|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Salamandra88 Junior

|
Wysłany: Sro Sie 25, 2010 11:13 am Temat postu: |
|
|
Macie racje, ale żona brata mojego chłopaka bardzo dziwnie się zachowuje, czuje jej głupkowate spojrzenia jak nie mam siły albo mówię, że mnie coś boli. Na szczęście wesele się żadne na razie nie szykuje A ja nie chce jeszcze nikomu mówić o chorobie, na razie wiedzą moi najbliżsi przyjaciele i mój chłopak. Może to głupio zabrzmi i nie powinnam tego pisać wam kochani, ale czasami czuje się jakbym była gorsza, przez chorobę. Boję się, że jak kiedyś będę chciała mieć dziecko, to ono dostanie tą chorobę ode mnie, tego bym nie zniosła... |
|
Powrót do góry |
|
 |
didulka Master butterfly

|
Wysłany: Sro Sie 25, 2010 1:27 pm Temat postu: |
|
|
Salamandra88 napisał: |
Boję się, że jak kiedyś będę chciała mieć dziecko, to ono dostanie tą chorobę ode mnie, tego bym nie zniosła... |
ja tez sie strasznie tego balam, nadal boje. idac na usg tylko czekam, az lekarz powie, ze maluchy sie dobrze rozwiaja i tak jest i wierze, ze bedzie do konca az do narodzin i pozniej.
a czy powinnas mowic innym?
jak uwazasz, ze tak bedzie Ci latwiej to powiedz.
u mnie wiedza, przynajmniej nie musze sciemniac jak sie zle czuje czy sie mam sily czegos zrobic. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|