Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
MISIA_O Junior

|
Wysłany: Sob Cze 05, 2010 3:31 pm Temat postu: |
|
|
przepraszam za bledy |
|
Powrót do góry |
|
 |
olusiam03 Gość
|
Wysłany: Sob Cze 05, 2010 7:53 pm Temat postu: |
|
|
Witam Cię serdecznie!
Źyczę szybkiej, i trafnej diagnozy i wyjścia do "cywila" z szpitala. Gdzie leżysz? Ja w katowicach obecnie leżę. Pozdrawiam.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
MISIA_O Junior

|
Wysłany: Sro Cze 09, 2010 1:24 pm Temat postu: |
|
|
Witam
i dalej nic juz robia mi na wszystko badania konsultacje ze specjalistami , pani ordynator powiedziala ze nie wypusci mnie dopoki nie postawi diagnozy a niektor wyniki dopiero za tydzien beda bo do katowic wyslali . Jak narazie wykluczaja chorobe za choroba pozostaje mi ciepliwie czekac , a leze w czestochowie.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
paproshka Master butterfly

|
Wysłany: Sro Cze 09, 2010 2:12 pm Temat postu: |
|
|
Misia trzymaj się  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karii Master butterfly

|
Wysłany: Sro Cze 09, 2010 2:17 pm Temat postu: |
|
|
Misia Bidulko to Cie jeszcze troche potrzymaja No ale chyba trafilas na madrych lekarzy i miejmy nadzieje, ze szybko uda im sie postawic jakas diagnoze.
Trzymaj sie  _________________ ..:: nieustannie biec pod wiatr, każdej myśl poczuć smak
chwytać życie w dłonie, jak promień słońca w letni dzień ::..
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
basiula Master butterfly

|
Wysłany: Sro Cze 09, 2010 2:49 pm Temat postu: |
|
|
Misia_O współczuję Ci leżenia w szpitalu podczas takich upałów, ale bądź dzielna, to jedyna okazja, aby się porządnie przebadać i postawić diagnozę...trzymaj się kochana  _________________ ,,Nie poświęcaj siebie, ty jesteś wszystkim co posiadasz..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Sro Cze 09, 2010 3:16 pm Temat postu: |
|
|
cierpliwosci ci zycze , na wyniki sie troche czeka, ale chyba warto ,
nie masz gdzie wyjsc ? nie ma tam jakiegos parku czy ławeczek przed szpitalem na zewnatrz czas szybciej płynie _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Sro Cze 09, 2010 3:49 pm Temat postu: |
|
|
Misia-jeszcze trochę i znajdziesz sposób na szpital otwórz sie na ludzi.Poza tym super,że masz taką dr-konsultacje,determinacja... pozazdrościć pozytywnie. Może będziesz wiedziała z czym masz walczyć
Trzymaj się  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
monia85 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Cze 09, 2010 4:10 pm Temat postu: |
|
|
Misia, wiem co przechodzisz, ja też się wyleżałam sporo w szpitalach, bo tak długo mnie diagnozowali i wykluczali przeróżne choroby. Denerwowałam się, bo badań było multum, a zero diagnozy, o wyjściu do domu nie było mowy.
Też na szczęście trafiłam na dobrą doktor prowadzącą i już wiadomo na co choruję.
Tobie też życzę szybkiej diagnozy, a w szpitalu niestety trzeba poleżeć, niech Cię porządnie przebadają. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Sro Cze 09, 2010 4:12 pm Temat postu: |
|
|
Dobrze,ze chcą badać-bo z reguły tylko leczyć chcą  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
awania Master butterfly

|
Wysłany: Sro Cze 09, 2010 4:24 pm Temat postu: |
|
|
wiecie, myślę, że lepiej trafić na lekarza, który mówi, że bez diagnozy nie wypuści, niż na takiego, który wypuszcza po tygodniu a potem (jak spłyną wyniki) wzywa przez telefon u na koniec mówi:"bo ja naprawdę nie sądziłem, że jakiś wynik będzie zły" (i dlatego nie zleciłem dodatkowych badań). I umywa ręce;) Także cierpliwości, jeżeli życiowo jeszcze możesz pozwolić sobie na "urlop" w szpitalu, to dużo książek, laptop i dasz radę A najważniejsza jest diagnoza. Bez diagnozy nie da się nic sensownie leczyć. |
|
Powrót do góry |
|
 |
MISIA_O Junior

|
Wysłany: Sro Cze 09, 2010 6:05 pm Temat postu: |
|
|
Mam tutaj fajne bebki pilnuja mnie z jedzeniem bo schudlam w 4 tyg ponad 5 kg. Przychodzi do mnie pani psycholog i uczy mnie jak walczyc z bolem troche to smieszne jest jak ona tak gada ale na chwile zapominam. Wyszlam sobie dzis na spacerek ale niestety moje nozki buntuja sie coraz gorsze problemy z chodzeniem mam i nie pochodze za wiele nogi jakby nie moje byly wiec leze przyniesli mi laptopa wiec moge do Was zagladac  |
|
Powrót do góry |
|
 |
justyna1974 Master butterfly

