|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Sob Lip 02, 2011 10:42 pm Temat postu: |
|
|
Witaj.
Przykro mi, że najbliższa Tobie osoba nie jest w stanie udzielić Tobie żadnego wsparcia. Pamiętaj jednak, że co by się nie działo, choroba nie ma prawa odebrać nam szczęścia, które należy się każdemu.
Powodzenia przede wszystkim w znalezieniu lekarza - a reszta z czasem się ułoży. Trzymam kciuki. _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
alawa Master butterfly

|
Wysłany: Nie Lip 03, 2011 5:49 pm Temat postu: |
|
|
Witaj!
Ja również życze powodzenia w diagnozowaniu i znależienia dobrego lekarza. |
|
Powrót do góry |
|
 |
teresa środa Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lip 07, 2011 8:36 pm Temat postu: |
|
|
Witaj
Moge ci polecic kobiete psychiatre w łodzi na ul .sieradzkiej,Dr.Dzikowska-bardzo fajnie sie z nia rozmawia,jest bardzo sympatyczna.
Trzymaj sie  _________________ roza
Razem-lecz osobno.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
SylwiaK Junior

|
Wysłany: Pon Lip 25, 2011 6:11 pm Temat postu: witam po przerwie :) |
|
|
Witam,
Minęło trochę czasu od mojego ostatniego wpisu, trochę się zmieniło, jednak na początek chciałąbym wam wszystkich podziekować za wpisy i miłe, serdecznie słowa otuchy. Znalazłam prace, taraaaa! w tym małym miasteczku, po poszukiwaniach w końcu znalazłam pracę, w której czuje się bardzo dobrze. A co ze zdrowiem? o dziwo odkąd pracuje i w końcu wyrwałąm się z domu czuje się troszke lepiej. Stan podgorączkowy co prawda jest nadal ok 37.2 - odczuwam ją, ale da się z tym żyć, bóle stawó występują nadał, ale jakby są mniejsze (oby już tak pozostało), jutro wybieram się jeszcze na podstawowe badania: morfologie i ob i myśle żeby może zrobić badania (kał) - na pewno nie zaszkodzą. Ciekawe jak tam u was mijają wakację, mam nadzieję, że chociaż u was pogoda dopisuje!
pozdrawiam serdecznie |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Pon Lip 25, 2011 9:27 pm Temat postu: |
|
|
no widzisz-warto zająć głowę czymś innym,zmienić otoczenie-tak trzymaj ;
co do naszych wakacji ,itp.-tu nas znajdziesz Kawiarenka
pozdrawiam  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|