Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
karolla Master butterfly

|
Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 8:09 pm Temat postu: |
|
|
I ja witam Cie bardzo serdecznie!
zycze wiary, sily i checi do zycia do walki.!
z odpowiednia terapia mozna prawie normalnie zyc! zobaczysz..!
trzymam mocno kciuki i pozdrawiam serdecznie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Anula40 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 9:17 pm Temat postu: |
|
|
Witam i pozdrawiam  _________________ Żyć to nie znaczy czekać aż burza przejdzie...ale nauczyć się tańczyć na deszczu ... |
|
Powrót do góry |
|
 |
alawa Master butterfly

|
Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 9:46 pm Temat postu: |
|
|
Witam i ja!
Będzie dobrze,teraz jest ciężko, ale powoli wszystko się ułoży. Jest nas tu kilka takich osób, które idą same przez życie ,bo połówki okazały się niekoniecznie dla nas. Ja tez zachorowałam (onkologicznie) jak mój syn miał 7 lat,byłam sama.Taka sytuacja bardzo mobilizuje, bo wiesz ,że jesteś potrzebna dziecku.Trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie problemów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
blackhairedwitch Junior

|
Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 11:25 pm Temat postu: |
|
|
Alawa - takich słów potrzebowałam... Wiesz, ja cały czas martwię się nie o siebie a o przyszłość synka. Odejście od ojca mojego dziecka to moja decyzja, ale wynikająca tylko z tego, że on już dawno wybrał inne, lepsze dla niego życie. To kwestia formalności, ale jeśli choroba okaże się silniejsza ode mnie? Tak jak już pisałam, toczeń układowy zdiagnozowano u mnie po serii chemii i usunięciu nerki. Lawinowo i dotkliwie pojawiły się kolejne objawy.
Czuję się jakbym wpadła w czarną dziurę.
Muszę postarać się uwierzyć, że jeszcze będzie lepiej.
G. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 11:44 pm Temat postu: |
|
|
bedzie lepiej tylko musisz w to wierzyc i wierzyc ze dasz sobie rade jak zachorowałam moi chlopcy mieli 5 i 7 lat, a na meza nie mogłam liczyc, od lat borykam sie z choroba sama a raczej z dziecmi ktorzy dorosli skonczyli studia dałam rade ty tez dasz, i uwierz ze nie zawsze tak bedzie po ataku choroby przyjdzie wyciszenie moze nawet na kilka lat zapomnisz wogole ze chorujesz,
pamietam dziewczyne ktora w ten sposob pocieszałam w szpitalu a ona patrzyła na mnie jak na kosmitę, była na chemii , była w klasie maturalnej i bylo z nia bardzo zle, tak zle ze chyba gorzej juz byc nie moglo ja razem z nia dostawałam chemie i zaprzyjazniłysmy się a teraz skonczyla szkołe zdała maturę i skonczyla studia teraz robi podyplomowe a ja jej przypominam tamte chwile to się smieje ze uwierzyła mi w ta bajkę a ona okazała sie prawdziwa, to nie ta sama dziewczyna teraz , tryska energia siła i szykuje sie do slubu , wszystko ma swoje plusy moze musiało byc tak zle abys mogla cieszyc sie gdy nadejdzie dobry czas i na pewno nadejdzie zaufaj nam i cierpliwosci _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
blackhairedwitch Junior

|
Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 11:52 pm Temat postu: |
|
|
...dziękuję... na razie upłakana, nie przyzwyczajona do takiej bezinteresownej życzliwości... dziękuję
G |
|
Powrót do góry |
|
 |
paproshka Master butterfly

|
Wysłany: Pią Kwi 09, 2010 6:53 am Temat postu: |
|
|
W takim razie na tym forum musisz przyzwyczaić się do niemożliwie wielkiej dawki bezinteresownej dobroci
Dziewczyny są niezawodne w każdej sytuacji, sama przekonałam się o tym w te święta
Wierzę, że wszystko powolutku ułoży się po twojej myśli  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Pią Kwi 09, 2010 3:54 pm Temat postu: |
|
|
przyzwyczajaj sie, przyzwyczajaj bo tutaj kazdy z nas zna lekarstwo na strach i bol, na smotnosc w chorobie i wszystkie nasze obawy ,
a tym lekarstwem jest to miejsce - ludzie ktorzy przechodza przez to samo i potrafia zrozumiec to co odczuwamy my sami ,a zrozumienie i bezinteresowna pomoc to juz duza ulga
dobrze trafiłas i juz zostaniesz i nie raz bedziesz sie zalic jak my wszyscy tutaj bo kazdy wie ze znajdzie tu duzo ciepła sporo wspracia
to miejsce uzalenia  _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
marzena27 Junior

|
Wysłany: Nie Kwi 11, 2010 9:00 pm Temat postu: |
|
|
Witaj i choc krotko mam swiadomosc ze czeka mnie zmaganie sie z ta choroba wiem ze dzieki sile i wsparciu wielu ludzi damy rade:)podstawa do doba diagnoza i leczenie na ktore czekamy.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
ludmila_07 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Kwi 30, 2010 12:10 pm Temat postu: |
|
|
witam cieplutko na forum
zdrowia życzę _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
teresa środa Master butterfly

|
Wysłany: Pią Kwi 30, 2010 8:10 pm Temat postu: |
|
|
Witam Cie Bardzo serdecznie  _________________ roza
Razem-lecz osobno.... |