|
Wysłany: Nie Cze 20, 2010 7:20 pm Temat postu: |
|
|
cześć Misiu witam serdecznie na forum - co tam u Ciebie jesteś już w domku? _________________ Jeśli się cofasz to tylko po to by wziąć rozbieg! |
|
Powrót do góry |
|
 |
MISIA_O Junior

|
Wysłany: Pią Lip 02, 2010 6:42 am Temat postu: |
|
|
Witajcie
Wreszcie w domu wczoraj wyszlam z 2 szpitala w ktorym znow 11 dni lezalam bylam na neurologi bo w tym wczesniejszym stwierdzili ze mam borelioze i ze zajela mi uklad nerwowy lekarz juz w 1 dniu jak mnie tylko zobaczyl to ztwierdzil ze nie mam nic neurologicznego tylko to mu wyglada na chorobe z autodygresji ale ze skoro trafilam do nich to zrobia mi badania bo troche maja z tym doswiadczenia. Wymeczyli mnie wszysko robili rezonans jakies prady EEG EKG jakies sprawdzanie nerwow wzrokowych kupe badan krwi , ale najgorsze ze zgodzilam sie na punkcje badanie nie bolalo ale mialam zespol popunkcyjny ktoryutrzymywal sie u mnie 5 dni juz sami zglupieli bo mowia ze 1 raz sie z czyms takim spotkali glowa mi pekala nie moglam siedziec jak juz wstalam to nie moglam sie wyprostowac bo jakby bomba w glowie wybuchala prawie caly czas lezalam bo tylko w tedy glowa nie bolala. Jeszcze z tego oslabienia zlapalam im jakas infekcje i w tedy juz zgon goraczka szystkie bole wrocily , choc ja juz mialam od 3 tyg wczesniej stany podgoraczkowe albo po wysilku goraczke to w tedy goraczka caly czas i znow badania krwi antybiotyki dozylnie i pomglo. Przyszla do mnie pani reumatolog i zaczela badac pytac kolezanka z pokoju myslala ze mi kosci lamie tak mi wszystkie teraz strzelaja pytala o zmiany na skorze wiec jej mowie ze jak wychodze na slonko to robi mi sie motyl na twarzy a ta do mnie ze wyczytalam na internecie wiec ja grzecznie ze podejzenie tocznia to juz kilka lat temu mialam i pwiedziala ze czeka mnie leczenie u remuatologa i sobie pioszla. Moj pan doktorek powiedzial ze oni nie wiedza do konca ktora to z chorob ale stawiaja na tocznia ANA im wyszly dotatnie cos tam jeszcze a w tym wczesniejszym szpitalu bylo ok wiec mi tlumaczym ze musze miec teraz zaostrzenie choroby, nie dostalam jeszcze wypisu bo czekaja na wynik z punkcji z katowic jak bedzie to napisze co wypisali tam. Dostalam teraz leki do domu moze znacie
REFASTIN 100mg
ALGAN 15mg
MYOPAM 50mg
Wybieram sie do lekarza do ustrona nazywa sie Zielonka znacie moze ?
Sory ze tak duzo napisalam
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKICH GORACO  |
|
Powrót do góry |
|
 |
justyna1974 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Lip 02, 2010 4:40 pm Temat postu: |
|
|
Misiu niestety zdarzają się tego typu lekarze, co jak coś powiedzą to człowiek ma dosyć wszystkiego, ale tym się nie można zrażać! Jak masz odwagę to od razu zwracaj wtedy uwagę - to są przecież zwykli ludzie. Ja też czasami ugryzę się w język i nic nie powiem, taki mam charakter - bardziej bojaźliwy, a jak ktoś mnie bardzo zdenerwuję to zawsze mam ochotę się rozbeczeć i zazdroszczę ludziom co walczą o swoje i potrafią od razu zwracać uwagę, gdy widzą taką potrzebę! Ja też się leczę w Ustroniu ale u Sikory tego nazwiska które podałaś niestety nie znam, ale z tego co się mówi w poczekalni : ) to w Ustroniu wszyscy się bardzo sprawdzają. Najważniejsze żeby to był lekarz któremu zaufasz i który będzie Cię dobrze prowadził, przy którym będziesz czuła że jesteś w "dobrych rękach" Jeśli tak nie będziesz czuła to lepiej zmienić lekarza. Powodzenia i powiedz jak tam było u reumatologa. Poradnia jest po remoncie - super! _________________ Jeśli się cofasz to tylko po to by wziąć rozbieg! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|