Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jatynina Junior

|
Wysłany: Czw Lip 07, 2011 4:01 pm Temat postu: Witam! |
|
|
jestem nowym nabytkiem (?) tego forum. chciałabym się przywitać z wszystkimi zanim zasypię Was gradem pytań  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Czw Lip 07, 2011 4:05 pm Temat postu: |
|
|
witaj  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Czw Lip 07, 2011 4:25 pm Temat postu: |
|
|
witaj i pytaj
napisz tez cos o sobie _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
jatynina Junior

|
Wysłany: Czw Lip 07, 2011 4:31 pm Temat postu: |
|
|
Nie wiem od czego zacząć  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Czw Lip 07, 2011 4:34 pm Temat postu: |
|
|
najlepiej od początku
jak sie nazywasz? skad jestes ? co robisz w zyciu ? od kiedy chorujesz itd.....
moze byc długa historia  _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
jatynina Junior

|
Wysłany: Czw Lip 07, 2011 4:44 pm Temat postu: |
|
|
Jestem z Brzeska, to okolice Krakowa.
Uczę w szkole języka polskiego, a że na zastępstwie, to mam przymusowe bezrobocie bez prawa do zasiłku. I w związku z tym postanowiłam zabrać się za mojego tocznia. Wstępna diagnoza sprzed dwóch lat to DLE i zmiany liszajowate nieznanego pochodzenia. Przyjmowałam Plaquenil i Halidor wymiennie ( Halidor w okresie jesień-zima). Potem nastąpiła długa przerwa w moim życiorysie i strach mnie ogarnął na myśl o powrocie pod skrzydła dr. Kwiatkowskiej z Krakowa, bo będzie krzyczeć przez to zaniedbanie
A dodatkowo pojawiły się u mnie problemy z jajnikami i nie wiem czy to może być powiązane z sobą? Nie wiem też czy jest to w ogóle możliwe? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Czw Lip 07, 2011 4:49 pm Temat postu: |
|
|
witaj
skoro przez ten czas,kiedy odpuściłaś sobie kontrole nic się nie działo-nie ma czego się bać,zresztą-jesteśmy dorośli,sami stanowimy o sobie-twoje zdrowie-twoje decyzje,lekarz może głową pokiwać
pozdrawiam _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
jatynina Junior

|
Wysłany: Czw Lip 07, 2011 5:07 pm Temat postu: |
|
|
Oj pokiwa, pokiwa i to jest najgorsze
czy nic się nie działo? skóra jest ok, ale tylko dlatego, że unikam słońca i smaruję się 50-tką, jestem najbielszym okazem na osiedlu
bolą mnie kolana ( jestem wielokrotnym połamańcem wszystkich kończyn i tak czy inaczej to boli), ciągle mam zimne dłonie i stopy no i te cholerne jajniki...
jaka jest szansa, że DLE przejdzie w coś innego? |
|
Powrót do góry |
|
 |
basiula Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lip 07, 2011 5:09 pm Temat postu: |
|
|
Witam cieplutko na forum  _________________ ,,Nie poświęcaj siebie, ty jesteś wszystkim co posiadasz..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Czw Lip 07, 2011 5:21 pm Temat postu: |
|
|
Cytat: |
jaka jest szansa, że DLE przejdzie w coś innego? |
no wiesz ,istnieje takie prawdopodobieństwo zawsze-kontrola p.ciał ,objawów,powinna sporo powiedzieć;
dlaczego jesteś połamańcem?
może objaw Raynauda masz dziewczyno?  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
monia85 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lip 07, 2011 6:48 pm Temat postu: |
|
|
I ja również witam na forum  _________________
Dusza nie znałaby tęczy, gdyby oczy nie znały łez. / J.V. Chevey |
|
Powrót do góry |
|
 |
jatynina Junior

|
Wysłany: Czw Lip 07, 2011 7:10 pm Temat postu: |
|
|
W kwestii łamania kości byłam badana nawet przez psychologów czy przypadkiem nie biją mnie w domu. Taka ma uroda, jeśli kopnę bosą stopą w próg lub inna przeszkodę- bucik gipsowy do kostki poza tym dwa razy miałam bardzo bliskie spotkanie z samochodem( w sumie 5 gipsowań prawej nogi, otwarte złamanie itd..), ręce łamałam w bardzo różnych okolicznościach( z reguły przez gapiostwo)- to na pewno nie ma podłoża medycznego, poza odwapnieniem mechanicznym wszystko gra
Zostałam ekspertem ds. unieruchomień, domowej roboty wyciągów kąpielowych i wielu innych przydatnych zagipsowanym rozwiązań służących ułatwieniu życia na "sztywne" czasy  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|