Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
marzena27 Junior

|
Wysłany: Wto Lut 23, 2010 9:35 pm Temat postu: |
|
|
No to poczekam na wizyte....jak człowiek zyje z dnia na dzien czasem nawet nie wiedzac jakie ustereczki ma w sobie:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
karolla Master butterfly

|
Wysłany: Sro Lut 24, 2010 11:21 am Temat postu: |
|
|
I ja witam Cie bardzo serdecznie
pozytywne nastawieni jest bardzo istotne!
nie wolno nam o tym zapominac, regularne wizyty lekarskie, ostroznosc i wsparcie dobrych ludzi tu na forum i w zyciu na co dzien i da sie z wilkiem zyc.!
daj "wam" szanse i zobaczysz ze choc czasem nie latwo, ale funkcjonuje! Nie wolno nam rezygnowac z marzen!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
marzena27 Junior

|
Wysłany: Czw Lut 25, 2010 4:52 pm Temat postu: |
|
|
witam was Motylki chyba i ja nim zostałam....:)mam włansie wyniki ana2 dodatnie miano 1:320 typ swiecenia homogenny i ziarnisty...dsDNA ujmne...z waszych bardzo waznych dla mnie linkow wynika ze mam albo rzs albo toczen ......p.kardiolipidowe mam ujemne 4.5 ...co o tym sadzicie ????reszta taka sobie TIBC 427,żelazo 65,UIBC 362..C3 112,C4 29.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
marzena27 Junior

|
Wysłany: Sro Mar 03, 2010 8:57 am Temat postu: |
|
|
witam wszytskich....mam podejrzenie tocznia...lekarz stwierdził ze albo sie rozkreci albo uspokoi...mam brac Arechin przez 3 mc na noc1 tabletke,unikac słonca i badac mocz oraz wizyta u okulisty :)jestem dobrej mysli i nadzieji ze bedzie dobrze:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Sro Mar 03, 2010 11:43 am Temat postu: |
|
|
Witaj
Tak więc musisz przestrzegać grafiku badań laboratoryjnych
Obserwuj tez siebie i korzystaj z życia  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
agatka03 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Mar 03, 2010 12:05 pm Temat postu: |
|
|
Marzenko - Arechina to bardzo dobry lek!!! Bedzie dobrze, powodzenia:)
Pozdrawiam:) _________________ ..."W życiu nie chodzi o czekanie, aż burza minie... Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu..." (Vivian Green) |
|
Powrót do góry |
|
 |
marzena27 Junior

|
Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 2:22 pm Temat postu: |
|
|
witajcie dawno mnie nie bylo ale co i tu pisac jak człowiek ma doła:(jestem na etapie myslenia co dalej...chciałabym skonsultowac sie z jeszcze jednym reumatologiem,niepokoi mnie moja śledziona,byłam na usg i do tego robia mi sie jakies zwapnienia na torbieli....czy ktos z Was ma moze namiary na prof Hrycka z Katowic ale wizyta prywatna??????moze ktos z Was był u niego????albo moze polecicie mi kogos jestem z okolic Gliwic:( |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 3:38 pm Temat postu: |
|
|
prof Hrycek przyjmuje w klinice w Ligocie we wtorki wystarczy sie zapisac zle czeka sie troche a prywana wizyta u niego Katowice os Tysiaclecia 86/A II pietro numer telefonu 322544807 tez musisz zadzwonic i umowic sie na konkretny dzien i godzinę
jestyem przez niego leczona od 13 lat i moge z czystym sumieniem polecic go jako super fachowaca i bardzo madrrego człowieka _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
marzena27 Junior

|
Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 4:03 pm Temat postu: |
|
|
Bardzo dziekuje i juz dzwonie.....oby szybko udało mi sie tam dostac..a czy poi wizycie u Profesora jest szansa na dostanie sie na oddział do szpitala??? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 4:08 pm Temat postu: |
|
|
jesli prof stwierdzi ze potrzeba ci dalszej diagnozy to tak,
trzeba bedzie sie zapisac w klinice na izbie przyjec ( najlepiej rano), lub uda ci się telefonicznie
pozdrawiam _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
marzena27 Junior

|
Wysłany: Pon Maj 03, 2010 9:14 am Temat postu: co dalej??? |
|
|
Chciałam podzielic sie z Wami moimi kolejnymi diagnozami,byłam wiec u innego reumatologa i prof stwierdził ze nie mam tocznia!!....kazał odstawic mi arechin ,zrobic test na cytomegalie..zrobiłam to i niestety nie mam przeciwciał a lekarz był pewnie ze to jest to....jestem pełna smutko,cieszyłam sie jak dziecko ze moze jestem zdrowa....sama nie wiem co zrobic,brac nie brac ,szukac dalszych konsultacji...???? |
|
Powrót do góry |
|
 |
lena_89 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Maj 03, 2010 12:22 pm Temat postu: |
|
|
Jak rozumiem bylas u profesora Hrycka
Profesor jest lekarzem starajacym sie dociec przyczyny dolegliwosci lub odchylen w badaniach, to wlasnie dzieki Niemu trafilam na oddzial, chociaz dla innego reumatologa wyniki moich badan nie byly wskazaniem nawet do wizyt w poradnii. Profesor nie jest zwolennikiem podawania lekow jesli nie jest pewien diagnozy, wiec mysle, ze dlatego kazal Ci odstawic Arechin. Mysle, ze warto skonsultowac sie z Nim ponownie, bo jesli rzeczywiscie cos sie dzieje, to na pewno bedzie staral sie znalezc przyczyne  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
marzena27 Junior

|
Wysłany: Pią Maj 07, 2010 6:37 am Temat postu: |
|
|
Tak Leno byłam nawizycie u prof Hrycka...naprawde zasiał we mnie tyle radości,wiem ze powinnam jechac na wizyte powtorna ale jesli to nie Toczń to co???moje wyniki nie sa fatalne wrecz przeciwnie poprawiły sie i czuje sie dobrze....poprostu czasami opadam z sił przez to myślenie i szukanie co mi jest...bo cos jest....jakas decyzje musze podjąc... |
|
Powrót do góry |
|
 |
marzena27 Junior

|
Wysłany: Pią Maj 14, 2010 8:36 am Temat postu: |
|
|
Witajcie bardzo prosze o pomoc???czy nie orientujecie sie gdzie warto zapisac sie do poradni reumatologicznej ??własnie załatwiłam sobie skierowanie,od dwoch dnin ie potrafie chodzic po schodach:(nie wiem czy katowice ligota czy ochojec???szczerze to mam taki dołek od tygodnia,codziennie siedze i czytam,szukam i mysle czy jestem chora czy nie????doradzcie mi cos??? |
|
Powrót do góry |
|
 |
liliana Senior

|
Wysłany: Sob Maj 15, 2010 5:13 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Marzeno Wszystko będzie dobrze,nie załamuj się, głowa do góry  _________________ liliana |
|
Powrót do góry |
|
 |
|