. Dalsze korzystanie z witryny bez zmiany ustawień oznacza wyrażenie zgody na korzystanie z plików cookies.

rozumiem i zgadzam się
Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna WWW.TOCZEN.PL
"systemic lupus erythematosus"

Lupus ChatLupus chat  FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Co robicie? Kim jesteście?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 17, 18, 19  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> O Nas, dla Nas, z Nami
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

Co robicie? Kim jesteście?
Jestem Uczniem.
7%
 7%  [ 19 ]
Jestem Studentem.
13%
 13%  [ 32 ]
Pracuję.
54%
 54%  [ 135 ]
Jestem Rencistą/Emerytem.
14%
 14%  [ 35 ]
Jestem Bezrobotny.
10%
 10%  [ 25 ]
Wszystkich Głosów : 246

Autor Wiadomość
Moksia
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Nie Sty 03, 2010 10:43 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hejka, Jako, że jestem nowa na forum to kilka słów o mnie. O małego dziecka na pytanie co chcę w życiu robić odpowiadałam, że chcę pracować przy reklamie - może śmieszne zyczenie jak na małe dziecko i zadziwiająca odpowiedź. W szczególności, że nikt z rodziny nie był związany z reklamą czy marketingiem. Jak zaczełam dorastać to dalej reklamy mnie fascynowały, choć głupie i wbijają w głowę ludziom potrzeby to ich forma i skuteczność były zadziwiające. Oczywiście zainteresowania z wiekiem delikatnie się zmieniały, ale pędziły w kierunku wiedzy o technikach markietingu. Oczywiście jak okazało się, że czas na studia to wszyscy dookoła studiowali już na marketingu - kierunek bardzo modny, bo niby bardzo uniwersalny i każdy przecież na tym się zna. No cóż, stwierdziłam, że skoro z taką pasją myślę o marketingu to jakoś jednak się przebiję w tym tłumie i choć wielu studiuje to ja będę robiła to, bo po prostu mnie to interesuje. W trakcie studiów również pracowałam i stawiałam pierwsze kroki w samodzielnym prowadzeniu działań marketingowych dla jednej z firm. Temat mnie kręcił, więc praca mnie pochłaniała - studia jakoś strasznie się rozciągały i nagle dopadła mnie choroba, po walce z lekarzami zdiagnozowano ZW i okres leczenia, w którym miałam zakaz pracy pozwolił mi na skńczenie licencjata. Zaczełam studia mgr i studia podyplomowe w między czasie również mogłam zacząć znowu pracować - zmieniłam firmę i spokojnie pracowałam, uczyłam się na dwóch uczelniach. W pracy zdobyłam bardzo cene doświadczenia, choć wiedziałam, że to nie jest miejsce dla mnie - za bardzo stresujące otoczenie i bardzo mało swobody w działaniu. Skończyłam jednak spokojnie studia mgr i podyplomowe - a że robiłam to co lubię to jakoś tak przez "przypadek" udało mi się uzyskać najwyższe oceny i zmieniłam pracę, w której jest świetna atmosfera - prowadzę dział marketingu i na prawdę jestem zadowolona z tego co robię. Pracuję dla fajnej marki w bardzo miłym otoczeniu - niestety nic nie jest wieczne, więc czekają naszą firmę zmiany... mam nadzieję, że to będą zmiany tylko na lepsze i że będę mogła dalej być tu gdzie jestem:)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Margaret74
Moderator
Moderator

PostWysłany: Pon Sty 04, 2010 9:24 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W życiu najwazniejsza jest pasja-cokolwiek by sie robiło-jesli jej zabraknie-życie staje sie zwyczajnie jałowe. A Ty masz wielką pasję w sobie i optymizm,które bija z monitora-super,tak trzymaj Very Happy

Alawa w zupełności sie z Tobą zgadzam-nie tytuł człowiekiem czyni-sama niejednokrotnie doświadczyłam tego na własnej skórce Wink Już dawno przestałam udowadniać otoczeniu ile jestem warta-wystarczy ,ze ludzie mi najbliżsi mnie znają , bo "nie ważne CO,ale KTO mówi".Oczywiscie znam tez osoby bardzo wykształcone,robiące z wielkim zacięciem to co lubią i przy tym bardzo kulturalne Smile Dużo się mówi o inteligencji emocjonalnej-tutaj jest "pies pogrzebany"Wink

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Moksia
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Pon Sty 04, 2010 10:40 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Margaret74 - dziękuję za tak miłą ocenę mojej osoby:)
Powrót do góry
Łukasz F.
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Pon Sty 04, 2010 6:35 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moksia - widzę, że jesteś moją koleżanką po fachu Smile I w dodatku widać, że jesteś marketingowcem z powołania - tak trzymaj Smile

PS. Jeśli mogę zapytać - jaka jest Twoja "działka" ? Ja osobiście specjalizuję się w "przemysłówce" [czyt. marketingu biznesowym - dop. aut.] - może nie jest to najbardziej porywający dział marketingu, ale osobiście mi się podoba. I, może trochę nieskromnie, ale jestem w tym dobry Smile

