Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
awi66 Junior

|
Wysłany: Pon Sty 02, 2012 7:33 pm Temat postu: |
|
|
Chcialabym porozmawiac z kims kto choruje na zapalenie skorno-miesniowe.Szukalam ale sie nie doszukalam jeszcze kto z was ma te chorobe. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Pon Sty 02, 2012 7:35 pm Temat postu: |
|
|
"Zapukaj " do Karii,Alawy i Łukasza(choć on zagoniony ostatnio okrutnie,ale z pewnością odpowie)  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sty 03, 2012 10:15 pm Temat postu: |
|
|
Przeczytałem właśnie o werdykcie. Jako "szczęśliwy" posiadacz DM mogę powedzieć, że to chytry i przebiegły rywal, ale do pokonania (Margaret podała Tobie pozytywne przykłady). W razie co pytaj śmiało - nie obiecuję, że odpowiem od razu, ale postaram się jak najszybciej. _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
alawa Master butterfly

|
Wysłany: Sro Sty 11, 2012 5:23 pm Temat postu: |
|
|
Ja mam zapalenie wielomięśniowe(PM),w tej chwili jest praktycznie ok.biorę dawkę podtrzymującą metypredu i imuran,pozostałe leki to inne moje choroby.Basiula ma chyba DM. Jak jesteś zainteresowana napisz na priv. |
|
Powrót do góry |
|
 |
awi66 Junior

|
Wysłany: Nie Sty 15, 2012 10:42 am Temat postu: |
|
|
Witajcie.Takie pytanie do chorych na DM.Czy macie jakis sposob na bolace opuszki palcow?Moj przyjaciel czuje sie juz duzo lepiej.Namawiam go zeby troche poczytal na tym forum.Ciesze sie ze jestescie i ze wspieracie sie nawzajem.Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Nie Sty 15, 2012 1:42 pm Temat postu: |
|
|
Witaj. Przyznam szczerze, że czegoś takiego nie miałem, więc jeśli o to chodzi, niestety nie pomogę. Jednak kto pyta nie błądzi - możliwe, że ktoś od nas miał taki objaw, to chętnie podzieli się informacją. W końcu od tego jesteśmy.
Cieszę się, że u Twojego przyjaciela nastąpiła znaczna poprawa. Trzymam kciuki za dalszy postęp. _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|