|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
krystyna03c Junior

|
Wysłany: Sro Wrz 07, 2011 8:01 am Temat postu: |
|
|
Jeszcze patrzę tutaj w kartę miałam zrobione badanie LA czyli to chyba jest antykoagulant tocznia.Myślicie,że z tych badań o których napisałam będzie można się dowiedzieć czegoś? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Sro Wrz 07, 2011 10:31 am Temat postu: |
|
|
z pewnością-ale doświadczony specjalista bierze również pod uwagę obraz kliniczny pacjenta-jest to konieczne gdyż często zdarza się seronegatywność,a choroba sieje spustoszenie(w moim przypadku tak właśnie było )... _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenekuku Master butterfly

|
Wysłany: Sro Wrz 07, 2011 11:13 am Temat postu: |
|
|
Jest tak jak pisze Margaret, ja też seronegatywna a choróbsko szaleje. _________________
http://nenekuku.blox.pl/html |
|
Powrót do góry |
|
 |
krystyna03c Junior

|
Wysłany: Sro Wrz 07, 2011 2:17 pm Temat postu: |
|
|
Znaczy co powinnam zrobić na ten moment oprócz czekania na wyniki badań? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Sro Wrz 07, 2011 2:26 pm Temat postu: |
|
|
Cytat: |
.Immunologia to dla mnie czarna magia |
nie jesteś przecież immunologiem dla mnie to też abstrakcja-orientuję się w tym co mnie interesuje,co najważniejsze i tobie też ewentualnie to polecam
co do lekarzy z małych miejscowości-tu można czasem się zdziwić pozytywnie -mojej stacjonarnej pulmonolog z żadnym instytutem bym nie zamieniła-tenże potrzebny mi jest do szczegółowych badań ale fakt,ponoć w dużych ośrodkach wiedzą ,co robią ...,istnieją programy lecznicze,itd.,itd.-tylko co niektórzy specjaliści powinni spuścić z tonu i odrobinę dystansu do siebie mieć
Cytat: |
co powinnam zrobić na ten moment oprócz czekania na wyniki badań? |
Krysiu-upokoić się ,zająć się dzieckiem ,smakować życie ;musisz zapanować nad nerwicą-tylko pogorszysz swoje samopoczucie ...
pozdrawiam  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
krystyna03c Junior

|
Wysłany: Pią Wrz 09, 2011 1:59 pm Temat postu: |
|
|
Właśnie odkąd wróciłam z tej wizyty mam nawrót,lęki takie,że szkoda gadać.dzisiaj już jest ciut lepiej ale przez 2 dni myślałam,że już po mnie...
Spojrzałam na swoje wyniki badań hormonów powiem szczerze,że wezmę je chyba pokazać lekarce ogólnej przy najbliższej okazji.Gino mówił,że są ok,ale po tym co się dzieje teraz już tracę zaufanie do lekarzy.Będe po 5 razy pytać,żeby się uspokoić. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|