Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kasiakuc Master butterfly

|
Wysłany: Wto Lut 02, 2010 7:05 am Temat postu: |
|
|
witaj Grażynko życze znalezienia dobrego reumatologa a przynajmniej dostania się do ordynatora o którym pisałaś powodzenia.. _________________ cieszmy sie każdą chwilka bo życie tak krótkie jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
paproshka Master butterfly

|
Wysłany: Wto Lut 02, 2010 8:05 am Temat postu: |
|
|
Witaj Grażynko, bez mała moja sąsiadko
Ja pochodzę z Głogowa i do Leszna często zaglądałam swego czasu, ale co do lekarzy, to niewiele mogę pomóc  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
grazyna484 Kadet

|
Wysłany: Wto Lut 02, 2010 9:02 am Temat postu: |
|
|
Witam dziewczyny serdecznie
Dziękuję za ciepłe słowa, tak bardzo mi teraz są potrzebne.
paproshka to prawda że jesteśmy sąsiadkami, Głogów znajduje się bardzo blisko Leszna
Pozdrawiam cieplutko |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Wto Lut 02, 2010 9:48 am Temat postu: |
|
|
Grażynko,mam nadzieję,ze zajrzałaś do skrzynki-wysłałam Ci PW  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karii Master butterfly

|
Wysłany: Wto Lut 02, 2010 10:12 am Temat postu: |
|
|
Witaj Grazynko
I powodzenia w szukaniu specjalisty  _________________ ..:: nieustannie biec pod wiatr, każdej myśl poczuć smak
chwytać życie w dłonie, jak promień słońca w letni dzień ::..
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Iwonkahaha Master butterfly

|
Wysłany: Wto Lut 02, 2010 10:49 am Temat postu: |
|
|
Jeśli masz tak mocno dokuczliwe objawy to poproś lekarza rodzinnego żeby na skierowaniu dopisał ,,pilne".Zostaniesz przyjęta wcześniej.
Margo na prowincji też
Ja miałam akurat na myśli duże miasto z dużą ilością małych gabinetów co mają podpisaną umowę z NFZ. _________________ Kogo Pan Bóg kocha,temu krzyżyk daje,kto w nieszczęściu wytrzyma,ten szczęśliwym zostaje
Ogólnopolskie Forum Twardziny |
|
Powrót do góry |
|
 |
grazyna484 Kadet

|
Wysłany: Wto Lut 02, 2010 6:31 pm Temat postu: |
|
|
Witam
Właśnie skontaktowałam się z ordynatorem szpitala w Śremie, jestem umówiona na wizytę 08.02. t/j w poniedziałek- muszę się jeszcze trochę pomęczyć, ale najważniejsze że tylko tydzień ponieważ na wizytę u tego lekarza trzeba czekać około 1 miesiąca. Jeśli chodzi o skierowanie do szpitala przez lekarza rodzinnego to dzisiaj mnie rozśmieszył a mianowicie powiedział że on takiego skierowania nie może wypisać ponieważ nie jest reumatologiem, starałam się wytłumaczyć że każdy lekarz ma prawo do wypisania skierowania , ale cały mój trud był daremny. Koniecznie muszę zmienić lekarza rodzinnego.
Pozdrawiam serdecznie |
|
Powrót do góry |
|
 |
ludmila_07 Master butterfly

|
Wysłany: Wto Lut 02, 2010 7:19 pm Temat postu: |
|
|
witam Grażynko:)
udanej diagnozy , a najpierw rzeczywiście spróbuj zrobić coś ze swoim rodzinnym - może wystarczy mu zaproponowac zmianę specjalizacji jak nie jest taki prorodzinny ?
jest jeszcze jakiś kierwonik przychodni , w której urzęduje ten rodzinny , może on coś pomoże ...
zdrowia życzę i aktywności na forum _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
Iwonkahaha Master butterfly

