|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Agnieszka14 Master butterfly

|
Wysłany: Nie Sty 01, 2006 3:30 pm Temat postu: |
|
|
dieta nisko i wysokobiałkowa? hm... przepraszam za ciekawość, tak się zastanawiam, czy to się stosuje okresowo czy na stałe?
Ostatnio zmieniony przez Agnieszka14 dnia Sob Sie 21, 2010 1:06 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
angela Master butterfly

|
Wysłany: Pią Sty 06, 2006 5:33 pm Temat postu: |
|
|
Ja Ci Agnieszko za bardzo nie powiem jak długo się stosuje takie diety.Wiem natomiast, że każda dieta przynosi najlepsze rezultaty po dłuższym okresie, a co do niskobiałkowej diety, to mam zamiar baaardzo długo jąstosować, tak ogólnie dla zdrowia,a przy tym niskotłuszczową i z ograniczeniem cukru. Myślę, że po miesiącubędu jużodczuwała skutki diety te pozytywne oczywiście  _________________ Szczęście nie jest dziełem przypadku, ani darem bogów. Szczęście to coś, co każdy z nas musi wypracować dla siebie samego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agnieszka14 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Sty 06, 2006 6:31 pm Temat postu: |
|
|
dzięki Angela ja na razie 2 miesiące temu postanowiłam przestać jeść wszystko, co pochodzi od zwierząt (mięso+nabiał i jajka), z wyjątkiem ryb. Jem b.dużo ryb, jarzyn, soi, kaszy. No i uwielbiam słodycze - a niech to trochę przyjemności też potrzeba przy jedzeniu Zobaczymy co będzie dalej... 
Ostatnio zmieniony przez Agnieszka14 dnia Sob Sie 21, 2010 1:12 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
gusia_92 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Sty 06, 2006 7:33 pm Temat postu: |
|
|
ja tam wole nie kombinowac bo co mam jaks diete nawet taka 1000 kcal to zaraz mam anemie. wiec niestety zostalo tylko ograniczas slodycze. _________________ .:Hoy se que tu ya no me quieres y eso es lo que mas me hiere:. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|