Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
agatka03 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Paź 03, 2005 2:28 pm Temat postu: |
|
|
No Słodka,te 5kg od Ciebie wezmę.Przy moim wzroście 164 cm i wieku/nie powiem/ będzie w sam raz....Już to widzę-twarz wypełniona,bez jednej zmarszczki,biust,miseczka DDD,pupa a'la Pamela...Pomarzyć -dobra rzecz!!!  _________________ ..."W życiu nie chodzi o czekanie, aż burza minie... Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu..." (Vivian Green) |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Pon Paź 03, 2005 3:52 pm Temat postu: |
|
|
hie, a przewrotnośc sterydów polega na tym że owszem - pośladki a'la Pamela to mam, tyle że na twarzy - dwie wielkie buce
zmarszczki też - w formie serii podbródków , o tyłku litościwie nie wspomne, tylko tam gdzie rozrost by się rzeczywiście przydał to kicha...
miseczki się akurat jak na złość nie chcą wypełnić  |
|
Powrót do góry |
|
 |
slodka_istota Master butterfly

|
Wysłany: Wto Paź 04, 2005 9:58 am Temat postu: |
|
|
agatka no to mowisz i bierz - nawet 10 ci dam jak cesz eheheheh
hmm a co do paczkow zamiast polikow - czy one kiedys przestana byc takie paczkowe?? eheheh
oj dziewuchy no tak mnie korci by na silownie pochodzic - od razu by bylo lepiej - lepsza przemiana materi lepsze samopoczucie kregoslup mneij by bolal miesnie by sie nieco wyrobily ksztaltu cycuszki by dostaly i pupcia ehhe no i nieco by sie schudlo - ok ktora ze mna idzie?? bo ktos musi mnei pilnowac bym nei przecholowala eheheh
Pozdrawiam
slodka  |
|
Powrót do góry |
|
 |
agatka03 Master butterfly

|
Wysłany: Wto Paź 04, 2005 12:23 pm Temat postu: |
|
|
Siłownię mam pod nosem,ale i tak nie mam siły się tam wybrać.Chęci są wielkie,ale na tym się kończy.Płytę DVD z zestawem sobie zafundowałam.Po pierwszym dniu ćwiczeń czułam się jak Cindy Crawford,po drugim jak zbity pies... I na tym skończyła się moja przygoda z "Nowym wymiarem gimnastyki dla pań po 40"....Słodka - w sprawie wymiany tych kilogramów proponuję spotkanie w połowie drogi,gdzieś na gruncie neutralnym między Bydgoszczą a Gdańskiem...To całkiem niedaleko... Oczekuję gwarancji,że kg wejda w odpowiednie miejsca,moze być półroczna...hi,hi.Pozdrawiam _________________ ..."W życiu nie chodzi o czekanie, aż burza minie... Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu..." (Vivian Green) |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Paź 04, 2005 9:55 pm Temat postu: |
|
|
agatka no wiesz - a gdzie wejda to zalezy gdzie ze se przeszczepisz eheheh ale oddalabym z miejsc typu - waleczki i oponki ehehh - pasuje???
a ze z silowni nici i plytki - to gwarancje moge wydluzyc smialo i do roku czasu heheeh
Pozdrawiam
slodka  |
|
Powrót do góry |
|
 |
gusia_92 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Paź 05, 2005 5:44 pm Temat postu: |
|
|
chciala bym krzyknac "wyginam smialo cialo" ale chyba sobie jakis czas poczekam. nie wiem co zrobic. jem pelnozarnisty ciemy chlebek o tej samej porze, jogurty, staram sie nie jesc kolacji i nie jem tlusto i staram sie nie jadac slodyczy chodz czasami mi sie zachce.To prawda ze nie cwicze ale nie mam kiedy. co zrobic by schudnac>? _________________ .:Hoy se que tu ya no me quieres y eso es lo que mas me hiere:. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro Paź 05, 2005 6:33 pm Temat postu: |
|
|
gusia - jak tyjesz od sterydow to niestety choc do minimum zmniejszysz racje zywieniowe to i tak nic to nie da -- ale odradzam katowaniew sie tym niejedzeniem - bo to tylko cie zgubi - wkoncu organizm bedzie domagal sie wszystkiego
tak wiec moja rada - jedz wszystko ale z umiarem i oczywiscie duzo ruchu - ruch ruch i jeszcze raz ruch
Pozdrawiam
slodka  |
|
Powrót do góry |
|
 |
magdusia Junior

