Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Iwonkahaha Master butterfly

|
Wysłany: Pią Lut 05, 2010 11:59 am Temat postu: |
|
|
Pytałaś o Imuran
Imuran
Imuran ostrzeżeniaTutaj tylko poczytaj(nie pisz)
Zapraszam do naszej Kawiarenki na pogaduchy o wszystkim i niczym,napisz nam jak minął Ci dzień _________________ Kogo Pan Bóg kocha,temu krzyżyk daje,kto w nieszczęściu wytrzyma,ten szczęśliwym zostaje
Ogólnopolskie Forum Twardziny |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiakuc Master butterfly

|
Wysłany: Pią Lut 05, 2010 1:19 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Diana jesteś taka młoda a już po tak ciężkich przejściach ważne że masz rozpoznanie i wdrożone leczenie oby remisje były częśte i długie a zaostrzen wcale życze powodzenia w leczeniu pozdrawiam i zapraszam na inne wątki.. _________________ cieszmy sie każdą chwilka bo życie tak krótkie jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
diana228 Junior

|
Wysłany: Pią Lut 05, 2010 2:40 pm Temat postu: |
|
|
Ciesze sie i jeszcze raz wszystkim dziekuje ze tak goraco mnie przyjeliscie:D
Juz troche odwiedilam stronke i napisalam pare pytan i dodalam tematy:/:/...
Ale z tego co widze mysle ze jeszcze musze popracowac i zastanowic si co pisze poniewaz wydaje mi sie ze tylko zasmiecam nasze forum..:/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
teresa środa Master butterfly

|
Wysłany: Pią Lut 05, 2010 3:33 pm Temat postu: |
|
|
Diana-i ja witam cieplutko-rozgosc sie na naszym forum  _________________ roza
Razem-lecz osobno.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Pią Lut 05, 2010 3:34 pm Temat postu: |
|
|
Bardzo racjonalne spostrzeżenie
Forum jest duże-multum informacji i użytkowników.jedynym sposobem n a utrzymanie przejrzystości jest :
*korzystanie z wyszukiwarki,
*priv do moda
Cieszę się ,ze się tu odnajdujesz  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Pią Lut 05, 2010 5:25 pm Temat postu: |
|
|
Diana228 napisał: |
Ale z tego co widze mysle ze jeszcze musze popracowac i zastanowic si co pisze poniewaz wydaje mi sie ze tylko zasmiecam nasze forum..:/ |
Diano - początek rzeczywiście masz nieco chaotyczny, jednak z czasem ogarniesz co i jak. Powoli, na spokojnie, spróbuj poczytać - odpowiedzi przyjdą same.
Porządek na forum nade wszystko, więc nie zdziw się, jeśli ten czy tamten otwarty przez Ciebie wątek zniknie, np. bez ostrzeżenia. Najważniejsze jednak to dążenie do tego, by błędów było coraz mniej.
Z drugiej strony Twoje cechy, takie jak: entuzjazm i dociekliwość w dążeniu do uzyskiwania informacji, a także specyficzna "jasność energetyczna" przemawiają w Twoim przypadku na plus. _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Iwonkahaha Master butterfly

|
Wysłany: Pią Lut 05, 2010 7:21 pm Temat postu: |
|
|
Jeszcze jeden podam Ci link na Opadanie powiek
Jesteś tu nową osobą i masz prawo się mylić.Na początku korzystaj z wyszukiwarki i tematów które znajdziesz.
Nie otwieraj nowych tematów,jęli czegoś nie znajdziesz a będziesz chciała otworzyć temat,spytaj Margaret albo Kingę na pm,ewentualnie napisz w kawiarence a starzy bywalcy Cię pokierują,podpowiedzą i poradzą  _________________ Kogo Pan Bóg kocha,temu krzyżyk daje,kto w nieszczęściu wytrzyma,ten szczęśliwym zostaje
Ogólnopolskie Forum Twardziny |
|
Powrót do góry |
|
 |
olusiam03 Gość
|
Wysłany: Pią Lut 05, 2010 7:42 pm Temat postu: |
|
|
I ja również witam Cię cieplutko w naszej wirtualnej rodzince. Widzę że pomimo młodego wieku wiele już przeszłaś. Życzę aby wilczek jak najrzadziej dawał o sobie znać. Dużo zdrówka  |
|
Powrót do góry |
|
 |
fiolka Junior

|
Wysłany: Pon Lut 08, 2010 5:17 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Diano czytajac to az sie popłakalam,ze juz tyle zlego doswiadczylas mimo tych doswiadczen,bolu....zycze Ci jak najwiecej usmiechu na twarzy nadziei na kazdy dzien i wiary,ze choroba sie w koncu zatrzyma.sciskam mocno:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
alawa Master butterfly

|
Wysłany: Wto Lut 09, 2010 6:56 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Diano!
Ja dopiero dzisiaj zasiadłam na dłużej,wiec spóźnione moje powitanie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
diana228 Junior

|
Wysłany: Czw Lut 11, 2010 12:07 pm Temat postu: |
|
|
[quote="fiolka"]Witaj Diano czytajac to az sie popłakalam,ze juz tyle zlego doswiadczylas mimo tych doswiadczen,bolu....zycze Ci jak najwiecej usmiechu na twarzy nadziei na kazdy dzien i wiary,ze choroba sie w koncu zatrzyma.sciskam mocno:)[/quote
''Fioleczko'' dziekuje za mile slowa i pocieszenie, poniewaz one dla mnie duzo znacza i daja mi sile do walki.
Ja rowniez zycze wszystkiego dobrego i jak najwiecej zdrowka:-):*:*Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
noemi Kadet

|
Wysłany: Czw Lut 11, 2010 12:36 pm Temat postu: |
|
|
Witam Cię Diano
Co prawda z lekkim opóźnieniem ,ale chcę powitać Cię na forum.
Życzę Ci , żeby Twoje zdrowie unormowało się Zawsze trzeba mieć nadzieję.... _________________ Sztuka życia - to cieszyć się małym szczęściem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
marzena27 Junior

|
Wysłany: Pon Lut 15, 2010 11:36 am Temat postu: |
|
|
witaj Diano |
|
Powrót do góry |