|
Wysłany: Wto Lut 02, 2010 8:00 pm Temat postu: |
|
|
Grażynko no to fakt.Musisz zmienić nie douczonego rodzinnego  _________________ Kogo Pan Bóg kocha,temu krzyżyk daje,kto w nieszczęściu wytrzyma,ten szczęśliwym zostaje
Ogólnopolskie Forum Twardziny |
|
Powrót do góry |
|
 |
teresa środa Master butterfly

|
Wysłany: Sro Lut 03, 2010 6:45 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Grażynko zmien szybciudko rodzinnego-przeciez jak Cie tak wszystko boli to ma podstawe zeby Cie skierowac do szpitala-na reumatologie.
Mam podobne objawy i 3 lata obserwacji-i nadal nic-tez sie wybieram do szpitala ale narazie mam nowa prace i mosze popracowac
Moze ten reumatolog do ktorego sie wybierasz cos poradzi
pozdrawiam cieplutko  _________________ roza
Razem-lecz osobno.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
grazyna484 Kadet

|
Wysłany: Sro Lut 03, 2010 9:07 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Tereniu
To prawda ze muszę zmienić lekarza, po ostatniej wizycie przeszedł samego siebie, najpierw protestował żeby dać skierowanie a jak usłyszał o tym ze jeszcze ma być pilne to roześmiał mi się w twarz i powiedział że nie będzie się ośmieszał. Nie rozumiem jak można się skierowaniem ośmieszyć, zapisał mi jakieś sterydy, których nie wykupiłam. Powiedział że w szpitalu też nic innego nie dostanę.
W poniedziałek jadę do reumatologa wiem że to dobry specjalista i z pewnością zleci badania, ja naprawdę z trudem się poruszam, wstawanie z łóżka to koszmar. W poniedziałek rano będę miała badanie TK klatki piersiowej na mikrozatorowość ponieważ mam często duszności i cały czas wysoki poziom D-dimerów ciągle coś nowego dochodzi, ale mam nadzieję że w końcu dowiem się co tak naprawdę mi dolega.
Pozdrawiam serdecznie |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ania M Master butterfly

|
Wysłany: Sro Lut 03, 2010 9:19 pm Temat postu: -- |
|
|
--
Ostatnio zmieniony przez Ania M dnia Sob Sie 18, 2018 6:29 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
grazyna484 Kadet

|
Wysłany: Sro Lut 03, 2010 9:37 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Aniu
Bardzo się cieszę że trafiłam na to forum, jest super
Pozdrawiam serdecznie |
|
Powrót do góry |
|
 |
teresa środa Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lut 04, 2010 5:39 pm Temat postu: |
|
|
Grazynko ten TK to juz duzy sukces-zycze duzo cierpliwosci,i pozdrawiam-zapraszamy rowniez do kawiarenki  _________________ roza
Razem-lecz osobno.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
diana228 Junior

|
Wysłany: Pią Lut 05, 2010 3:40 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Grazynko:) Fajnie ze jestes wsrod nas.
Ja tez jestem tu nowa wiec ciesze sie podwojnie.
Doskonale cie rozumiem zreszta jak wszyscy i bardzo ci wspolczuje z powodu bolu,poniewaz sama nieraz to przechodzilam,wiec przede wszystkim zycze ci duzo sily cierpliwosci i wytrwalosci w poszukiwaniu odpowiedniego specacjalisty bo postawienie odpowiedniej diagnozy jest bardzo wazne poniewaz mozna rozpoczac konkretne leczenie i nie truc organizmu niepotrzebnie.Tak jak pisza pozostali:to ze masz trzy siostry u siebie w rodzinie ktore choruja na RZS to jest bardzo wazny punkt zaczepienia(ja nie mam nikogo w rodzinie kto jest chory na toczen badz schorzenia o podobnym przebiegu a jednak dopadlo mnie to swinstwo)wiec zycze ci lepszego samopoczucia i szybkiej oraz trafnej diagnozy poniewaz czasami postawienie diagnozy moze trwac latami niestety....:/[/b] |
|
Powrót do góry |
|
 |
|