|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
teresa środa Master butterfly

|
Wysłany: Pią Kwi 30, 2010 8:27 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Basiu-jestes i tak dzielna kobieta i tak trzymaj a zęby hm...cale zycie tez z tym walczylam siedzialam u stomatologa po 3 razy w tygodniu,jeden zab milam po kilka razy latany i tak w kolko az robily sie stany zapalne i trzeba bylo usowac w koncu powiedzialam dosc...zrobilam porzadek juz ponad rok mecze sie z dolna szufladka(na noc wyjmuje)bo mam ciagle odgnioty i afty i poczatki byly bardzo zle bo nie umialam jesc-ale uwiez mi wszystko mozna przetrwac  _________________ roza
Razem-lecz osobno.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
tysia Junior

|
Wysłany: Pią Kwi 30, 2010 10:03 pm Temat postu: |
|
|
witam !
Juz pisalamm w kawiarence,,ale moze to wlaściwsze miejsce, jeżeli ktos zna dobrego specjaliste w Śląskim..to poprosze o namiary,, moj, już skapitulował...a ja juz nie wiem za bardzo co ze sobą począć..
Pozdrawiam wszystkich.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Pią Kwi 30, 2010 10:48 pm Temat postu: |
|
|
tysia zapraszam tutaj http://www.toczen.pl/forum/viewtopic.php?t=853
moze znajdziesz co dla siebie a ja proponuje prof Hrycka katowice ligota w przychodni i na oddziale oraz w prywatny gabinet w katowicach stawki bardzo rozsadne ja lecze się u niego od 14 lat i nie narzekam wrecz przeciwnie dla mnie jest super _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
meg7 Master butterfly

|
Wysłany: Sob Maj 01, 2010 8:31 am Temat postu: |
|
|
Witaj Tysiu, ja myśle, że posłuchaj Moniki; ja się leczę we Wrocławiu, to dla Ciebie byłoby daleko i nie znaczy , że lepiej; Monika ma doświadczenie i na pewno dobrze Ci doradzi; ja za Ciebie trzymam kciuki i pisz często; dobrze że tutaj trafiłaś; ja gdyby nie Monika męczyłabym się np z lekami, a tak idę do innego lekarza i zaproponuję zmianę chociaż jednego leku; forum jest dla nas nieocenione; to jest największy specjalista, szkoda, że bez uprawnień; powodzenia, będę skrupulatnie śledzić co u Ciebie, a jak będę mogła w czymś pomóc, zawsze jestem  _________________ Sekret życia polega na tym, by robić to,
co się da, za pomocą tego, co się ma,
i tam, gdzie się jest.
Theodore Roosvelt |
|
Powrót do góry |
|
 |
olusiam03 Gość
|
Wysłany: Sob Maj 01, 2010 12:32 pm Temat postu: |
|
|
Witaj!
Ja również mogę podpisać się pod słowami Moniki, ponieważ tam się leczę, może trochę krócej ale również polecić z czystym sumieniem.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|