|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Czw Gru 15, 2005 2:56 pm Temat postu: Jubileusz. |
|
|
Dziewczyny .własnie zblizamy się .....do okrąglej ilosci postow.......zobaczcie ..sobie do konca ........zostalo bardzo niewiele........bedzie jubilieuszowe 10 000 ...postow........i osiągniemy taki wynik .na 1 Rocznice naszego forum............fajnie nie... Mija rok - odkąd zaczęlismy sie tutaj spotykac.....
Nenya prosze o jakies podsumowanie tego wszystkiego..
Monika |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Czw Gru 15, 2005 4:36 pm Temat postu: |
|
|
Mam nadzieję, że to żart z tym podsumowaniem
jak mam niby podumować rok działalności forum i 8 tys nowych postów
i dlaczego ja, a to moje forum jest czy co?
w końcu raczej Nasze
To może My coś wymyślimy i napiszemy
ja idę lepić pierogi... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Czw Gru 15, 2005 4:46 pm Temat postu: |
|
|
Zgadzam sie z toba calkowicie.......najpierw wezwalam ciebie.na ratunek...i czekalam na to własnie....Może się dziewczyny wypowiecie na ten temat.co ? Jakieś male podsumowanko.?.może coś wymyslicie...?
Monika |
|
Powrót do góry |
|
 |
agatka03 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Gru 15, 2005 6:35 pm Temat postu: |
|
|
Nenya!!!!! Jak miło!!!!!!! Właśnie dotarło do mnie,że jesteś ISTOTA ZIEMSKA w każdym calu,która idzie lepić pierogi!!!!!!! A już myślałam,że jesteś istotą "wyższą",zupełnie nie z naszej planety... Ta wiedza i kompetencja nie kazdemu przypada w udziale.. ..No wiecie,co? EXTRA!!!! Niech żyje NENYA!!!!  _________________ ..."W życiu nie chodzi o czekanie, aż burza minie... Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu..." (Vivian Green) |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Czw Gru 15, 2005 7:53 pm Temat postu: |
|
|
yyyy 8)
no właśnie czasami ma wrażenie, że wasze oczekiwania co do mnie opierają się na założeniu, że jestem HiperMegaSuperWomen
a ja to też człowiek z krwi i kości (krew znów odżelaziona, o kościach wolę nie myśleć..), w dodatku tak samo chory, wpadający w dołki i rozdrażnienie jak każdy inny...
i dzisiaj jest właśnie taki dzień.
a jutro do lekarza.
ja z okazji jubileuszu mogę najwyżej życzyć wszystkim jeszcze wielu ciekawych postów do przeczytania, nieustannej ochoty na pisanie nowych i oby nam się to nasze forum dalej rozrastało, nie tracąc przy tym przyjaznej atmosfery. Dzięki za waszą aktywność i życzliwość, może przy okazji zamieńmy ten wątek w listę pomysłów i życzeń - jak ulepszyć to co już mamy, co dodać, co zmienić, o czym pomyśleć?
Macie jakiś sugestie - coś wam się nie podoba, denerwuje?
aha, tylko bez wazeliny!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Czw Gru 15, 2005 8:10 pm Temat postu: |
|
|
OK........czasmi zapominamy , że jesteś z naszej planety....
wybacz O Pani ..nam maluczkim...dla nas jesteś Wielka Duchem ......
A tak .poza tym.to zgadzam sie z toba....moze jest coś do zmiany....
coś co chcemy nowego albo innego ...
Trzymaj się bedzie ok.........
My zapominamy ze chorujesz , zwyczajnie nigdy nic o tym nie mowisz.
Monika |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mella Master butterfly

|
Wysłany: Czw Gru 15, 2005 10:31 pm Temat postu: |
|
|
Nenya, chyba dla każdego kto trafia na to forum jesteś Skarbnicą Wiedzy i Mądrości. No tak już jest i chwała Ci za to. A tak nawiasem mówiąc też się zdziwiłam, że lepiesz pierogi ... to było takie zaskakujące
A jeśli chodzi o pomysły, ta ja mam nieśmiałą propozycję Może by utworzyć oddzielny wątek o naszych zwierzakach? W wielu miejscach spotykam króciutkie wzmianki o naszych pupilach. Można się pośmiać i powzruszać. A gdyby tak pisać je w jakimś jednym miejscu? _________________ "Wszyscy jesteśmy zdolni do wielkich rzeczy, jeśli nie pozwolimy, by pokonał nas strach przed własną słabością."
Jan Paweł II |
|
Powrót do góry |
|
 |
martek Master butterfly

