Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
aniusia Master butterfly

|
Wysłany: Sob Sty 09, 2010 7:29 pm Temat postu: |
|
|
Witam Cie gorąco fiolka
Dobrze, że znalazłaś to forum, będzie Ci tu dobrze. Ja również walczę z toczniem od ponad dziesięciu lat.
Trzymaj się
Pozdrawiam.
Ania _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Anula40 Master butterfly

|
Wysłany: Sob Sty 09, 2010 9:26 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Wiolu  _________________ Żyć to nie znaczy czekać aż burza przejdzie...ale nauczyć się tańczyć na deszczu ... |
|
Powrót do góry |
|
 |
teresa środa Master butterfly

|
Wysłany: Sob Sty 09, 2010 10:03 pm Temat postu: |
|
|
Witam cieplutko niestety z tymi rentami nie tak latwo..ale zycze zeby Ci sie udalo  _________________ roza
Razem-lecz osobno.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lidia Master butterfly

|
Wysłany: Nie Sty 10, 2010 12:09 pm Temat postu: |
|
|
Witaj w naszej wirtualnej rodzince. Życzę dużo zdrowia Tobie i Twoim pociechom i żeby dolegliwości poszły sobie precz. Dobrze że masz diagnozę zawsze to łatwiej draństwo ujarzmić jak już wiadomo co jest grane.
Z rentami bywa kiepsko. Poczytaj dokładnie co piszą koleżanki bo mnie zawsze przyznawali ale ile nerwów mnie to kosztowało to tylko ja wiem.
Jacy lekarze specjaliści cie prowadzą. Może przydali by się jeszcze jacyś i ich opinie na wniosku o rentę.
Pozdrawiam serdecznie
Lidka _________________ "uśmiechaj się, do każdej chwili uśmiechaj"
"Nie chodzi o to że mamy zbyt mało czasu, ale że zbyt dużo go tracimy"
Seneka |
|
Powrót do góry |
|
 |
fiolka Junior

|
Wysłany: Nie Sty 10, 2010 1:15 pm Temat postu: |
|
|
Lidia napisał: |
Witaj w naszej wirtualnej rodzince. Życzę dużo zdrowia Tobie i Twoim pociechom i żeby dolegliwości poszły sobie precz. Dobrze że masz diagnozę zawsze to łatwiej draństwo ujarzmić jak już wiadomo co jest grane.
Z rentami bywa kiepsko. Poczytaj dokładnie co piszą koleżanki bo mnie zawsze przyznawali ale ile nerwów mnie to kosztowało to tylko ja wiem.
Jacy lekarze specjaliści cie prowadzą. Może przydali by się jeszcze jacyś i ich opinie na wniosku o rentę.
Pozdrawiam serdecznie
Lidka |
dziekuje bardzo za wsparcie:)
prowadza mnie hematolog,immunolog,reumatolog,neurolog,endokrynolog nie liczac lekarza ogolnego:)problem jest taki,ze jakbym byla na zwolnieniu lekarskim to by mi dali od reki rente a tak jak jestem na wychowawczym to maja opory:(mam nadzieje,ze moja sytuacja zakonczy sie dobrze,licze na to:)
zapomnialam o gastrologu:)
Korzystaj w funkcji EDIT aby zmieniać posty; nie dubluj swoich  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiakuc Master butterfly

|
Wysłany: Pon Sty 11, 2010 7:06 am Temat postu: |
|
|
Witaj Wioletto no cóż dopadł i Ciebie nasz kochany wilczek czyli toczeń ale jestes pełna optymizmu masz 3 kę wpaniałych dzieci i dla kogo żyć..ważne byś była pod stałą kontrola specjalisty miała odpowiednie leczenie a życie nie będzie takie zle zwłaszcza z taką rodzinka trzymaj sie kochana życze dużo zdrowka i cierpliwości do dzieciaczków i także dla nich zdrowka.. _________________ cieszmy sie każdą chwilka bo życie tak krótkie jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Pon Sty 11, 2010 9:04 am Temat postu: |
|
|
ja się jeszcze zapytam: ile masz lat?
bo na fotce-avatarze taka młodziutka Babeczka, a dzieciaki takie duże  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
agatka03 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Sty 11, 2010 11:56 am Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie:)
Milo Cie widziec:) _________________ ..."W życiu nie chodzi o czekanie, aż burza minie... Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu..." (Vivian Green) |
|
Powrót do góry |
|
 |
fiolka Junior

|
Wysłany: Pon Sty 11, 2010 1:33 pm Temat postu: |
|
|
mam 36 lat jak ide z blizniakami to wszyscy mysla,ze to moje rodzenstwo a nie dzieci :)fajnie wygladac na tak mloda |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Pon Sty 11, 2010 1:58 pm Temat postu: |
|
|
Pewnie,ze super I tak trzymaj  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Iwonkahaha Master butterfly

|
Wysłany: Pon Sty 11, 2010 2:48 pm Temat postu: |
|
|
Aż zazdroszczę Ci urody  _________________ Kogo Pan Bóg kocha,temu krzyżyk daje,kto w nieszczęściu wytrzyma,ten szczęśliwym zostaje
Ogólnopolskie Forum Twardziny |
|
Powrót do góry |
|
 |
|