|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
dorothy Kadet

|
Wysłany: Pią Sty 22, 2010 9:54 pm Temat postu: |
|
|
Witam i ja
zobaczysz wszystko będzie dobrze, nie łam się jesteśmy z Toba i jak Ci Łukasz napisał nie szukaj u siebie winy, bo to nic nie da, a wręcz przeciwnie będziesz sie czuła coraz gorzej, rozmyślając o tej całej sytuacji Wiem coś o tym. |
|
Powrót do góry |
|
 |
patkam84 Junior

|
Wysłany: Nie Sty 31, 2010 2:57 pm Temat postu: |
|
|
I już jesteśmy razem!
Natalka urodziła się 25.01.2010 o godz 7:05
Ciężko było, ale dałyśmy radę  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Nie Sty 31, 2010 3:14 pm Temat postu: |
|
|
GRATULACJE
Zyczę Wam zdrówka,zdrówka i jeszcze raz zdrówka-reszta,jeśli musi-sama się ułoży
Rozumiem,ze Natalka 10pkt.dostała?!  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
basiula Master butterfly

|
Wysłany: Nie Sty 31, 2010 3:42 pm Temat postu: |
|
|
Gratuluję serdecznie, życzę dużo zdrówka dla Was obu...  _________________ ,,Nie poświęcaj siebie, ty jesteś wszystkim co posiadasz..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Iwonkahaha Master butterfly

|
Wysłany: Nie Sty 31, 2010 4:07 pm Temat postu: |
|
|
Gratuluję,napisz proszę czy wszystko ok. z naszą Natalką  _________________ Kogo Pan Bóg kocha,temu krzyżyk daje,kto w nieszczęściu wytrzyma,ten szczęśliwym zostaje
Ogólnopolskie Forum Twardziny |
|
Powrót do góry |
|
 |
patkam84 Junior

|
Wysłany: Pon Lut 15, 2010 4:26 pm Temat postu: |
|
|
Natalka dostała 8, 10, 10.
Teraz ma się bardzo dobrze, śpi sobie obok mnie Co prawda wg lekarza za mało przybrała, ale walczymy z tym
A ja dochodzę jeszcze do siebie, pociachali mnie podczas porodu bo Młoda były za duża żeby się przecisnąć ale lekarze się uparli że urodzę (jeden chciał cc ze względu na wielkość Małej) no i skończyło sie na próżnociągu.
Po tym porodzie odechciało mi się już więcej dzieci tzn w ciąży mogę chodzić, ale niech ktos urodzi za mnie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|