|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Wto Gru 14, 2010 11:20 pm Temat postu: |
|
|
Witaj,
udanego zaprzyjaźniania się z chorobą - może nie jest ona wyjątkowo "ładna" (a i w polskiej wersji językowej nazwa taka ni to ni owo), ale najważniejsze, to sprostać próbie i wyjść naprzeciw trudnościom.
Powodzenia. _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
eby Junior

|
Wysłany: Sro Gru 15, 2010 9:15 pm Temat postu: |
|
|
Czesc
Wiem ze to nie w tym temacie ale z racji tego iz jestem nowa mam nadzieje , ze mi wybaczycie
Czy kos z Was ma moze jakies informacje na temat Bodu Detox ???
Ostatnio zakupilam sobie taki sprzet ( jeszcze przed wstepna diagnoza) i teraz to juz sama zglupialam czy to przy ewentualnym toczniu mozna uzuwac...
Z gory dziekuje za pomoc  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Sro Gru 15, 2010 10:05 pm Temat postu: |
|
|
eby
poczytałam troche na temat tego urzadzenia i szczerze mowiac dla mnie to totalna bzdura , nie napisze ci fachowo bo sie nie znam ale o jonizacji wody i piciu jej było glosno lata temu tez miala pomagac , teraz jest praktycznie ty samo i niby dziala cuda tylko przez skorę
szczerze dla mnie to sciema
nie wiem czy szkodzi mysle ze nie a na pewno sam masaz pomaga nawet
co do zmiany koloru wody to nie efekt odtrucia ale wytracania zelaza dlatego tak zmienia barwe
podobną zasade stosuja fachowcy od filtrow wody pokazujac nam jakie scieki pijemy i proponuja zakup urządzenia za kilka tys i więcej
nie wiem ile za to dalas ale taką sama role spełniają masazery do stop do 100zl
to moja opinia poczekaj na inne mogą byc zupelnie rozne , ja z zasady jestem na nie jesli robi sie ludzi w konia _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
eby Junior

|
Wysłany: Sro Gru 15, 2010 10:56 pm Temat postu: |
|
|
Co do koloru wody to sie oczywiscie zgadza ale ...opryszczke mialam od pol roku , jedna sie konczyla, drga wylazila tylko w innym miejscu, a teraz od 1,5 miesiaca spokj,kreatynina tez sliczna , chyba ze to sila persfazji, umysl jest wielki  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Sob Gru 18, 2010 6:07 pm Temat postu: |
|
|
siła perswazji wierzymy w to co bardzo chcemy zeby tak bylo i czesto tak własnie się dzieje _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|