Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
anula55 Junior

|
Wysłany: Sob Lis 05, 2011 9:06 pm Temat postu: Czesc |
|
|
Mam na imie Ania i sledze forum od roku (zdiagnozowany Sjogren). Bardzo sobie cenie te wszystkie wskazowki i porady jakie mozna tu otrzymac. Nie bede marudzic jak zle sie czuje itp bo i tak tym nic nie zmienie. Przyjmuje Plaquenil. Zdobylam sie w koncu na odwage i napisalam. Mam nadzieje, ze teraz czesciej bede mogla sie odezwac i pogadac.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
irenahey Junior

|
Wysłany: Sob Lis 05, 2011 9:18 pm Temat postu: |
|
|
Witaj, też jestem tu nowa.
Piszą tu bardzo mądrzy ludzie, czytam i się uczę cały czas.
Dzięki forum wiem jak mam rozmawiać z lekarzami i tak się nie boję. _________________ irena |
|
Powrót do góry |
|
 |
monia85 Master butterfly

|
Wysłany: Sob Lis 05, 2011 9:32 pm Temat postu: |
|
|
Witaj, Anula
fajnie, że się odezwałaś, lepiej późno niż wcale  _________________
Dusza nie znałaby tęczy, gdyby oczy nie znały łez. / J.V. Chevey |
|
Powrót do góry |
|
 |
basiula Master butterfly

|
Wysłany: Sob Lis 05, 2011 9:58 pm Temat postu: |
|
|
Witam cieplutko na forum  _________________ ,,Nie poświęcaj siebie, ty jesteś wszystkim co posiadasz..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Nie Lis 06, 2011 10:46 am Temat postu: |
|
|
cześć Anula
no trochę to trwało zanim zebrałaś w sobie tę odwagę -tym bardziej się cieszę,że nie rozmyśliłaś się i odezwałaś do nas
forum po to też istnieje,by każdy mógł wyrzucić z siebie nie tylko pozytywne,ale i te złe emocje,które niestety każdego dopadają -codzienna walka z chorobą potrafi zwyczajnie zdołować ,ale po to właśnie tutaj wszyscy jesteśmy ,by cieszyć się razem i pomagać w trudnych chwilach ,bo w tych ostatnich szczególnie poznaje się przyjaciół,prawda?
drogę do Kawiarenki znasz?
pozdrawiam i zapraszam  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Nie Lis 06, 2011 10:51 am Temat postu: |
|
|
witam cie i ja
jak to mowią w grupie razniej
mozesz sobie pogadac pomarudzic tez, bo my tez to robimy , każdy ma lepsze i gorsze dni ale wspolnie nie sa one az tak straszne
pozdrawiam _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewelina266 Master butterfly

|
Wysłany: Nie Lis 06, 2011 12:42 pm Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie i zachęcam do pisania  _________________ Zbieram siły do walki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewa1308 Junior

|
Wysłany: Nie Lis 06, 2011 7:23 pm Temat postu: |
|
|
Hej. Witam Cię i ja ja tez dolaczylam niedawno i jestem bardzo zadowolona jakos lepiej mi z mysla ze moge w razie potrzeby z kims sie podzielic swoimi problemami. Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
aicha Junior

|
Wysłany: Czw Lis 17, 2011 3:05 am Temat postu: |
|
|
gorące uściski od nowej dla nowej przeczytałam "częściej pogadać" i jako że straszliwą gadułą jestem zapraszam do kawiarenki bo z tego co się zdążyłam zorientować to tam gaduły obradują
pozdrawiam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|