|
Wysłany: Czw Gru 15, 2005 10:39 pm Temat postu: |
|
|
No Nenya z tymi pierogami też mnie zaskoczyłaś
Dzisiaj też lepiłam pierogi . Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie musi być duuuużo i urozmaicenie. Były pierogi z kapusta i mięsem i na słodko. Teraz to bola mnie plecy ech szkoda gadać.
Ale wyszło ze pisze nie na temat. Przepraszam to tak odruchowo Ty pierogi i ja hahahaha
Jubileusz i pierogi?
Pierogi i jubileusz? _________________ Martek |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Gru 15, 2005 10:48 pm Temat postu: |
|
|
Mella! Super pomysł z tymi zwierzakami!!!!!!!! Wiesz sama jak to jest,jak spotyka się dwóch miłośników zwierząt np.psów lub kotów...Rozmowa nie ma końca...I od razu czują się jak bliska rodzina...NENYA-a mnie Twoje dzisiejsze wyznanie pozwoliło ciut,ciut pozbyc się kompleksów KURY DOMOWEJ....  _________________ ..."W życiu nie chodzi o czekanie, aż burza minie... Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu..." (Vivian Green) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Pią Gru 16, 2005 9:28 am Temat postu: |
|
|
Bardzo mi sie podoba .kochamy nasze zwirzaki .mój kot ma nawet calą sesje zdjeciową .syn chodzi i kraci mu filmiki komOrką a zdjecia zajmuja polowę w całej pojemności. U...proszę mnie też poniosło....
Monika |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Pią Gru 16, 2005 2:27 pm Temat postu: |
|
|
no co wy z tymi pierogami?
aż się boje wspominać o dzisiejszym myciu okien, bo nie wyjdziecie z szoku do świąt
a co do zwierzaków - to fajny pomysł, czemu nie? ale chyba tworzenie zupełnie samodzielnego dużego działu to za dużo, co?
może po prostu osobny wątek, dzuałający na podobnej zasadzie jak Kawiarenki - w tamtym dziale, odnawialny po zapełnieniu kilkunastu stron, zobaczymy jak się będzie temat rozwijał?
co wy na to?
a przy okazji może poproszę Piotrka o zmianę tytuły tego działu z Humor i życzenia, na mniej jednoznaczny i obszerniejszy znaczeniowo - żeby to było miejsce do wszelakich tematycznie rozmów "na luzie"
może:
Hyde Park
Centrum Rozrywki
Deptak
Rozmowy Niekontrolowane
hę? jakieś inne propozycje?
śmiało! |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią Gru 16, 2005 2:41 pm Temat postu: |
|
|
Fajnie,fajnie!!! A mnie dzisiaj,podczas kolejnej bezsennej nocy /kurcze,muszę zacząc jakieś prochy łykać,po tak mam od poniedziałku.../ wpadł do głowy taki,nie wiem sama,może trochę głupawy,pomysł - otóż znamy się od roku,niektórzy z nas jeszcze z tamtego forum/ale tylko i wyłącznie od strony chorób,walki z nimi,z lekarzami,szpitalami itp. A może tak,każda /każdy/ z nas pokazałaby siebie,zrobiłaby opis siebie samej,taką pisaną fotografię,jaka jest,jak wygląda.No sama nie wiem... Pozdrawiam _________________ ..."W życiu nie chodzi o czekanie, aż burza minie... Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu..." (Vivian Green)
Ostatnio zmieniony przez agatka03 dnia Nie Sty 01, 2006 4:19 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Pią Gru 16, 2005 3:13 pm Temat postu: |
|
|
Agata fajny pomysł.ale tak naprawdę jak zaczniemy fantazjować.to nikt inkogo nie pozna , może się okazać ze sa tu sami supermeni i gwiazdy moze troche .rzeczywistosci .a potem marzenia.......?
Nenya ...a jak u lekarza...? Faktycznie musisz zacząc mówić o sobie częściej..bo jestes tak nierzeczywista że wiekszośc z nas myśli o tobie jako o istocie pozaziemskiej A co do nazwy mnie podoba się
Deptak lub Rozmowy niekontrolowane. Wtedy zwierzatka można tam umieścić. Myj okna myj , ale uważaj pogoda paskudna....podobno jestes osobą z krwi (malo bo malo ale jest) i kości , więc możesz się przeziebić. |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Pią Gru 16, 2005 3:30 pm Temat postu: |
|
|
oczywiście właśnie zaczął padać śnieg - Na Moje Lśniące Okna! dzięki za troskę, myłam w czapce na głowie, przechdnie mieli na co popatrzeć 8)
i przecież piszę o sobie, tylko kto to czyta...
wiecie jak mam zawód, jakie zwierzę, jakie seriale lubię - cakiem sporo
co do nowego tytułu, to chyba mi też Rozmowy NieKontrolowane leżą najbardziej, bo są bardzo pojemne - i humor wejdzie, i zwierzęta, może jakieś dyskusje o filmach, muzyce, sztuce, czy kto jakie hobby ma... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mella Master butterfly

|
Wysłany: Pią Gru 16, 2005 3:50 pm Temat postu: |
|
|
jestem za Rozmowami niekontrolowanymi
Nenya, coraz bardziej mnie zaskakujesz
ale Monika ma rację, uważaj z oknami.
Agatka, bardzo fajny pomysł, ale ja też myślę, żeby lepiej nie mieszać fantazji z opisami, opisy jak najbardziej, ale bardziej rzeczywiste, bo inaczej sami możemy się potem pogubić,
ale można by utworzyć oddzielny wątek o naszych marzeniach, próbach ich spełniania, o planach, może byłaby to inspiracja dla innych.
To już szalejąc na całego: Kącik literacki? (ciekawe książki godne polecenia), Klub filmowy? (podzielić się streszczeniami ostatnich i nie tylko odcinków seriali dla zainteresowanych, np. LOST - nie wiem o co tam chodzi )
o Nanya już o tym napisała, ale pisząc jeszcze tego nie wiedziałam  _________________ "Wszyscy jesteśmy zdolni do wielkich rzeczy, jeśli nie pozwolimy, by pokonał nas strach przed własną słabością."
Jan Paweł II
Ostatnio zmieniony przez Mella dnia Pią Gru 16, 2005 3:54 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|