Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
merra Kadet

|
Wysłany: Czw Sie 03, 2006 5:30 pm Temat postu: reumatolog - Lublin |
|
|
Witam,
Potrzebuję dobrego reumatologa z lublina z wyjątkiem dr Piotrowskiego z luxmedu?
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
paulina_87 Gość
|
Wysłany: Czw Sie 03, 2006 5:33 pm Temat postu: |
|
|
hmm czemu z wyjątkiem dr Piotrowskiego?
on jest moim lekarzem prowadzącym i jestem bardzo zadowolona z jego podejscia do całej sprawy
przyjmuje w REUMEDzie na Zana (przychodnia ta ma umowe z NFZ i nie ma kolejek tak jak w przychodni na Jaczewskiego)
moge polecic tez dr Chudzika na Jaczewskiego
poszukam numeru telefonu do REUMEDu i napisze bo szybko mozna tam dostac sie do reumatologa jak i innego specjalisty |
|
Powrót do góry |
|
 |
merra Kadet

|
Wysłany: Czw Sie 03, 2006 6:30 pm Temat postu: toczen |
|
|
Witam Paulino,
Jeśli chodzi o dr Piotrowskiego to w 80% stwierdził u mnie tocznia, jestem jego pacjentka od roku, nie chciał mi dać skierowania na bardziej specjalistyczne badania wykluczające lub potwierdzające tocznia. Mam rpoblemy z zajsciem w ciąże wiec jest to konieczne do dalszej diagnostyki. Sądzisz, że ten dr Chudzik potraktowal by mnie bardziej profesjonalnie i gdzie on przyjmuje prywatnie.
dzięki |
|
Powrót do góry |
|
 |
paulina_87 Gość
|
Wysłany: Czw Sie 03, 2006 6:56 pm Temat postu: |
|
|
nie wiem czy wogóle przyjmuje prywatnie bo ja od roku jestem pod opieka dr Piotrowskiego i bez najmniejszego problemu skierowal mnie na pobyt dzienny do szpitala i zrobili mi bardzo szczegolowe badania
zachecam do odwiedzenia REUMEDu bo tam nie trzeba ani czekac dlugich kolejek ani placic za wizyte |
|
Powrót do góry |
|
 |
merra Kadet

|
Wysłany: Czw Sie 03, 2006 7:01 pm Temat postu: |
|
|
Widzisz to dziwne, jakie ty mialaś objawy, że cię zabral do szpitala.
Jeśli o mnie chodzi to ANA 1:2560, Hashimoto, w styczniu mialam lekemie, poza trym okresowe bóle stwawów, zmeczenie, zdenerwował mnie bo za każdym razem kiedy proszę obardziej dokładne badania to on mówi, że nie widzi potrzeby.
Witam,
Do tej pory byłam pacjentką dr Piotrowskiego, który w 80% stwierdził tocznia. Do kogo udac się aby skonsultować diagnozę:
dr Ilnicka,
dr Fatkowska- Ryczek
dr Dudek
proszę o odpowiedzź. |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Pią Sie 04, 2006 6:01 pm Temat postu: |
|
|
nie ma potrzeby zakładania nowego wątku, skoro w dalszym ciągu jest mowa o reumatologu z Lublina. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mała mi Junior

|
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 3:04 am Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie,
Jestem diagnozowana w kierunku tocznia i szukam dobrego reumatologa w Lublinie. Bardzo prosze o jakiekolwiek informacje. Jestem zalamana:( pozdrawiam wszystkich. |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 8:35 am Temat postu: |
|
|
mała, spokojnie
przejrzałaś wątek
Lekarze specjaliści? no i ten wątek od góry - jakieś nazwiska tu padają, może warto spróbować...
jak widzisz mamy parę osób z lubelskiego, ale ostatnio rzadko zaglądają - cierpliwości, może się jeszcze odezwą. |
|
Powrót do góry |
|
 |
merra Kadet