Ostatnio zmieniony przez Łukasz F. dnia Wto Sty 05, 2010 9:51 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
alawa
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Wto Sty 05, 2010 8:09 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Margaret!
Oczywiście,że jest mnóstwo wspaniałych mądrych i wykształconych ludzi, ale Ci naprawdę Mądrzy nigdy nie dają odczuć mniej wykształconym ,czy niewyrobionym swojej przewagi . A kontakt z kimś takim to nie spotkanie a Obcowanie.Kilka razy miałam szczęście zetknąć się z KIMŚ. [/b]
Powrót do góry
Łukasz F.
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Wto Sty 05, 2010 9:55 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Margaret, Alawa - pisałem kiedyś, że "nie pomogą doktoraty, kiedy człowiek chamowaty". I myślę, że jest to prawda - wartości i inteligencji człowieka nie liczy się w papierkach, czy wyuczonych regułkach, tylko w tym, jak je wykorzystuje w życiu.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Anula40
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Sro Sty 06, 2010 1:48 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No to i ja coś skrobnę o sobie:)
Zaliczam się do osób nie pracujących i nigdy nie pracowałam zawodowo.Moja edukacja skończyła się, na szkole średniej,szybko wyszłam zamąż,szybko urodziła się córka. Choroba córki i walka z nią stały się dla mnie najważniejsze,ale nigdy przy tym nie zapomniałam o sobie,zawsze szukałam czegoś czym mogłabym się zająć,coś co sprawiałoby mi radość i przynosiło satysfakcje,a przy okazji w niczym to nie przeszkadzałoby mi w opiece na dziećmi.I chyba to osiągnęłam lubię to co robię,zajmuje się rękodzielnictwem,podoba się to innym,mam wystawy,jeźdżę na kiermasze zdobyłm kilka nagród i wyróżnień za moje prace,oprócz tego działam społecznie na gruncie lokalnym i to,że nie mam studiów,tytułów wcale nie powoduje,że czuje się gorsza od innych.Samo życie to najlepsza szkoła i pewnie wielu z nas miało by w tej dziedzinie już doktorat:)
Margaret74
Moderator
Moderator

PostWysłany: Sro Sty 06, 2010 9:36 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Anulka-brawo! Za to,ze sie nie poddałaś "rozpaczy" i ,ze w tym wszystkim myślisz o sobie.Gratuluje sukcesów Very Happy Moze masz jakieś namiary n aswoje wystawy-lub zdjęcia Question

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Moksia
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Sro Sty 06, 2010 10:06 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Podpisuję się pod stwierdzeniem, że najważniejsze jest doświadczenie życiowe, rozsądek i szacunek dla ludzi!
Powrót do góry
Margaret74
Moderator
Moderator

PostWysłany: Sro Sty 06, 2010 10:35 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja dodam jeszcze tylko,ze bardzo zwracam tez uwagę jak człowiek odnosi się do zwierząt Wink

Powrót do góry
Anula40
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Sro Sty 06, 2010 2:44 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Margaret dzięki Smile A co do fotek to chyba na necie nie ma,ale mam w swoich zbiorach,poszperam i umieszczę.
Moksia
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Sro Sty 06, 2010 5:08 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Margaret74 - masz rację dobry stosunek do zwierząt to dobre krytrium oceny ludzi. Dobrych ludzi poznaje się po oczach...
Powrót do góry
MagdaT
Kadet
Kadet

PostWysłany: Pią Sty 08, 2010 10:01 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

i po tym czy zwierzeta ich dobrze odbierają Smile
Ja w swojej pracy mam tak ze czesto wchodze na jakieś posesje i stykam się z różnymi ludźmi. Tam gdzie zwierzęta są zadbane i dobrze traktowane zawsze sa mili ludzie. A z drugiej strony jeszcze mnie nigdy obcy pies nie pogryzł - zazwyczaj nadstawiaja sie takie na pieszczoty - ostatnio nawet jedna pani była zdziwiona - "ale on nikogo na podwórko nie wpuszcza!" A wielkie psicho siedziało obok mnie i upominało się o drapanie po grzbieciku Very Happy

Nenya toś Ty koleżanka po fachu Smile z tym że ja w geo - inż. siedzę Smile o zrobieniu uprawnień z hydro tylko pomarzyć mogę bo nie mam doświadczenia na studniach :/ szkoda bo bardzo by się przydało.
Powrót do góry
noemi
Kadet
Kadet

PostWysłany: Wto Lut 09, 2010 12:11 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dotychczas pisałam o moim bracie ,teraz będzie trochę o mnie Smile

Z zawodu jestem chemikiem ,ale nie zawsze pracowałam w zawodzie . Przez ostatnie parę lat pracowałam w laboratorium . Obecnie zajmuję się moim 14 miesięcznym synkiem Jupi , drugi syn chodzi do szkoły średniej.

Mam teraz więcej czasu na czytanie książek Very Happy
kinga
Moderator
Moderator

PostWysłany: Wto Lut 09, 2010 12:45 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Shocked WOW Shocked chemik Cool
mi wystarczyła chemia w szkole hehehe Very Happy
ale masz chłopaków w domu Exclamation Laughing

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> O Nas, dla Nas, z Nami Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 17, 18, 19  Następny
Strona 12 z 19

Skocz do: