Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
cyryliaa Master butterfly

|
Wysłany: Czw Kwi 12, 2012 10:17 pm Temat postu: |
|
|
ja ostatnio dopiero odkrylam ze cos jest nie tak z moimi rekoma i stopami... ze sa sine wysuszone bolace... ech masakra straszna i tez mi bylo glupio powiedziec lekarzowi, poczytalam na forum - stwierdzilam ze objawy pasuja mi do reyno a dr potwierdzila tylko... w sumie nie dala mi juz nic wiecej bo biore polfiline i stwierdzila ze to juz wszystko... ale kochana! mow o wszystkom lekarzowi, nawet jesli wydaje Ci sie to glupie _________________ Tym daję radę chorobie, że nic z niej sobie nie robię
Wolę kulejąc iść naprzód, niż stać wciąż w miejscu z gracją |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pluskotka Master butterfly

|
Wysłany: Czw Kwi 12, 2012 10:20 pm Temat postu: |
|
|
W takim razie będę mówić o wszystkim, co mnie niepokoi. _________________ "Przyzwyczajenie do ironii psuje charakter."
Ostatnio zmieniony przez Pluskotka dnia Pon Sty 12, 2015 7:26 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Kwi 19, 2012 5:22 pm Temat postu: |
|
|
Gorączka znów wróciła... _________________ "Przyzwyczajenie do ironii psuje charakter."
Ostatnio zmieniony przez Pluskotka dnia Pon Sty 12, 2015 7:25 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Czw Kwi 19, 2012 5:49 pm Temat postu: |
|
|
ja sama jestem takim pacjentem
niczym nie potrafili mi zbic temp ,owijanie w mokre przescieradła, okładanie lodem dawało efety na krotko pozniej probowali nawet morfiną obniżąc a skoki temperatury były w granicach powyzej 39 do 41z kreskami
dopiero po diagnozie w kolejnym etapie choroby gdzie znowu dołączyła wysoka temperatura dołozyli mi endoxan w pulsach i temp sie wycofała na długi czas,
wiadomo ze tak wysoka temperatura zabija , moze wyniki tym razem będa inne
musisz w to wierzyć , mnie także juz spisano na straty dawno temu a ja zyję nadal _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Kwi 19, 2012 6:29 pm Temat postu: |
|
|
Chyba najlepiej byłoby, gdyby tata został zakwalifikowany do przeszczepu szpiku. Bo przecież już badali rodzinę, do tego to chyba zmierza...
Póki co nieco lepiej poczuł się po dużych dawkach Dexametasonu, ale to pewnie tylko chwilowe. _________________ "Przyzwyczajenie do ironii psuje charakter."
Ostatnio zmieniony przez Pluskotka dnia Pon Sty 12, 2015 7:24 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Czw Kwi 19, 2012 8:01 pm Temat postu: |
|
|
bez diagnozy jest to zbyt ryzykowne , zeby podawac cos czym leczy się konkretną chorobę
to tak jakby podac chemię na raka płuc lecząc zupełnie cos innego
nie dosyć ze nie pomoze to zrobi ogromna krzywdę organizmowi
nie można w ciemno
ale jesli po sterydach cos drgnęło? to moze być ukłon w strone choroby dobrze wycelowana bron
sęk w tym że Dexametazon podaje się w bardzo wielu schorzeniach i naszych i i w nowotworach, i neurologicznych sprawach wiec czego szukac ?
strasznie to przykre patrzec i nie moc nic zrobić
wpołczuję _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Kwi 19, 2012 8:15 pm Temat postu: |
|
|
(usunięte) _________________ "Przyzwyczajenie do ironii psuje charakter."
Ostatnio zmieniony przez Pluskotka dnia Pon Lis 18, 2013 2:35 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
angela Master butterfly

|
Wysłany: Pią Kwi 20, 2012 1:39 pm Temat postu: |
|
|
Witam i ja Paulo,
nie pomogę Ci odnośnie objawów Twoich czy ojca (na serio urocza rodzinka ) , ale dobrym i pogodnym słowem od czasu do czasu a i owczesm. Pozdrawiam _________________ Szczęście nie jest dziełem przypadku, ani darem bogów. Szczęście to coś, co każdy z nas musi wypracować dla siebie samego. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2012 1:58 pm Temat postu: |
|
|
Przeniesiono tatę do Wamu na oddział nefrodiabetologii. Jak sama nazwa wskazuje nie ma on nic wspólnego z tatą, ale tylko tam chcieli go przyjąć... _________________ "Przyzwyczajenie do ironii psuje charakter."
Ostatnio zmieniony przez Pluskotka dnia Pon Sty 12, 2015 8:06 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
 |
angela Master butterfly

|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2012 2:02 pm Temat postu: |
|
|
Ja myślę, że zawsze warto szukać nowych rozwiązań, gdy wcześniejsze zawiodły. Niech tym razem będzie to trafiony oddział i lekarze, życzę Wam tego. _________________ Szczęście nie jest dziełem przypadku, ani darem bogów. Szczęście to coś, co każdy z nas musi wypracować dla siebie samego. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2012 2:08 pm Temat postu: |
|
|
Chyba musimy szukać ratunku gdzie się da. Może IR, albo któryś ze znanych profesorów... może Hrycek. Sama nie wiem...
Czy prof. Hrycek przyjmuje gdzieś prywatnie? _________________ "Przyzwyczajenie do ironii psuje charakter."
Ostatnio zmieniony przez Pluskotka dnia Pon Sty 12, 2015 7:28 pm, w całości zmieniany 3 razy |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2012 5:16 pm Temat postu: |
|
|
prf Hrycek przyjmuje prywatnie także , tylko ostatnio ktos pisał ze numer ktory podawałam nie jest aktualny ale probuj , moze ci się uda,
trzeba się umowic na wizytę na konkretny dzien
adres jest także
moze ktos będzie miał jego aktualny numer i go poda z tego co wiem kilka osob niedawno było u Niego
poczekaj ktos powinien go mieć _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
lulu14 Junior

|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2012 6:07 pm Temat postu: |
|
|
profesor Hrycek nr tel. 032 2544807 |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2012 8:44 pm Temat postu: |
|
|
To jest numer do rejestracji? _________________ "Przyzwyczajenie do ironii psuje charakter."
Ostatnio zmieniony przez Pluskotka dnia Pon Sty 12, 2015 7:26 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2012 8:45 pm Temat postu: |
|
|
to jest numer ktory podaję od lat
czyli nic się nie zmieniło , dziekuję _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|