Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Saada2 Junior

|
Wysłany: Pią Kwi 30, 2010 11:03 am Temat postu: Nie mogę odzyskać hasła - pomocy |
|
|
Mam problem - nie pisałam od paru miesięcy i zapomniałam hasła. Ale to nic. Normalnie wysyła się formularz i odzyskuje hasło.
No więc mój problem jest taki, że to nie działa
Kilka razy wysyłałam formularz, pierwszy raz z miesiąc temu i do tej pory nie ma na nie żadnej odpowiedzi.
Sprawdziłam spam, sprawdziłam wszystko, wysyłałam te formularze ileś razy i nic.
Nie wiem, co się dzieje - ale te formularze chyba nigdzie nie docierają...
Zatem mam prośbę - czy Administrator mógłby odblokować mi mój pierwotny nick (Saada)? Uruchamiając jakoś samemu wysłanie na przypisany do niego adres nowego hasła? Oczywiście mogę pisać z nowego nicku, ale nie jestem przyzwyczajona do pisania z różnych, nawet podobnych nicków i nie chciałabym kontynuując każdy wątek tłumaczyć, że ja to ja, tylko formularz odzyskiwania haseł nie działa...
Ps. Czy na forum naprawdę nie ma żadnej możliwości kontaktu z Administratorem, czy tylko ja tego nie widzę?
To naprawdę strasznie bezsilne uczucie, kiedy coś technicznie nie zadziała i nie da się niczego napisać na forum i do człowieka dociera, że nie ma żadnej metody, żeby kogokolwiek poprosić o pomoc  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Pią Kwi 30, 2010 4:53 pm Temat postu: |
|
|
czesc,
proponuje wysłac meila do Piotrka adres masz podany w jego profilu lub wyslij mu prywatna wiadomosc na priv on tutaj zagląda wiec wiadomosc od ciebie odczyta , moze nie juz natychmiast ale na pewno przeczyta, ja sama tak robię
admin ma wiele zajec i pojawia się nieregularnie za to doskonale dba o bezpieczenstwo tego miejsca - nieraz były proby zniszczenia tego miejsca i włamania hakerow wiec to głownie jego działka,a na forum porzadku pilnuja moderatorzy wiec nie ma koniecznosci zeby byl tutaj codziennie
mam nadzieje ze odzyskasz swoje hasło
pozdrawiam _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Saada2 Junior

|
Wysłany: Pią Kwi 30, 2010 6:09 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki, zrobiłam tak jak mi napisałaś
Też mam nadzieję, że uda mi się odzyskać hasło.
Pozdrawiam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Saada2 Junior

|
Wysłany: Nie Maj 09, 2010 4:28 am Temat postu: |
|
|
Hmm, minął już ponad tydzień i nic
Do kogoś jeszcze jest sens napisać? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Nie Maj 09, 2010 9:04 am Temat postu: |
|
|
troche to dziwnie masz adres mailowy do Piotra? jest przy jego profilu- pisałas ? nie odpisał? to do niego nie podobne, przyko mi ale raczej nie pomogę _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Nie Maj 09, 2010 9:56 am Temat postu: |
|
|
Saada2-to b.dziwne,bo Piotrek prawie natychmiast odpowiada
Ja piszę zawsze na PM-próbuj  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe

Ostatnio zmieniony przez Margaret74 dnia Wto Maj 11, 2010 7:33 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Nie Maj 09, 2010 4:31 pm Temat postu: |
|
|
no dokładnie bo ja tez jak pisze to dostaje odpowiedz, a jesli nie, moze jest chory? przeciez on tez choruje jest jednym z nas musisz czekac niestety az ci odpowie
to bardzo solidny chłopak cierpliwosci _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Saada2 Junior

|
Wysłany: Wto Maj 11, 2010 2:59 am Temat postu: |
|
|
No właśnie wzięłam adres z jego profilu i wysłałam prośbę o pomoc z tym hasłem. Nie wiem, może po prostu pogodzę się z "maniem" 2 kont i zacznę się wypowiadać z tego, a jak wrócą mi hasła, to wrócę do poprzedniego... bo mam parę problemów i chciałabym móc o nich spokojnie pogadać, a potem nie mieć usuniętego konta, z którego rozmawiałam...
Jasne że rozumiem, że coś mogło się stać, nie mam do nikogo żalu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
paproshka Master butterfly

|
Wysłany: Wto Maj 11, 2010 8:08 am Temat postu: |
|
|
No to faktycznie patowa sytuacja  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Saada2 Junior

|
Wysłany: Nie Cze 20, 2010 1:01 am Temat postu: |
|
|
Patowa, szczególnie, że do dziś nic się nie zmieniło  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Nie Cze 20, 2010 9:28 am Temat postu: |
|
|
problem rozwiązany-wysłałam PM _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Saada Senior

|
Wysłany: Wto Cze 22, 2010 11:43 am Temat postu: |
|
|
Jest, jest, działa!
Ogromne dzięki Małgosiu  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiulka1 Junior

|
Wysłany: Wto Sie 17, 2010 10:56 am Temat postu: |
|
|
ja również mam podobny problem. długo tu nie logowałam się (nie było potrzeby) i teraz nie potrafię wejść na swoje konto: kasiulka Może dlatego, że wygasł mi adres mailowy, który miałam podane przy logowaniu... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Iwonkahaha Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sie 17, 2010 3:19 pm Temat postu: |
|
|
Napisz o swoim problemie do administratora na
 _________________ Kogo Pan Bóg kocha,temu krzyżyk daje,kto w nieszczęściu wytrzyma,ten szczęśliwym zostaje
Ogólnopolskie Forum Twardziny |
|
Powrót do góry |
|
 |
|