|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Iwonkahaha Master butterfly

|
Wysłany: Sro Lut 10, 2010 7:57 pm Temat postu: |
|
|
Myślę,że kręgosłup nie ma z tym związku.
Bóle kręgosłupa mogą powodować bóle mięśni,ucisku na nerwy,ale chyba nie dotyczy to skóry.
Spróbuj popytać może tuRehabilitanci forum _________________ Kogo Pan Bóg kocha,temu krzyżyk daje,kto w nieszczęściu wytrzyma,ten szczęśliwym zostaje
Ogólnopolskie Forum Twardziny |
|
Powrót do góry |
|
 |
kalina1 Junior

|
Wysłany: Nie Maj 01, 2011 6:30 pm Temat postu: |
|
|
W związku z zapytaniami do mnie na gg odpowiadam co tam u mnie:)
Mam zdiagnozowany jedynie zespół suchego oka, jestem po rehabilitacji kręgosłupa(ćwiczenia wzmacniające mięśnie kręgosłupa). Przerwałam diagnoze u reumatologa. Wszystkie objawy ustąpiły ponownie po tym jak zaszłam w ciąże.Ten sam scenariusz przerabiałam przy pierwszym dziecku. Teraz tez w 4 tygodniu przestały boleć mięsnie i stawy, minęło chroniczne zmęczenie, suchość skóry, wybroczyny przy stawach. Niestety poroniłam w 11 tygodniu. Przyczyna nieznana...Teraz nadal czuję sie jak zdrowy człowiek. Nie drążę dalej - cieszę sie dobrym samopoczuciem. Oby jak najdłużej. Pozdrawiam _________________ gg6103021 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|