Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Salamandra88 Junior

|
Wysłany: Sro Wrz 01, 2010 9:52 am Temat postu: |
|
|
Dziękuje, niestety prof Hrycek jest na urlopie do połowy września :/ muszę uzbroić się w cierpliwość... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Sro Wrz 01, 2010 3:36 pm Temat postu: |
|
|
spokojnie , u niego nie czeka sie zbyt długo na wizyte i warto poczekac _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dorota Ka Senior

|
Wysłany: Pią Wrz 03, 2010 4:29 pm Temat postu: |
|
|
Witajcie Motylki bardzo długo mnie nie było ale znowu jestem z czego bardzo sie ciesze wielu z was mnie nie zna wielu może nie pamieta ale wierze że jest garstka z was którzy jeszcze mnie pamietają.Jestem ta Dorotą która walczyła i / walczy nadal/ z lupisem profundusem dzis moge napisać że dodatkowo do profunduska dołączyło SLE to mam teraz dwa w jednym żeby mi nie było za dobrze. Ale co tam nie poddaje się bo przecież mam dla kogo żyć.
Ale do rzeczy dziewczyny również wybieram się do prof. Hrycka mam nadzieję że dobrze wybrałam i będe zadowolona jak Monika.
Moniczko napisz cos wiecej na temat profesora chodzi mi o to czy to człowiek który na wizycie chce od pacjenta usłyszeć konkretnie i krótko o co chodzi czy musze zabrać całą teczke z moimi wypisami ze szpitala wynikami itd / zastanawiam się czy profesor nadal jest szefem kliniki chorób autoimmunologicznych ... w Katowicach czy już tylko prywatnie przyjmuje.
Pozdrawiam was wszystkich i trzymajcie sie w tej walce z motylkiem. Dorota |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Pią Wrz 03, 2010 4:46 pm Temat postu: |
|
|
witaj Dorotko mam nadzieje że ze bedziesz znowu tutaj czesciej
prof, jest nadal szefem w Katowiacach Ligocie w Klinice chorob wewnetrznych Autoimmunologicznych Metabolicznych i przyjmuje prywatnie w Katowicach
jak do niego jedziesz to wez ze soba wszystkie wypisy i dokumenty, on jest dosyc dokładny , ale tez przygotuj sie do rozmowy czyli typowego wywiadu lekarskiego
to bardzo miły ciepły człowiek, spokojny i rzeczowy i na pewno bedziesz zadowolona _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dorota Ka Senior

|
Wysłany: Pią Wrz 03, 2010 5:27 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Moniczko wezmę wszystko co mam do profesora / tak jak radzisz/ a jest tego dość dużo ale mam nadzieję że doktor sie nie załamie i wierzę że weżmie się za moje leczenie porządnie dostałam skierowanie do reum atologa od mojej pani doktor która prowadzi mnie prawie od samego początku ale teraz niestety pojawiło sie Sle i nie samowite bóle stawów że ona jako dermatolog nie jest w stanie mi już w tym pomóc nadal oferuje swoją pomoc w leczeniu ale sprawe układowego tocznia chce przekazać do prowadzenia komuś konkretnemu i tak padło na prof. Hrycka mimo skierowania zamierzam skorzystać z wizyty prywatnej jak już bedzie po to napiszę jak wrażenia i wogóle co powiedzial profesor.
Myślę że teraz mi sie uda być z wami częściej na forum przynajmniej będe sie bardzo starała żeby tak było.
Chciała bym trafić do profesora jeszcze przed kolejnym zabiegiem wypełniania mojego policzka / pewnie pamietasz że kilka lat temu mialam zabieg przeszczepu tłuszczu w mój szkieletowaty policzek/ teraz zamierzam to powtórzyć ale inną metodą jestem umówiona na październik ale zależało by mi żeby prof.Hrycek zobaczył jak to wszystko wygląda przed zabiegiem może bedzie miał wtedy pełniejszy obraz mojej odmniant tocznia. Powiedz mi jak długo czeka się na wizyte prywatną u profesora? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Sob Wrz 04, 2010 3:45 pm Temat postu: |
|
|
jak prof wroci z urlopu to mysle ze za jakies 2 tygodnie na pewno bedziesz miała wizytę
moze w przyszłym tygodniu sprobuj juz zadzwonic i sie umowic
pamietam cie dobrze i pamietam tez twoje kłopoty z profundusem pozniej zniknełas na długo
mam nadzieje ze ze profesor pomoze
trzymam kciuki _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dorota Ka Senior

|
Wysłany: Sob Wrz 04, 2010 6:05 pm Temat postu: |
|
|
dzieki Monika jak już będe umówiona z profesorem to dam znać. pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie motylki. Dorota |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dorota Ka Senior

|
Wysłany: Sob Wrz 04, 2010 6:48 pm Temat postu: |
|
|
Ludzie a może ktoś wie czy z dworca pkp daleko jest na oś. tysiąclecia tam gdzie przyjmuje prof. Hrycek jak tam sie dostac do niego.
Bede wdzieczna za wskazówki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Salamandra88 Junior

|
Wysłany: Pią Wrz 10, 2010 10:01 am Temat postu: |
|
|
To mi napisał mój kolega, który jest z Katowic... tramwajem nr 6, on na rondzie zakreci w strone chorzowa...tysiaclecie jest naprzeciwko wesolego miasteczka, jak tylko umówisz wizytę z prof to napisz na kiedy Ci ją wyznaczył, bo ja też pilnie potrzebuję do niego iść  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dorota Ka Senior

|
Wysłany: Sob Wrz 11, 2010 9:19 pm Temat postu: |
|
|
Dzieki wielkie jak bede umówiona to napiszę. Pozdrawiam Dorota |
|
Powrót do góry |