Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
grazyna484 Kadet

|
Wysłany: Pią Lut 05, 2010 6:28 pm Temat postu: |
|
|
Witaj serdecznie Diano
Masz rację że postawienie diagnozy to połowa sukcesu. W poniedziałek jadę do reumatologa ( ponoć jest dobrym specjalistą) nie ukrywam że bardzo liczę na jego pomoc ponieważ ze mną jest coraz gorzej, dzisiaj z trudnością piszę na klawiaturze. Tobie również życzę dużo zdrowia. Przepraszam ze dzisiaj tak krótko, ale obiecuję następnym razem napiszę więcej.
Również witam Cię wśród nas to wspaniałe forum.
Pozdrawiam cieplutko _________________ Nie zapominaj o tym, że każdy nowy dzień jest ci dany po to, abyś był szczęśliwy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
grazyna484 Kadet

|
Wysłany: Pon Lut 08, 2010 7:58 pm Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich
Właśnie przyjechałam od reumatologa. Wstępna diagnoza RZS, ale od jutra będę w szpitalu i zrobią mi wszystkie badania, myślę że trafiłam tym razem na dobrego lekarza. Jeśli chodzi o diagnozę ostateczną to muszę poczekać na wszystkie wyniki
Pozdrawiam serdecznie _________________ Nie zapominaj o tym, że każdy nowy dzień jest ci dany po to, abyś był szczęśliwy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
basiula Master butterfly

|
Wysłany: Pon Lut 08, 2010 8:09 pm Temat postu: |
|
|
Grażynko super, że sie nie poddałaś i szukałaś, aż znalazłaś...termin do szpitala błyskawiczny wręcz, mam nadzieję, że wszystko się wyjaśni, zrobią badania i może uda sie postawić ostateczną diagnozę i wprowadzić własciwe leczenie...trzymam mocno kciuki... odezwij się po powrocie... _________________ ,,Nie poświęcaj siebie, ty jesteś wszystkim co posiadasz..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Iwonkahaha Master butterfly

|
Wysłany: Pon Lut 08, 2010 8:13 pm Temat postu: |
|
|
Grażynko teraz już będzie z górki.Rozpoczną leczenie i poczujesz się lepiej  _________________ Kogo Pan Bóg kocha,temu krzyżyk daje,kto w nieszczęściu wytrzyma,ten szczęśliwym zostaje
Ogólnopolskie Forum Twardziny |
|
Powrót do góry |
|
 |
grazyna484 Kadet

|
Wysłany: Pon Lut 08, 2010 9:16 pm Temat postu: |
|
|
Iwonko mam nadzieję że tak będzie nie dopuszczam innych myśli
basiula to prawda że takiego szybkiego terminu się nie spodziewałam, ale wspomniałam jakie ma podejście do mojej choroby lekarz rodzinny- może to pomogło a może stan zdrowia w jakim mnie zobaczył. Tak jak pisałam wcześniej z trudem się poruszam. Sama nie wiem co miało wpływ na decyzję lekarza, ale najważniejsze to postawienie diagnozy i odpowiednie leczenie
Dziękuję dziewczyny za wszystko - po powrocie ze szpitala zaraz pojawię się na forum
Pozdrawiam serdecznie _________________ Nie zapominaj o tym, że każdy nowy dzień jest ci dany po to, abyś był szczęśliwy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Pon Lut 08, 2010 9:59 pm Temat postu: |
|
|
najważniejsze mieć diagnozę, by zacząć odpowiednie leczenie
trzymaj się Grażynko  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
grazyna484 Kadet

|
Wysłany: Pon Lut 08, 2010 10:08 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki Kinga
|
Powrót do góry |
|
 |
ludmila_07 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Lut 08, 2010 11:03 pm Temat postu: |
|
|
Gratuluję , to już połowa dobrych wiadomości.Diagnoza spowoduje wdrożenie leczenia , a potem razem z lekarzem i nami oczywiście dasz radę. Zdrowia życzę. _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
grazyna484 Kadet

|
Wysłany: Pon Lut 08, 2010 11:16 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuję ludmiła
Wierzę w to że tak będzie, jeśli chodzi o forum nie znajdę lepszych przyjaciół jak tu ponieważ wszyscy doskonale wiedzą co to cierpienie a tylko tacy ludzie rozumieją się najlepiej
Pozdrawiam cieplutko  _________________ Nie zapominaj o tym, że każdy nowy dzień jest ci dany po to, abyś był szczęśliwy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
teresa środa Master butterfly

|
Wysłany: Pon Lut 08, 2010 11:26 pm Temat postu: |
|
|
Grazynko-wspaniale wiesci -super ze lekarz sie wzial za Ciebie,ciesze sie razem z toba  _________________ roza
Razem-lecz osobno.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
grazyna484 Kadet

|
Wysłany: Wto Lut 09, 2010 5:30 am Temat postu: |
|
|
Dzięki Tereska
|
Powrót do góry |
|
 |
grazyna484 Kadet

|
Wysłany: Pią Lut 12, 2010 6:14 pm Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich
Właśnie dzisiaj wypisano mnie ze szpitala, mam już diagnozę RZS
Włączono mi do leczenia metotrexat, kwas foliowy, febrofen 200mg.
oczywiście do tego sporo ćwiczeń.
|
Powrót do góry |
|
 |
basiula Master butterfly

|
Wysłany: Pią Lut 12, 2010 6:30 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Grażynko...to już przynajmniej wiesz na czym stoisz, mam nadzieję, że dobrane leki pozwolą nieco ujarzmić paskudę...odpoczywaj i bądź dobrej myśli...  _________________ ,,Nie poświęcaj siebie, ty jesteś wszystkim co posiadasz..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
noemi Kadet

|
Wysłany: Pią Lut 12, 2010 9:21 pm Temat postu: |
|
|
Grażynko Co prawda nie znamy się osobiście ,ale mimo to życzę Ci szybkiego ustabilizowania stanu zdrowia .Ważne ,że już wiesz co Ci dolega i możesz podjąć odpowiednie leczenie . Trzymam kciuki i gorąco Cię pozdrawiam  _________________ Sztuka życia - to cieszyć się małym szczęściem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
grazyna484 Kadet

|
Wysłany: Pią Lut 12, 2010 9:39 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuję dziewczyny za ciepłe słowa, wiem co to za choroba niestety prowadzi do kalectwa, ale ja tak łatwo się nie poddam.
Wszystkim motylkom życzę dużo zdrowia.
|
Powrót do góry |
|
 |
|