Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Nie Lut 13, 2011 10:17 am Temat postu: |
|
|
spokojnie-spadną-to reakcja na leczenie,mnie początkowo urosły do prawie 17 tys.,po 4 mies.zaznaczyła się tendencja zniżkowa;
a Omega 3 akurat możemy zażywać,
pozdrawiam Marku  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
mare37 Junior

|
Wysłany: Nie Lut 13, 2011 10:20 am Temat postu: |
|
|
Dzieki Gosiu. Zobaczymy po nastepnych badaniach. Z tym Omega 3 to troche sie zastanawiam. Kiedys brałem i bardzo mnie głowa bolała, więc raczej tego nie przyswajam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Pon Lut 14, 2011 4:23 pm Temat postu: |
|
|
szkoda kasy na ecomer lepiej to samo pod inną nazwa np Iskial,
ecomer brałam po operacji bardzo ciezkiej i ogolnym wyniszczeniu organizmu wtedy wierzyłam ze to super pomaga ale ostatnio dochodza bardzo zmiennie opinie o ecomerze , ze nic za bardzo nie daje ze wpycha się go ludziom osłabionym wmawiajac cudowne własciwosci ,
a przeciez to tak samo olej z watroby rekina jak inne tego typu suplementy
takie własciwosci maja tez inne suplementy z Omega 3 i omega 6
ecomer jest 5x drozszy od tranu i 2x drozszy od Iskialu
wybor jest spory _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
mare37 Junior

|
Wysłany: Sro Lut 16, 2011 9:48 am Temat postu: |
|
|
wszystko jeden kit i nikt tu nie mowi o nachalnym kupowaniu ecomeru itp. wybor jest duzy, ale skutecznosc tych wszystkich preparatow to juz inna kwestia. W moim przypadku jak sie dowiedzialem nie jest to zasadne, gdyz te preparaty stosuje sie w zmniejszonej liczbie krwinek bialych a nie zwiekszonej ponad norme i stosowac nie ma sensu. Jesli, ktos ma maloto oczywiscie pomaga to zregenerowac. np po naswietlaniach wskazane. |
|
Powrót do góry |
|
 |
agatka03 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Lut 16, 2011 4:46 pm Temat postu: |
|
|
W poniedziałek byłam u mojej pani doktor reumatolog - odradziła mi stosowanie ecomeru i tym podobnych...Mam jeśc więcej ryb i zażywać rutinaceę /po tej mojej fatalnej grypie z powikłaniami/.
Tak więc - ecomer - zapobiegliwy i troskliwy mąz kupił - trzeba oddać go potrzebujacym  _________________ ..."W życiu nie chodzi o czekanie, aż burza minie... Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu..." (Vivian Green) |
|
Powrót do góry |
|
 |
oladudek Junior

|
Wysłany: Wto Sie 19, 2014 7:14 pm Temat postu: płytki krwi |
|
|
Witam nie wiem co mam robić mam dużą ilość płytek 567 tys. szukam hematologa w okolicy śląska najlepiej z Dąbrowy Górniczej POMÓŻCIE! może być prywatny. |
|
Powrót do góry |
|
 |
denim85 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Sie 20, 2014 10:50 am Temat postu: Re: płytki krwi |
|
|
oladudek napisał: |
Witam nie wiem co mam robić mam dużą ilość płytek 567 tys. szukam hematologa w okolicy śląska najlepiej z Dąbrowy Górniczej POMÓŻCIE! może być prywatny. |
Z lekarzem niestety nie pomogę ale moge pocieszyć że to nie jest wcale tak dużo ja ma ok 460 i żaden lekarz sie jak narazie tym nie przejął bo to w sumie górna norma, jeśli kaskada krzepnięcia jest ok to nie martwiła bym się  _________________ My kobiety jesteśmy aniołami, a gdy się nam podetnie skrzydła, lecimy dalej na miotle! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Sro Sie 20, 2014 3:05 pm Temat postu: |
|
|
zrob układ krzepnięcia - wtedy zobaczysz czy trzeba szukać na juz
idz na poczatek do rodzinnego
Hematologa nie znam, moze ktoś przy szpitalu w Katowicach na Francuskiej - tam są przychodnie tu masz link http://www.spskm.katowice.pl/swiadczenia_medyczne.html znajdziesz tam nr telefonu - oni powinni podpowiedzieć czy ktoś przyjmuje prywatnie
chyba nie ma tu nikogo z Dąbrowy Górniczej . _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|