|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Iwonkahaha Master butterfly

|
Wysłany: Pią Sty 21, 2011 8:10 pm Temat postu: |
|
|
Hmmm...Lewandowski?To chyba docent.Taki wysoki?
Całkiem miły był.
Bielecka to bardzo sympatyczna pani doc.Brunetka z długimi włosami,zaczesanymi najczęściej w kok.
Tylko,że ona zajmuje się najczęściej twardziną.
Miałaś szczęście i to ,,gadane"
Ja całymi dniami płakałam,że chcę do domu a oni ...wezwali do mnie psychiatrę,bo płaczę  _________________ Kogo Pan Bóg kocha,temu krzyżyk daje,kto w nieszczęściu wytrzyma,ten szczęśliwym zostaje
Ogólnopolskie Forum Twardziny |
|
Powrót do góry |
|
 |
marcelina Senior

|
Wysłany: Wto Sty 25, 2011 9:05 pm Temat postu: |
|
|
ha ha Iwonka tam co drugi pacjent ma konsultacje z psychiatrą. Śmiejesz się ?żle,bo zwariowałaś płaczesz? żle bo depresja. Lewandowski to przystojny facet z guma do żucia w buzi (lekceważenie totalne) miły dla swoich pacjentów tylko. Leżała ze mną dziewczyna z Zielonej Góry która sama sobie stwierdziła twardzine i w klinice tylko to potwierdzili tylko już w takim stadium że ma zajęte płuca, prowadziła ją doktór Frycz (chyba blondynka) jednego dnia powiedziała że to urojenia i na 100 % nie twardzina a na drugi dzień stwierdziła ze to napewno twardzina. dziewczyna oszalała ze śmiechu a potem całą noc wymiotowała...nikt o nic nie zapytał i się nie zaineresował. Paranoja. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Iwonkahaha Master butterfly

|
Wysłany: Sro Sty 26, 2011 8:17 pm Temat postu: |
|
|
Marcelinko skoro leżałaś na sali z dziewczyną chorą na twardzinę to zapewne poznałaś i moją docent.Ma czarne długie włosy i jest specjalistką w dziedzinie twardziny właśnie.
Lewandowskiego z nazwiska tylko kojarze,nie mam pojęcia kto to a tym bardziej z gumą w ustach.Takiego nie spotkałam.Fakt,oddział omijam już 5 lat  _________________ Kogo Pan Bóg kocha,temu krzyżyk daje,kto w nieszczęściu wytrzyma,ten szczęśliwym zostaje
Ogólnopolskie Forum Twardziny |
|
Powrót do góry |
|
 |
marcelina Senior

|
Wysłany: Sro Lut 16, 2011 2:32 pm Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie,
"latam" po forum i szukam coś na temat biopsji mięśnia przedramienia, a dokładniej gdzie moge wykonać takie badanie? Olsztyn, Suwałki? Pomózcie
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Sro Lut 16, 2011 3:54 pm Temat postu: |
|
|
wiesz co ,musisz podzwonić -ja nie orientuję się w tym regionie ,który podajesz  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|