|
Wysłany: Pią Paź 21, 2005 5:02 pm Temat postu: |
|
|
czesc
ja na encortonie przytylam ponad 22kg ale udalo mi sie zrzucic az 17kg!!!! dziewczyny glowa do gory . trzeba jesc 5 razy dziennie drobne oisilki i zobaczycie bedzie ok. mi pomoglo samozaparcie!!  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Nie Paź 23, 2005 8:28 am Temat postu: |
|
|
ja tu mowie o jedzeniu z rozsadkiem a zacyznam jesc jak opetana hmmmm co to organizm na zime zapasy sobie robi czy co ?? i znow przytyje buuuuu
Pozdrawiam
slodka  |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Nie Paź 23, 2005 8:42 am Temat postu: |
|
|
hie, jak masz apetyt i wcinasz, to znaczy że ci lepiej
ciałko porzuca stan alertu i mobilizacji do walki z chorobą a przechodzi na tryb lenistwa i radosnego rozpasania, żeby w następnym starciu mieć skąd czerpać energię - z fałdek tłuszczykowych!
taka moja teoria  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Pon Paź 24, 2005 10:12 am Temat postu: |
|
|
Nenya .nie tylko twoja....ja wiem po sobie .jak bylo zle mialam o wiele mniej kilogramow........a teraz od pol roku .....ooooooooooo szkoda mowic.......ale ostatnio mniej jem....lepiej nic nie mowie .... bo szpitale cienko ..a do konca roku jeszcze troche....
Monika |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lidia Master butterfly

|
Wysłany: Pon Paź 24, 2005 6:19 pm Temat postu: |
|
|
Moniś Ty tu nie strasz szpitalami Ja Ci dobrze radzę.Weź się w garść i bez głupich pomysłów.Masz szczęście że mi się ikonki nie otwierają byłoby lanie aż hej.
trzymaj sie cieplutko i nie daj się bo będę ryczeć.
Lidka _________________ "uśmiechaj się, do każdej chwili uśmiechaj"
"Nie chodzi o to że mamy zbyt mało czasu, ale że zbyt dużo go tracimy"
Seneka |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dota Super senior

|
Wysłany: Sro Lis 23, 2005 8:40 pm Temat postu: |
|
|
Cześć
U mnie z wagą było można powiedzieć tragicznie od 26 lat dochrapałam sie troche ponad setke zganiałam te moje kilogramy na nieustanne branie sterydów ale to nie do końca jest prawdą przyznaję bardzo lubię jeść imam takie coś że jak sie zdenerwuję to jem bez opamietania
I proszę sobie wyobrazić,że zchwilą rozwiązania moich problemów życiowych zaczęłam chudnąć z radosci zaczęłam bardziej zwracac uwagę na ilości zjadanych pokarmów /zastosowałam po prostu kaganiec/ i mam mniej o 18 kilo może to jest sposób |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mella Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lis 24, 2005 10:53 am Temat postu: |
|
|
no, ja też nie zrzucałabym tak wszystkiego na te sterydy, a raczej na łakomstwo (tak jest w moim przypadku), nawet przy dużej dawce sterydów, gdy było 0 slodyczy nie przybył ani kilogram (nie będe wspominać o takim drobiazgu jak księzyc na twarzy ), ale gdy tylko wpadam w nałóg słodyczowy natychmiast się zaokrąglam. Potem jest mi z tym źle na tyle, że znowu odstawiam słodycze i znowu chudnę i tak w kółko. Kurcze, ale słodycze są taaaakie dobre szczególnie nie mogę sobie odmówić lodów. _________________ "Wszyscy jesteśmy zdolni do wielkich rzeczy, jeśli nie pozwolimy, by pokonał nas strach przed własną słabością."
Jan Paweł II |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Czw Lis 24, 2005 2:01 pm Temat postu: |
|
|
A ja slonecznika .prazonego i solonego .mniam.a ile kalorii?
Monika |
|
Powrót do góry |
|
 |
|