Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Basus Junior

|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 3:44 pm Temat postu: Witam Wszyskie Lupusiki,Sjogrenki itp,itd. |
|
|
Jestem nowa i taka sama zielona,w ogole nie potrafie sie tu "poruszac". ,czy jestem w dobrym miejscu _________________ Zycie to" kiepski zart" |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
|
Powrót do góry |
|
 |
paproshka Master butterfly

|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 3:55 pm Temat postu: |
|
|
Jesteś w bardzo dobrym miejscu
Witaj
Ooo Kinia napisała to samo  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Iwonkahaha Master butterfly

|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 5:39 pm Temat postu: |
|
|
Witaj
Dobrze trafiłaś a teraz poproszę o Twoją historię  _________________ Kogo Pan Bóg kocha,temu krzyżyk daje,kto w nieszczęściu wytrzyma,ten szczęśliwym zostaje
Ogólnopolskie Forum Twardziny |
|
Powrót do góry |
|
 |
Julita Kadet

|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 5:47 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Basus! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Basus Junior

|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 6:12 pm Temat postu: |
|
|
Dziekuje bardo za powitanie.Moja histora bardzo dluuugaaa,bo i ja juz dluuugooo zyje i jak na zlosc(nie wiem komu?)choruje od dziecka.Najpirew bylam "lupusikiem" a od czterch lat "sjogrenkiem".Diagnoza sie zmienila ,tylko objawy nie.I co ja mam myslec zwykly laik?,chyba tylko tyle, ze ,moze lekarze pobladzili i cztery lata zadaje sobie pytanie,ktora diagnoza jest wlasciwa?Ciekawa jestem,ktora Wy byscie woleli(oczywiscie!!!zadnej!!)ale jak juz,to  _________________ Zycie to" kiepski zart" |
|
Powrót do góry |
|
 |
karolla Master butterfly

|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 6:16 pm Temat postu: |
|
|
witaj serdecznie!!!
no prosze nie jestem sama w Hamburgu!!!
pozdrawiam serdecznie
PS sprawdz poczte  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 6:43 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Basus
Być może nikt nie pobłądził-w toczniu bardzo często współistnieje zespł Sjogrena.Funkcjonuje on również jako samodzielna jednostka chorobowa,ale "kocha" szczególnie toczeń czy twardzinkę
Napisz nam moze jaki typ swiecenia ANA masz i jakie p.ciała przeciwko którym antygenom (np.La,Ro,Sm,SSb,itp.)? Wiesz,tak naprawdę w chrobach tkanki łącznej...wszystko jest możliwe
Tymczasem rozejrzyj się-poczytaj i wpadnij "na kawę" do KAWIARENKI  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 7:27 pm Temat postu: |
|
|
Witaj,
poprzedniczki mają rację - diagnoza nie zawsze jest czymś danym raz na zawsze. W zależności od nasilenia się okreslonych objawów (a tych może być cała masa), może ona ulegać zmianom.
Mam nadzieję, że powiedzenie "wszystko może się zdarzyć" (typowego w naszych chorobach), u Ciebie nabierze wyłącznie pozytywnego znaczenia. _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 7:27 pm Temat postu: |
|
|
witam cię serdecznie
czesto tak jest ze jedna z chorob bardziej dominuje w danym okresie a druga zwyczajnie jest w stanie remisji , jesli postawili ci diagnoże toczen to chyba były jakies podstawy , podejrzewam ze brałas sterydy jesli tak wyniki moga byc zafałszowane lekami , mozesz miec obie choroby rownoczesnie
porozglądaj się po tym miesjscu i daj sie poznac blizej na plotki juz cie koleznaki zaprosiły do kawiarenki _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
basiula Master butterfly

|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 7:59 pm Temat postu: |
|
|
Witam cieplutko na forum  _________________ ,,Nie poświęcaj siebie, ty jesteś wszystkim co posiadasz..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiakuc Master butterfly

|
Wysłany: Pią Mar 12, 2010 6:44 am Temat postu: |
|
|
witam Cie i ja Basus mam nadzieję że napiszesz coś więcej o sobie byśmy mogli cokolwiek więcej o Tobie wiedzieć pozdrawiam. _________________ cieszmy sie każdą chwilka bo życie tak krótkie jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
alawa Master butterfly

|
Wysłany: Pią Mar 12, 2010 9:46 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Basus! |
|
Powrót do góry |