|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Pią Kwi 06, 2012 10:20 pm Temat postu: |
|
|
Mag - cieszę się, że się zdecydowałaś podjąć walkę. Każde działanie w kierunku zaleczenia paskudy jest sukcesem, a w tej grze niczego nie tracisz Powodzenia i szybkiego powrotu do normy. _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewelina266 Master butterfly

|
Wysłany: Sob Kwi 07, 2012 2:05 pm Temat postu: |
|
|
awania napisał: |
Ewelina, bez przesady. Po pierwsze - każdy pisze na forum co chce, jeżeli ktoś niczego nie ukrywa, to ma do tego prawo, ale jest to jego wybór i sam decyduje o tym, że podaje na tacy 3700 użytkownikom i któż wie ilu czytelnikom spoza forum "wszystko o sobie". Jeżeli ktoś nie chce, to ma do tego pełne prawo. To nie jest handel wymienny i nikt nie a obowiązku podawać żadnej diagnozy. Mogę sobie wyobrazić milion powodów i diagnoz, których nie chciałabym upubliczniać, nawet w warunkach pozornej anonimowości.
|
Miłam na myśli to, zeby Mag napisała coś więcej o sobie i swoich objawach. W ten sposób będziemy w stanie może więcej pomóc. Tylko tyle!!! _________________ Zbieram siły do walki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
awania Master butterfly

|
Wysłany: Sob Kwi 07, 2012 2:19 pm Temat postu: |
|
|
ewelina266 napisał: |
Miłam na myśli to, zeby Mag napisała coś więcej o sobie i swoich objawach. W ten sposób będziemy w stanie może więcej pomóc. Tylko tyle!!! |
Okej, Ewelina, wszystko w porządku. Się wczoraj zrobiła tu straszna zadyma, już, dzięki Monice ładnie poukładane wszystko na miejsca, nie wracajmy do tematu. A Mag, jak poczuje się na siłach - może więcej opowie... Ja tam po prostu rozumiem, że nie o wszystkim można pisać w necie... Nawet za cenę mniejszych możliwości uzyskania wsparcia...
Pozdrowienia i wogóle  |
|
Powrót do góry |
|
 |
mag Stary wyjadacz

|
Wysłany: Pon Kwi 09, 2012 12:47 pm Temat postu: |
|
|
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
mag Stary wyjadacz

|
Wysłany: Sob Kwi 14, 2012 11:20 am Temat postu: |
|
|
trochę pokasowałam , ale dzięki za kopniaka, byłam u lekarza, efekt skierowanie na cito do hematologa, następny krok reumatolog |
|
Powrót do góry |
|
 |
Shinigami Stary wyjadacz

|
Wysłany: Sob Kwi 14, 2012 11:32 am Temat postu: |
|
|
mag napisał: |
trochę pokasowałam , ale dzięki za kopniaka, byłam u lekarza, efekt skierowanie na cito do hematologa, następny krok reumatolog |
zuch! bardzo się cieszę, że zmierzasz w kierunku rozwiania wątpliwości
trzymam kciuki za pomyślne rozwiązania _________________ Ars bene mordiendi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mag Stary wyjadacz

|
Wysłany: Czw Kwi 19, 2012 4:31 pm Temat postu: |
|
|
efekt wizyty ze skierowaniem- termin oczekiwania 3 miesiące (niezłe pilne)
nic to dobrze, że się za to wzięłam
może kłopoty neurologiczne są wtórne, wobec jakiejś łatwopacyfikowalnej paskudki, nie zbadam to się nie dowiem, trzymajcie za mnie kciuki
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Czw Kwi 19, 2012 4:35 pm Temat postu: |
|
|
na pewno będziemy trzymac kciuki  _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
mag Stary wyjadacz

|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2012 7:19 pm Temat postu: |
|
|
inny hematolog stwierdził, że mam wpaść przy jego najbliższym przychodnianym przyjmowaniu, choć nie obstawia choroby pierwotnie hematologicznej (wielkie uff), machina poszła w ruch
maszyna i diagnostyka może nie będzie źle (oby)
no znowu padło "a może to coś autoimmunologicznego?", jeśli kilka osób ma cię za osła...
zaliczony szpital... tylko, że ortopedyczny...posmatrimy uwidzimy
kolejny raz odesłana do reumatologa
kolejny szpital, za kilka dni hematolog...brak terminów do reumatologa, ale moja kochana rodzinna chyba wypisze mi skierowanie na oddział, no ale wcześniej chyba mnie jeszcze czeka neurologia |
|
Powrót do góry |
|
 |
mag Stary wyjadacz

|
Wysłany: Pon Wrz 17, 2012 4:57 pm Temat postu: |
|
|
Kolejny raz szpital (neurologia) o ile się zdecyduję-diagnostyka ma być pogłębiana- trzeba się kopnąć w zad i wybić z głowy, że to stracona sprawa, że nikt, nic mi nie pomoże. _________________ http://www.poomoc.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
bellybelly Master butterfly

|
Wysłany: Pon Wrz 17, 2012 9:01 pm Temat postu: |
|
|
W końcu pomogą..."Leśna góra" jest tylko w TV, w realu działają wolniej ale dość skutecznie. Zamiast się kopać lepiej kontynuuj walkę o siebie bo warto
Powodzenia. _________________ "Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem." |
|
Powrót do góry |
|
 |
mag Stary wyjadacz

|
Wysłany: Sob Lut 22, 2014 9:32 pm Temat postu: |
|
|
byłam na neurologii rok temu, byłam tez na ortopedii, ale najważniejsze, że zapisałam się do reumatologa ( a nawet dwóch), nic nie tracę mogę tylko zyskać, ma się ten spust nie ma co  _________________ http://www.poomoc.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Nie Lut 23, 2014 12:37 am Temat postu: |
|
|
mag napisał: |
byłam na neurologii rok temu, byłam tez na ortopedii, ale najważniejsze, że zapisałam się do reumatologa ( a nawet dwóch), nic nie tracę mogę tylko zyskać, ma się ten spust nie ma co  |
zacytowałam cały - wiesz dlaczego ? bo to co piszesz mi się spodobało
ja się cieszę
nadal trzymam kciuki  _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
renia79 Master butterfly

|
Wysłany: Nie Lut 23, 2014 4:06 pm Temat postu: |
|
|
hej
i dopiszę się ja
diagnozy brak
2 lekarzy - jeden podejrzewa coś toczniopodobnego (bo niby się kluje) 2 zssk
tak sobie chodzę od lekarza do lekarza 4 rok , zaczęłam od neurologa.
Zniechęcona bardzo jestem, ale tutaj ludzie i ich perypetie uświadomiły mi, ze każda choroba tego typu rozwija się indywidualnie
szkoda tylko że leczy sie u nas wyniki, a nie objawy, a badania mam wszystkie dosłownie jak dotąd książkowe , nawet przy anginie efekt, koń przy mnie jest chory
powodzenia w szukaniu i buziak  |
|
Powrót do góry |
|
 |
mag Stary wyjadacz

|
Wysłany: Nie Lut 23, 2014 4:14 pm Temat postu: |
|
|
diagnozowanie nie jest łatwe, ani przyjemne, reumatologa póki co omijałam - teraz się przejdę, zobaczymy czy to coś da _________________ http://www.poomoc.pl/
Ostatnio zmieniony przez mag dnia Nie Lut 23, 2014 4:23 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|