|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
piwneoko Junior

|
Wysłany: Sro Lis 10, 2010 9:00 am Temat postu: Pani Moderator, dobrze, |
|
|
a w którym momencie nie dostosowałam się do Etykiety i użyłam niewłaściwego tonu wypowiedzi? Czyli trzeba będzie na komentarzach na portalach jasno się wypowiadać. W końcu któryś portal opublikuje to. Nawet nie wiem czy Wy jako forum opubikowaliście wypowiedź. To się nazywa wolność słowa |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Sro Lis 10, 2010 9:39 am Temat postu: |
|
|
Cytat: |
a w którym momencie nie dostosowałam się do Etykiety |
Netykiety to po pierwsze
-post za postem-edytuj jak chcesz coś poprawić
na tym Forum nie ma "jeżdżenia" po wszystkich lekarzach itp. masz coś do zarzucenia danemu medykowi-użyj argumentów; to nie kafeteria
wolność słowa-jak najbardziej
ale
kultura przede wszystkim  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
piwneoko Junior

|
Wysłany: Sro Lis 10, 2010 12:47 pm Temat postu: Nie przypominam sobie, abyśmy były na Ty. |
|
|
Leżałam 16 razy w Szpitalach i Akademiach i mogę po kolei nawet pokopiować karty leczenia z opiniami. Jedynie dwie karty z Zabrza wykazują jakiekolwiek zainteresowanie. Jeżdżenie po lekarzach? Jednym słowem nie jesteście suwerenni. A po 11.11 sprawdzę, ile z moich wypowiedzi trafiło na forum. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Sro Lis 10, 2010 12:52 pm Temat postu: |
|
|
słuchaj,masz prawo byc rozgoryczona,zresztą niejedno z nas "nadziało" się na złą opiekę,diagnostykę...ale z drugiej strony nie można wszystkich wrzucać do jednego worka i mieszać z błotem,bo są i cudowni specjaliści-maja moc wiedzy i sporo empatii
dlaczego mielibysmy nie publikować twoich postów? jesli je widzisz-sa w sieci...
Kinga ma rację,ton twoich wypowiedzi był zbyt ostry-przynajmniej jak na nasze standardy  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe

Ostatnio zmieniony przez Margaret74 dnia Sro Lis 10, 2010 4:53 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
piwneoko Junior

|
Wysłany: Sro Lis 10, 2010 1:07 pm Temat postu: Proszę stosować zasady pisownii polskiej. |
|
|
Jak na poważny portal, pracownicy tej powagi nie stosują. Sami doprowadzacie do wyładowań, niestety, tam gdzie ja byłam, było dwóch lekarzy jako ludzi. Nie żyjacy prof. Religa oraz prof. Zembala., i nikt mi nie jest w stanie zarzucić, że jest wielu porządnych opiekunów w kraju. Może i jest, ale ja Ich nie spotkałam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
olusiam03 Gość
|
Wysłany: Sro Lis 10, 2010 1:35 pm Temat postu: |
|
|
Pozwolę się wtrącić, bardzo proszę nie bądź taki napastliwy, cóżmy Tobe zrobili? Czego oczekujesz od nas? Są różni lekarze, na różnych również trafiłam, ale staram się nie wrzucać wszystkich do jednego worka, jeśli ktoś mi nie odpowiada szukam takiego który się mną zainteresuje. A wież mi wiele gabinetów i specjalistów już przeszłam przez bardzo długi okres czasu.... Więc proszę zważaj na słowa  |
|
Powrót do góry |
|
 |
marzenkat33 Kadet

|
Wysłany: Sro Lis 10, 2010 1:44 pm Temat postu: |
|
|
Piwneoko- na tym forum jestem od niedawna ale nie zgodzę się z Tobą by ktokolwiek doprowadzał do wyładowań. Lekarze są też ludźmi, ja jestem bez diagnozy od 15 lat... Ciągle słyszę w odniesienu do moich objawów słowo dziwne, jednak to nie uprawnia mnie do rzucania się na wszystkich..
Na tym forum znalazłam bardzo wiele zrozumienia i empatii. Są tu osoby, które tak samo chorują, tak samo cierpią, a jednak potrafią być dla siebie mili, oraz okazywać szczere zainteresowanie i troskę. To bardzo ważne by wiedzieć, że ktoś nas rozumie.
Dlatego proszę, weź dwa głębokie oddechy i spróbuj wczytać się w to co inni mają Ci do powiedzenia. Zrozum, tu nikt nikogo nie krytykuje i nie ocenia.
Ja jestem tymi ludźmi urzeczona.
Pozdrawiam Cię ciepło _________________ Marzenka |
|
Powrót do góry |
|
 |
piwneoko Junior

|
Wysłany: Sro Lis 10, 2010 2:24 pm Temat postu: Marzenka, ja Ciebie też pozdrawiam ciepło. |
|
|
Jeżeli przeczytasz to co napisałam w całości, będziesz wiedziała do czego nawiązywałam w swoich wypowiedziach. jak nic, portal jest zależny. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Sro Lis 10, 2010 4:51 pm Temat postu: Re: Proszę stosować zasady pisownii polskiej. |
|
|
piwneoko napisał: |
Jak na poważny portal, pracownicy tej powagi nie stosują. |
musze cie rozczarować-nie jesteśmy pracownikami-można to ując w ramy wolontariatu
Cytat: |
niestety, tam gdzie ja byłam, było dwóch lekarzy jako ludzi. Nie żyjacy prof. Religa oraz prof. Zembala., i nikt mi nie jest w stanie zarzucić, że jest wielu porządnych opiekunów w kraju. Może i jest, ale ja Ich nie spotkałam. |
byc może ja mam problem z czytaniem ze zrozumieniem,ale bardziej intuicyjnie wyczuwam o co ci chodzi
jednocześnie apeluje o zakończenie tematu-ten wątek dotyczy prywatnej historii jednej z forumowiczek,a nie dywagacji,nt. standardu opieki nad pacjentem w państwie polskim  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
piwneoko Junior

|
Wysłany: Sro Lis 10, 2010 9:12 pm Temat postu: Od kilku wypowiedzi i ja obserwuję. |
|
|
I ja nie ciagnę tematu. W tej chwili to Wy staracie się przechylić wszystko na swą "właściwą" szalę.
Udanego Świętka Polskiego |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|