|
Wysłany: Wto Lis 21, 2006 6:28 pm Temat postu: |
|
|
mala,
ja leczyłam się u dr Piotrowskiego (przyjmuje w Luxmedzie), wiem, że wielu osobom pomógł i ogólnie chwalą go. Jeśli o mnie chodzi to jednak nie byłam zadowolona, zbyt pochopnie stwierdził tocznia i faszerował mnie lekami, jak się okazalo niepotrzebnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mała mi Junior

|
Wysłany: Wto Lis 21, 2006 7:57 pm Temat postu: |
|
|
nenya, merra - dziekuje za odpowiedz.
Merra, wspolczuje Ci, ze faszerowalas sie lekami niepotrzebnie, bo do witaminn one raczej nie naleza...Jestem w wielkiej rozterce, slyszalam dobre opinie o panu P.,a jednak w Twojej diagnozie nie byl pewny. Nie wiem co robic, moze Paulina_87 cos by podpowiedziala, ale przepadla jak kamien w wode. Czytalam, ze sie leczyla u dr P.
Ktoregos dnia sie przywitam ..tam gdzie trzeba,ale jeszcze nie teraz, jakos nie mam smialosci.
Pozdrawiam serdecznie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Wto Lis 21, 2006 8:17 pm Temat postu: |
|
|
z tego co wiem paulina ostatnio kiepsko się czuła, rzadko nas teraz odwiedza, ale myślę że nie będzie miała nic przeciko jeśli wyślesz jej widomość na maila, ma podany adres w swoim profilu na dole każdego jej posta znajdziesz namiary, albo po prostu kliknij na jej imię), możesz też odszukać jej nr gg, podała go gdzieś tu:
http://toczen.pl/forum/viewtopic.php?t=59
powodzenia! |
|
Powrót do góry |
|
 |
mała mi Junior

|
Wysłany: Sro Lis 22, 2006 1:10 am Temat postu: |
|
|
nenya, dziekuje bardzo za podpowiedz. Jutro bede probowala nawiazac kontakt z Paulina. Spokojnej nocki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bellum Junior

|
|
Powrót do góry |
|
 |
ania84 Junior

|
Wysłany: Pon Lis 01, 2010 10:25 am Temat postu: Witajcie po bardzo długiej nieobecności:) |
|
|
Jestem chora na toczeń od 2007 roku, w tym roku zaszłam w ciążę i urodziłam zdrowiutką córeczkę Marysię. Odnośnie lekarzy specjalistów najbardziej polecam Panią prof. Majdan kobieta - anioł, również przyjmuje prywatnie na Chodźki. Gdyby nie ona napewno bym już "gryzła ziemię". Bardzo profesjonalna w tym mówi i robi:) Naprawdę polecam. A odnośnie dr. Piotrowskiego również byłam zadowolona, jak i w większości lekarzy specjalistów przy ul. Jaczewskiego, mówię większość, bo niestety trafiają się i niedouczeni lekarzy, którzy tylko chyba za pieniądze tam siedzą Przykro to mówić, ale niestety tak jest:( Odnośnie dr. Chudzika już w nie przyjmuje na Jaczewskiego oraz nie jest już w klinice, z tego co mi wiadomo jest przy szpitalu wojskowym w Lublinie przy ul. Racławickiej.
Życzę dużo zdrówka i powodzenia:) Trzymajmy się razem:* _________________ ^^^^^ Nigdy nie żałuj uśmiechu, ^^^^^
^^^^^ uśmiech jest mową duszy, ^^^^^
^^^^^ Gdy słowa już przeminą, ^^^^^
^^^^^ uśmiech serca poruszy ^^^^^ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Natalijka Junior

|
Wysłany: Pon Paź 31, 2011 12:59 pm Temat postu: |
|
|
ja poleca dr.chudzika z REUMED w lublinie Leczę się u niego i jestem zadwolona _________________ Żyj każdym dniem, jakby miał być ostatnim, a nigdy nie zaznasz żalu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|