Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Lucynka Junior

|
Wysłany: Pią Lut 12, 2010 10:13 pm Temat postu: Serdecznie wszystkich witam |
|
|
Witam was wszystkich bardzo serdecznie. Jesteście wspaniałymi ludźmi. Na forum mimo bólu i cierpienia, jakie wszyscy macie jest dużo ciepła i wyrozumiałości. Cieszę się do was trafiłam.
A teraz trochę o sobie. Mam 49 lat i moja historia z chorobą jest dosyć długa bo trwa już 6 lat, i do tej pory nie jestem w pełni zdiagnozowana. W ciągu tych lat miałam już 4 operacje reumatologiczne. Moja droga przez lekarzy jest trudna.Zanim trafiłam do odpowiedniego lekarza to byłam posyłana od jednego lekarza do drugiego innej specjalności. Wśród reumatologów też spotkało mnie duże rozczarowanie. Jeden powiedział,że jestem głupia kiedy zapytałam dlaczego mam codziennie temperaturę. Drugi z kolei powiedział, że ból sobie wymyśliłam a chorobę wmówiłam i mam pójść leczyć się do psychiatry.
Teraz leczę się u fajnego lekarza, który stwierdził, że najprawdopodobniej jest to Toczeń. Ostatecznej diagnozy jednak jeszcze nie postawił, bo moje wyniki odbiegają od normy. Powiedział,że jestem najtrudniejszą jego pacjentką.W przyszłym tygodniu idę na badania do szpitala i mam nadzieję, że w końcu dowiem się co mi jest.
O wyniku was poinformuję.
Gorąco wszystkich pozdrawiam
Lucyna |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Pią Lut 12, 2010 10:18 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Lucynko
Po Twoim wpisie,wnioskuję,ze podczytujesz forum(?)
super,ze postanowiłaś sie ujawniać.
Przykro się czyta,nt.takiego zachowania ludzi którzy tak naprawdę mają słuzyć nam pomocą... Dobrze,ze udało Ci się jednak znależć dobrego specjalistę.
Powodzenie w szpitalu-ja też czekam na wezwanie  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Iwonkahaha Master butterfly

|
Wysłany: Pią Lut 12, 2010 11:01 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Lucynko
Dobry lekarz to połowa sukcesu.  _________________ Kogo Pan Bóg kocha,temu krzyżyk daje,kto w nieszczęściu wytrzyma,ten szczęśliwym zostaje
Ogólnopolskie Forum Twardziny |
|
Powrót do góry |
|
 |
ludmila_07 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Lut 12, 2010 11:15 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Lucynko
Różne boje i przeprawy mamy z lekarzami
czasem przed diagnozą , czasem po ...
dlatego lepiej się wspomagać w naturalny sposób -
forum jest dla nas ważnym źródłem infromacji , które na bieżąco są aktualizowane , spotykamy się również towarzysko ...
życzę Ci szybkiej diagnozy , wdrożenie odpowiedniego leczenia przez odpowiedzialnego lekarza i aktywności na forum . _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Sob Lut 13, 2010 12:30 am Temat postu: |
|
|
Witaj,
nie zazdroszczę takiego procesu diagnostyki - była to dla Ciebie prawdziwa droga przez mękę (dosłownie i w przenośni).
Grunt jednak, że udało Ci się znaleźć specjalistę z prawdziwego zdarzenia - proces diagnostyczny i wdrożenie leczenia powinny teraz znacznie przyspieszyć. _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiakuc Master butterfly

|
Wysłany: Sob Lut 13, 2010 8:41 am Temat postu: |
|
|
witam Cię serdecznie Lucynko dobrze że trafiłas do nas na forum każde doświadczenie jest dla nas ważne pozdrawiam.. _________________ cieszmy sie każdą chwilka bo życie tak krótkie jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
paproshka Master butterfly

|
Wysłany: Sob Lut 13, 2010 10:10 am Temat postu: |
|
|
Witaj Lucynko, miło mi Cię poznać  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
agatka03 Master butterfly

|
Wysłany: Sob Lut 13, 2010 2:43 pm Temat postu: |
|
|
Witam i ja:) _________________ ..."W życiu nie chodzi o czekanie, aż burza minie... Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu..." (Vivian Green) |
|
Powrót do góry |
|
 |
noemi Kadet

|
Wysłany: Sob Lut 13, 2010 2:57 pm Temat postu: |
|
|
Witam Cię Lucynko na Forum  _________________ Sztuka życia - to cieszyć się małym szczęściem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
basiula Master butterfly

|
Wysłany: Sob Lut 13, 2010 8:20 pm Temat postu: |
|
|
Witam cieplutko na forum  _________________ ,,Nie poświęcaj siebie, ty jesteś wszystkim co posiadasz..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lucynka Junior

|
Wysłany: Sob Lut 13, 2010 9:49 pm Temat postu: Serdecznie wszystkich witam |
|
|
Dziękuję Wam bardzo za ciepłe przywitanie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
teresa środa Master butterfly

|
Wysłany: Nie Lut 14, 2010 5:08 pm Temat postu: |
|
|
Witam Cie Lucynko-jestesmy rowiesniczkami -ja tez sie tak blakam po lekarzach i nic, tylko podejrzenia-konkretnej diagnozy nie ma.... -dobrze ze idziesz do szpitala-tam moze Cie zdiagnozuja- czego zycze  _________________ roza
Razem-lecz osobno.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
alawa Master butterfly

|
Wysłany: Pon Lut 15, 2010 1:50 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Lucynko!
Ważne,że w końcu coś drgnęło - dobry lekarz, a w perspektywie diagnostyka szpitalna. Powodzenia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
dorothy Kadet

|
Wysłany: Pon Lut 15, 2010 4:43 pm Temat postu: |
|
|
witam i ja  |
|
Powrót do góry |
|
 |
malgorzata30 Junior

|
Wysłany: Pon Lut 15, 2010 7:10 pm Temat postu: |
|
|
Witam cię Lucyno!!!!!!!!!!
Ja choruje na toczeń już 6 rok i dowiaduje się nowych rzeczy o tej chorobie musisz być silna trzymam kciuki i pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
|