Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Ziarenko Master butterfly

|
Wysłany: Czw Wrz 03, 2009 8:31 pm Temat postu: |
|
|
Ja także do tej pory kupowałam go z pomocą przyjaciół w Niemczech.
Jednakże biorę też Plaquenil, który jest znacznie tańszy we Francji niż w Niemczech.
Nie wiedziałam czy muszę sprowadzać dwa leki z różnych krajów, czy może oba są dostępne we Francji  _________________
rozjaśnia się we mnie
wyjaśnia jaśniej
|
|
Powrót do góry |
|
 |
abi29 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Wrz 03, 2009 8:45 pm Temat postu: |
|
|
PLAQUENIL jest dostępny również na Słowacji. Pełnopłatniy, z polska receptą. Kosztował ok. 40 złotych, ale nie wiem jak teraz po wprowadzeniu euro. _________________ " Wszystko umiera, nawet ciała niebieskie; tylko marzenia są nieśmiertelne." Jalu Kurek |
|
Powrót do góry |
|
 |
Salamandra88 Junior

|
Wysłany: Sro Paź 13, 2010 2:00 pm Temat postu: |
|
|
kochani co do Calcortu to jaki jest przelicznik? Biorę 16 Metypredu więc ile powinnam Calcortu brać? |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Sro Paź 13, 2010 2:58 pm Temat postu: |
|
|
Salamandra na forum w wielu wielu wątkach są podane przeliczniki oraz linki do stron z przelicznikami...
wystarczy chcieć, wystarczy poszukać....
np. http://www.globalrph.com/steroid.cgi _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Sro Paź 13, 2010 6:05 pm Temat postu: |
|
|
16 mg metypredu = 20 mg encortonu = 24 calcortu czyli 4 tabl _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|