|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Sylvia Junior

|
Wysłany: Sro Kwi 25, 2012 4:45 pm Temat postu: Kraków, Warsztaty Flamenco |
|
|
Słuchajcie Kochani:)
Dla wszystkich, którzy uwielbiają tańczyć i odkrywać w sobie pokłady energii i życia - zapraszam na warsztaty flamenco, które odbędą się 7-8 maja w Krakowskiej Szkole Flamenco La Pasion
Profesjonalne tancerki, z którymi od niedawna współpracuję pragną otworzyć prawdziwą szkołę tańca, gdzie jest miejsce dla osób niepełnosprawnych. Dlatego też zapraszam na warsztaty osoby, które skrycie marzą o takiej formie aktywności, lubią muzykę latino i chcą poznać warsztat pracy tancerza
Więcej info na stronce: http://www.puentedelarte.org.pl/
Można też pisać bądź dzwonić bezpośrednio do mnie: sylwia.szulik@puentedelarte.org.pl 513 081 374
PS. Jeśli ktoś pracuje, a byłby zainteresowany tą tematyką - dajcie znać - myślę, że termin weekendowy jest jak najbardziej do zrobienia
Pozdrawiam i życzę Wam dobrego dnia  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karii Master butterfly

|
Wysłany: Czw Kwi 26, 2012 8:20 pm Temat postu: |
|
|
No szkoda, że tak daleko bo brzmi ciekawie  _________________ ..:: nieustannie biec pod wiatr, każdej myśl poczuć smak
chwytać życie w dłonie, jak promień słońca w letni dzień ::..
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sylvia Junior

|
Wysłany: Pon Kwi 30, 2012 9:04 am Temat postu: |
|
|
myślę, że nie jest problemem zrobić takie warsztaty dla max 15 osób w każdym miejscu w Polsce wszystko jest kwestią dogadania się  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|