Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
cieplisko Junior

|
Wysłany: Wto Maj 22, 2012 1:54 pm Temat postu: ciąża w Warszawie |
|
|
Witam wszystkich,
jestem przykładem świetnie trzymającej się osoby z Zespołem Churga - Strauss. Dużo przeszłam, ale teraz jest na tyle super, że planuję zajść w ciążę. Czy któraś z Was mogłaby mi polecić lekarza i klinikę, gdzie mają doświadczenie w prowadzeniu kobiet z chorobami immunologicznymi?
Pozdrawiam ciepło _________________ I do przodu!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Sro Maj 23, 2012 4:02 pm Temat postu: |
|
|
witaj
moze odezwie się ktos leczony w Warszawie kto juz był prowadzony przez ginekologa ktory się zna na tych chorobach
widzę ze leczenie twojej choroby jest takie jak i naszych wiec mysle ze nie powinno to byc problemem
mamy tu tyle młodych forumowych mam i ty masz szanse na zdrowe dziecko
umiesciłas swoj post w dobrym miejscu ale dla zasady przeniosłam go tutaj zebyś mogła doczekac odpowiedzi indywidualnie
przeszukaj tematy o ciąży moze trafisz na mamy ktore znaja i mogą polecić dobrego ginekologa
pozdrawiam serdecznie _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
alawa Master butterfly

|
Wysłany: Sro Maj 23, 2012 8:00 pm Temat postu: |
|
|
Witaj!
Ja sama jestem na innym etapie życia i nie pomogę Ci,pewnie odezwie się ktoś zorientowany.Popytam wśród znajomych,może zadzwoń do warszawskich szpitali położniczych- a nuż dadzą Ci jakiś namiar. |
|
Powrót do góry |
|
 |
cieplisko Junior

|
Wysłany: Sob Maj 26, 2012 10:41 am Temat postu: |
|
|
Byłabym bardzo wdzięczna:)
Póki co spotykałam lekarzy, którzy raczej panikowali niż byli gotowi mnie wspierać. No może oprócz głównej prowadzącej pani doktor
Czekam więc cierpliwie;) _________________ I do przodu!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
kiniamil Senior

|
Wysłany: Nie Maj 27, 2012 1:18 pm Temat postu: |
|
|
Witam Cię serdecznie. Ja również jestem z okolic Warszawy i szukam dobrego ginekologa, który zajmie się mną. Chciałabym znaleźć lekarza, który też przygotuje mnie do ciąży, pozna mnie i moją chorobę. Z tymi co rozmawiałam (m.in.Szpital na Karowej i Bielański), to twierdzą,że jak już zajdę w ciążę to wtedy będą się martwić... hmm, może jestem trochę przewrażliwiona. Moja nefrolog polecała mi dr Bronisławę Pietrzak, bo współpracują z nią moi lekarze. Tylko,że problem w tym, że w ramach NFZ nie dostanę się do niej, bo przyjmuje tylko kobiety po przeszczepie nerek (tak mi powiedzieli w rejestracji),a prywatnie chodzić i płacić za każda wizytę, to mi się nie uśmiecha. Będę szukała dalej. Jeśli znajdziesz ginekologa znającego się na chorobach immunologicznych, to daj znać pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
cieplisko Junior

|
Wysłany: Nie Maj 27, 2012 6:28 pm Temat postu: |
|
|
Mi też już się zdarzyło usłyszeć, że jak zajdę w ciąże, to będą się martwić. Trochę mało profesjonalne podejście, ale cóż. Ja planuję uderzać do Szpitala im. Orłowskiego, bo tam w razie czego mają wszystkie oddziały i to na niezłym poziomie. Bielańskiemu nie ufam totalnie, kilka razy mnie tam źle zdiagnozowali i w ogóle mnóstwo nieprzyjemnych sytuacji. Karowa - nie wiem jak tam się zapatrują na leczenie kobiet z chorobami immunosupresyjnymi. Jakbym coś gdzieś wybadała - dam znać. _________________ I do przodu!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mel-ania Master butterfly

|
Wysłany: Nie Maj 27, 2012 7:11 pm Temat postu: |
|
|
Witam Cię serdecznie
Powodzenia w realizacji marzeń o macierzyństwie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
monia85 Master butterfly

|
Wysłany: Nie Maj 27, 2012 7:20 pm Temat postu: |
|
|
Witam na forum i powodzenia życzę
Ja też jestem z okolic Warszawy, ale jeszcze nie jestem na etapie chęci powiększania rodziny  _________________
Dusza nie znałaby tęczy, gdyby oczy nie znały łez. / J.V. Chevey |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewelina266 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Maj 28, 2012 6:24 am Temat postu: |
|
|
Na temat ciąży nie wypowiem się, ale za to witam Cię bardzo serdecznie!  _________________ Zbieram siły do walki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robyn19 Junior

|
Wysłany: Pon Maj 28, 2012 5:11 pm Temat postu: |
|
|
Witam bardzo serdecznie  _________________ www.Czytanki.com.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia0312 Stary wyjadacz

|
Wysłany: Pon Maj 28, 2012 10:06 pm Temat postu: |
|
|
Witaj!
Ja miałam prowadzoną ciążę na Karowej przez dr Katarzynę Drągowską-bardzo polecam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|