Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Iwonkahaha Master butterfly

|
Wysłany: Sro Sty 13, 2010 3:05 pm Temat postu: |
|
|
ssowa a ty masz ten szczep MRSA?
ssowa skoro miałaś robiony posiew to wiadomo przecież jaki lek zadziała.Jest to w antybiogramie. _________________ Kogo Pan Bóg kocha,temu krzyżyk daje,kto w nieszczęściu wytrzyma,ten szczęśliwym zostaje
Ogólnopolskie Forum Twardziny |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
|
Powrót do góry |
|
 |
ssowa Super senior

|
Wysłany: Sro Sty 13, 2010 8:03 pm Temat postu: |
|
|
Nie myslałam tu o antybiotyku tylko o innych specyfikach ktore mozna stosowac... _________________ "Nie widziałem, byłem odwrócony" M.H. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiakuc Master butterfly

|
Wysłany: Sro Sty 13, 2010 8:31 pm Temat postu: |
|
|
ssowa w tym przypadku tylko pomoże skutecznie antybiotyk wszystko inne może tylko pogorszyć stan zdrowia a antybiotyk musi być trafiony i bedzie dobrze .. _________________ cieszmy sie każdą chwilka bo życie tak krótkie jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
ssowa Super senior

|
Wysłany: Sro Sty 13, 2010 9:27 pm Temat postu: |
|
|
Tak w antybiogramie podano antybiotyki tylko na prawie wszystkie jestem uczulona nie liczac tej doksycykliny po ktorej czuje sie nie szczegolnie ale jakos biore, stad tez moje pytania. Co gorsze mam to samo w oczach, takze trudno ze mna jest.. dzieki za pomoc _________________ "Nie widziałem, byłem odwrócony" M.H. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiakuc Master butterfly

|
Wysłany: Czw Sty 14, 2010 6:47 am Temat postu: |
|
|
ssowa a czy masz krople z antybiotykiem do oczu ? bo sa takoweż zreszta mam andzieje ze antybiotyk Ci pomoże i pozbędziesz sie nieprzyjemnych dolegliwości.. _________________ cieszmy sie każdą chwilka bo życie tak krótkie jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
ssowa Super senior

|
Wysłany: Czw Sty 14, 2010 9:18 am Temat postu: |
|
|
Nie mam jeszcze kropli do oczu bo do okulisty ide dopiero w przyszłym tygodniu, za 2 tygodnie mam tez miec wymaz z gardła czy tam tez nie mam tego gronkowca.. _________________ "Nie widziałem, byłem odwrócony" M.H. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Czw Sty 14, 2010 9:27 am Temat postu: |
|
|
Ssowa poczytałaś wiadomości które linkiem podałam? Warto  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
didulka Master butterfly

|
Wysłany: Czw Sty 14, 2010 10:54 am Temat postu: |
|
|
ja mialam na niego autoszczepionke tylko po 7 lub 8 zastrzyku o malo sie nie przekrecilam
wiem, ze trzeba cierpliwosci bo tak latwo sie tego nie wytepi |
|
Powrót do góry |
|
 |
ssowa Super senior

|
Wysłany: Czw Sty 14, 2010 12:39 pm Temat postu: |
|
|
Margaret czytałam, dziekuje, jeszcze ise podlamałam bo mam tez atopowe zapalenie skóry i tradzik...
Za 2 tyg mam miec wymaz z gardła laryngolog sprawdzi czy tam też nie mam tego "cuda"
Skoro autoszczepionka tez ciezka, czyli nie wiadomo jak sie tego pozbyc, juz chlamydii sie nie mogłam pozbyc, teraz to..  _________________ "Nie widziałem, byłem odwrócony" M.H. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Iwonkahaha Master butterfly

|
Wysłany: Czw Sty 14, 2010 12:44 pm Temat postu: |
|
|
ssowa a na co ty nie chorujesz?  _________________ Kogo Pan Bóg kocha,temu krzyżyk daje,kto w nieszczęściu wytrzyma,ten szczęśliwym zostaje
Ogólnopolskie Forum Twardziny |
|
Powrót do góry |
|
 |
ssowa Super senior

|
Wysłany: Czw Sty 14, 2010 5:41 pm Temat postu: |
|
|
Mam jeszcze zanik podkorowy mozdzku szybciej rozwijacy sie niz u innych ludzi
wiesz jakos mnie nie bawi Twój zart.... _________________ "Nie widziałem, byłem odwrócony" M.H. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|