Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies. Możesz je wyłączyć w ustawieniach przeglądarki. Dalsze korzystanie z witryny bez zmiany ustawień oznacza wyrażenie zgody na korzystanie z plików cookies.

rozumiem i zgadzam się
Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna WWW.TOCZEN.PL
"systemic lupus erythematosus"

Lupus ChatLupus chat  FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Witam po raz pierwszy na forum
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> Pierwsze Kroki na Forum
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
karolla
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Czw Kwi 08, 2010 8:09 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

I ja witam Cie bardzo serdecznie!

zycze wiary, sily i checi do zycia do walki.!
z odpowiednia terapia mozna prawie normalnie zyc! zobaczysz..! Smile

trzymam mocno kciuki Smile i pozdrawiam serdecznie!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Anula40
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Czw Kwi 08, 2010 9:17 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam i pozdrawiam Buziak
alawa
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Czw Kwi 08, 2010 9:46 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam i ja!
Będzie dobrze,teraz jest ciężko, ale powoli wszystko się ułoży. Jest nas tu kilka takich osób, które idą same przez życie ,bo połówki okazały się niekoniecznie dla nas. Ja tez zachorowałam (onkologicznie) jak mój syn miał 7 lat,byłam sama.Taka sytuacja bardzo mobilizuje, bo wiesz ,że jesteś potrzebna dziecku.Trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie problemów.
Powrót do góry
blackhairedwitch
Junior
Junior

PostWysłany: Czw Kwi 08, 2010 11:25 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Alawa - takich słów potrzebowałam... Wiesz, ja cały czas martwię się nie o siebie a o przyszłość synka. Odejście od ojca mojego dziecka to moja decyzja, ale wynikająca tylko z tego, że on już dawno wybrał inne, lepsze dla niego życie. To kwestia formalności, ale jeśli choroba okaże się silniejsza ode mnie?Sad Tak jak już pisałam, toczeń układowy zdiagnozowano u mnie po serii chemii i usunięciu nerki. Lawinowo i dotkliwie pojawiły się kolejne objawy.
Czuję się jakbym wpadła w czarną dziurę.
Muszę postarać się uwierzyć, że jeszcze będzie lepiej.

G.
Powrót do góry
Monika B
Moderator
Moderator

PostWysłany: Czw Kwi 08, 2010 11:44 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

bedzie lepiej tylko musisz w to wierzyc i wierzyc ze dasz sobie rade jak zachorowałam moi chlopcy mieli 5 i 7 lat, a na meza nie mogłam liczyc, od lat borykam sie z choroba sama a raczej z dziecmi ktorzy dorosli skonczyli studia dałam rade ty tez dasz, i uwierz ze nie zawsze tak bedzie po ataku choroby przyjdzie wyciszenie moze nawet na kilka lat zapomnisz wogole ze chorujesz,

pamietam dziewczyne ktora w ten sposob pocieszałam w szpitalu a ona patrzyła na mnie jak na kosmitę, była na chemii , była w klasie maturalnej i bylo z nia bardzo zle, tak zle ze chyba gorzej juz byc nie moglo ja razem z nia dostawałam chemie i zaprzyjazniłysmy się a teraz skonczyla szkołe zdała maturę i skonczyla studia teraz robi podyplomowe a ja jej przypominam tamte chwile to się smieje ze uwierzyła mi w ta bajkę a ona okazała sie prawdziwa, to nie ta sama dziewczyna teraz , tryska energia siła i szykuje sie do slubu , wszystko ma swoje plusy moze musiało byc tak zle abys mogla cieszyc sie gdy nadejdzie dobry czas i na pewno nadejdzie zaufaj nam i cierpliwosci
blackhairedwitch
Junior
Junior

PostWysłany: Czw Kwi 08, 2010 11:52 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

...dziękuję... na razie upłakana, nie przyzwyczajona do takiej bezinteresownej życzliwości... dziękuję

G
Powrót do góry
paproshka
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Pią Kwi 09, 2010 6:53 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W takim razie na tym forum musisz przyzwyczaić się do niemożliwie wielkiej dawki bezinteresownej dobroci Very Happy Very Happy Very Happy
Dziewczyny są niezawodne w każdej sytuacji, sama przekonałam się o tym w te święta Embarassed

Wierzę, że wszystko powolutku ułoży się po twojej myśli Buziak
Moderator
Moderator

PostWysłany: Pią Kwi 09, 2010 3:54 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

przyzwyczajaj sie, przyzwyczajaj bo tutaj kazdy z nas zna lekarstwo na strach i bol, na smotnosc w chorobie i wszystkie nasze obawy ,
a tym lekarstwem jest to miejsce - ludzie ktorzy przechodza przez to samo i potrafia zrozumiec to co odczuwamy my sami ,a zrozumienie i bezinteresowna pomoc to juz duza ulga
dobrze trafiłas i juz zostaniesz i nie raz bedziesz sie zalic jak my wszyscy tutaj bo kazdy wie ze znajdzie tu duzo ciepła sporo wspracia
to miejsce uzalenia Wink Wink
marzena27
Junior
Junior

PostWysłany: Nie Kwi 11, 2010 9:00 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witaj i choc krotko mam swiadomosc ze czeka mnie zmaganie sie z ta choroba wiem ze dzieki sile i wsparciu wielu ludzi damy rade:)podstawa do doba diagnoza i leczenie na ktore czekamy....
Powrót do góry
ludmila_07
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Pią Kwi 30, 2010 12:10 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam cieplutko na forum
zdrowia życzę

W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG Tlen
teresa środa
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Pią Kwi 30, 2010 8:10 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam Cie Bardzo serdecznie Wink
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> Pierwsze Kroki na Forum Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: