Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
delfina84 Junior

|
Wysłany: Wto Maj 11, 2010 1:52 pm Temat postu: dzieciątko |
|
|
witam
jestem tu nowa, mam 26 lat, a od roku wiem co mi jest:), zaczynam nowe weosłe życie i zalogowałam się tu bo potrzebuje dobrych rad i chce pokazać że prawie z każdego stanu można wyjść jeśli się w to uwierzy:)!!!
moi lekarze mówili, że wg wynikw badań powi nnam umrzeć, a ja chodziłam miłość trzymała mnie przy życiu:) i teraz planujemy się pobrać i szukam jakiegoś dobrego lekarza mogącego poprowadzić ciąże jestem z Rzeszowa:) proszę o radę pozdrawiam wszystkich i cieszę sie że jest to forum:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
paproshka Master butterfly

|
Wysłany: Wto Maj 11, 2010 1:59 pm Temat postu: |
|
|
Witam Cię serdecznie
Co do lekarza z okolic Rzeszowa wiele nie pomogę
Ale z pewnością ktoś coś Ci doradzi  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Wto Maj 11, 2010 5:15 pm Temat postu: |
|
|
witaj,
z twojego postu bije radosc zycia i duzo optymizmu , to super postawa, bo tak idac przez zycie na pewno pokonasz wszystkie przeszkody- chciec to moc, z choroba da się zyc i to całkiem niezle jedyny warunek nie wolno sie poddawac , jak widze ty nie zamierzasz -brawo !
pozdrawiam
niestety tez nie z Rzeszowa _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Wto Maj 11, 2010 5:15 pm Temat postu: |
|
|
Witaj wśród nas
Gratuluje podejścia do choroby-tak trzymaj!
Co do specjalistów,polecam następujące wątki:
Specjaliści godni polecenia
Lekarze specjaliści
Mam nadzieję,ze znajdziesz tam wskażówki dla siebie -jeśli nie-będziemy się martwic później
Skrobnij coś więcej o sobie-co robisz,lubisz,itd.  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Iwonkahaha Master butterfly

|
Wysłany: Wto Maj 11, 2010 6:08 pm Temat postu: |
|
|
Witaj delfina84
No skoro wiesz co ci jest to podziel się z nami tą wiadomością
Niestety nie jestem z Rzeszowa. _________________ Kogo Pan Bóg kocha,temu krzyżyk daje,kto w nieszczęściu wytrzyma,ten szczęśliwym zostaje
Ogólnopolskie Forum Twardziny |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Wto Maj 11, 2010 6:35 pm Temat postu: |
|
|
Witaj,
Rzeszowszczyzna ostatnio jest słabo aktywna na forum. Jest kilka potencjalnych kontaktów:
http://www.toczen.pl/forum/viewtopic.php?t=2571&highlight=rzeszowa Jednak słuch o tych osobach zaginął dość dawno...
Gratuluję wyjścia na prostą i przezwyciężenia wszystkich barier. Zapraszam do dzielenia się swoim optymizmem i doświadczeniami (co by nie mówić tych pozytywnych zawsze jest trochę mniej). _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiakuc Master butterfly

|
Wysłany: Wto Maj 11, 2010 7:58 pm Temat postu: |
|
|
witaj Delfino miło się czyta Twój post życze wszystkiego dobrego na nowej drodze życia i ziszczenia planów zwiazanych nie tylko ze ślubem, ale także z powiększeniem rodziny wierze w to ze Ci się uda jesteś zdeterminowana i zmierzasz do przodu ,do celu jaki obrałas i tak trzymaj.. _________________ cieszmy sie każdą chwilka bo życie tak krótkie jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
delfina84 Junior

|
Wysłany: Sro Maj 12, 2010 8:03 am Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich i dziękuje za tak szybkie odpowiedzi
podejście mam dobre ale nie od razu doszłam do tego że nie wolno się załamywać przez pół roku było tragicznie co do psychiki bo z ciałem nie było tak źle wcale, po prostu bałam się, że w pracy nie będę mogła jeść i takie różne chore wyobrażenia miałam - teraz jestem na stażu i jem za 3 osoby i nikt mi nie broni tylko stażyści inni mnie znają z tego że dużo jem:)
Pytaliście co mi jest więc szczerze mówiąc dokładnie nie pamietam wiem tylko że to toczeń układowy, biore metypred 8 mg i polprazol a od siebie do tego centrum i tran działa super
a lubie bardzo wiele rzeczy przede wszystkim lubie sport pod każdą postacią, zawsze marzyłam o tańcu i akrobatyce sportowej, tańczyć tańczę ze swoim facetem, a co do akrobatyki no cóż trudno... jest wiele innych rzeczy np rowerowe wycieczki. po prawie nie wdać ze coś mi jest zdjęcia mogę wysłać ale na maila bo na forum nie chce mój facet by się złościł !!! pozdrawiam wszystkich i dziękuje za rady podane linki do stron napewno odwiedzę. piszcie do mnie dużo... i dużo zdrowia życzę !!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Sro Maj 12, 2010 8:09 am Temat postu: |
|
|
witaj
co to za facet, co się złości z powodu zdjęcia dziewczyny? zazdrosny?  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
delfina84 Junior

|
Wysłany: Sro Maj 12, 2010 8:37 am Temat postu: |
|
|
[quote="kinga"]witaj
co to za facet, co się złości z powodu zdjęcia dziewczyny? zazdrosny? [/quote]
on się złości kiedy mówi się o chorobie on traktuje mnie jak całkowicie kogoś zdrowego i nie lubi się wywwnętrzać więc wolę na razie mu nie mówić że odwiedzam to forum to będzie moja słodka tajemnica a co do zazdrości now ięc i on i ja jesteś my o siebie bardzo zazdrośni, cóż tyle przeszliśmy razem... że pewnie nic dziwnego !!!
to on siedział przy mnie półtora misiąca w "śmierdzącym" szpitalu dzieńw dzień kiedy jeszcze nie wiedzieli co mi jest i czy będę żyła !!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Sro Maj 12, 2010 8:43 am Temat postu: |
|
|
ale wiesz,jak on tak wypiera twoja chorobę to też nie za dobrze...  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
delfina84 Junior

|
Wysłany: Sro Maj 12, 2010 8:50 am Temat postu: |
|
|
[quote="Margaret74"]ale wiesz,jak on tak wypiera twoja chorobę to też nie za dobrze... [/quote]
on sam utyka na nogę, od urodzenia, ale ja też mu wpieram że jesteśmy całkiem zdrowi oboje !!!
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karii Master butterfly

|
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 5:06 pm Temat postu: |
|
|
Z malym opoznieniem ale serdecznie witam  _________________ ..:: nieustannie biec pod wiatr, każdej myśl poczuć smak
chwytać życie w dłonie, jak promień słońca w letni dzień ::..
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
basiula Master butterfly

|
Wysłany: Pią Maj 14, 2010 11:02 am Temat postu: |
|
|
Witam cieplutko na forum  _________________ ,,Nie poświęcaj siebie, ty jesteś wszystkim co posiadasz..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
delfina84 Junior

|
Wysłany: Pią Maj 14, 2010 12:37 pm Temat postu: |
|
|
[quote="basiula"]Witam cieplutko na forum [/quote]
dziękuje za miłe powitanie wszystkim pozdrawiam |
|