Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Nie Wrz 12, 2010 12:29 pm Temat postu: |
|
|
niestety ja raczej odpadam,z ego co słyszę urodziny Konradka są właśnie 19stego Nie byłam na roczku,bo wyjazd do sanatorium mi wypadł więc nie może mnie teraz nie być  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Wto Wrz 14, 2010 8:46 pm Temat postu: |
|
|
Kurczę, nie chcę krakać, ale chyba zapeszyłem. Trafił się właśnie ten 1%, który sobie zastrzegłem.
W prostych słowach popaprało mi się z czasem okrutnie i do końca września nawet niedziele odpadają.
Spartoliłem po całej linii - przepraszam. Jednocześnie obiecuję, że to już się nie powtórzy i na pewno jeszcze się zobaczymy. _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
DorciaR Master butterfly

Dołączył: 06 Cze 2006 Posty: 1599 Skąd: pomorskie obecnie Wielka Brytania
|
Wysłany: Wto Wrz 14, 2010 9:03 pm Temat postu: |
|
|
mi też się nie uda, bo jednak jedziemy na dwa dni pod domek, aby zaczerpnąć troszkę siły. Dopiero dzisiaj cudem dokonaliśmy rezerwacji, bo niestety nie chcą wynajmować pokoju na dwa dni. _________________ "Byłoby szczęściem móc uszy i inne zmysły zamykać jak oczy" Georg Christoph Lichtenberg |
|
Powrót do góry |
|
 |
małgorzatka Master butterfly

|
Wysłany: Sro Wrz 15, 2010 8:16 pm Temat postu: |
|
|
Witam
To w takim razie przełóżmy spotkanie na bliżej nieokreślony termin Agatka po górach jest przeziębiona, pozostali nie odpowiedzieli czyli pewnie tez nie pasuje. Ja Wam dziękuję, że dajecie cynk w środę a nie w sobotę, bo przynajmniej wiem jak zaplanować weekend zwłaszcza że w sobotę pracuję Pozdrawiam serdecznie i życzę zdrówka u mnie październik odpada, nie mam żadnego wolnego weekendu  _________________ małgorzatka |
|
Powrót do góry |
|
 |
DorciaR Master butterfly

Dołączył: 06 Cze 2006 Posty: 1599 Skąd: pomorskie obecnie Wielka Brytania
|
Wysłany: Sro Wrz 29, 2010 1:16 pm Temat postu: |
|
|
D...a zimna, ani nie wyszedł wyjazd ani spotkanie
Może następnym razem. _________________ "Byłoby szczęściem móc uszy i inne zmysły zamykać jak oczy" Georg Christoph Lichtenberg |
|
Powrót do góry |
|
 |
bellybelly Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lip 12, 2012 9:35 am Temat postu: |
|
|
Podbijam wątek
Pierwsze deklaracje kawiarenkowe już były a teraz pora na konkrety. W związku z sezonem urlopowym proponuję aby osoby zainteresowane spotkaniem wpisywały terminy, w których będą nieosiągalne. W ten sposób zobaczymy czy da radę "skrzyknąć" się w czasie wakacji czy dopiero jesienią
małgorzatko Mogłabyś zająć się naszą małą logistyką? Jeśli nie to ja spróbuję ale za efekty nie ręczę
Może zacznę od siebie. Wyjazd od 9.08 do 22.08 więc ten termin dla mnie odpada  _________________ "Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem." |
|
Powrót do góry |
|
 |
agatka03 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Lip 18, 2012 2:24 pm Temat postu: |
|
|
Jestem ZA . Czasu mam dużo, często jestem w Bydgoszczy - więc czekam na propozycje , jakkolwiek to zabrzmiało  _________________ ..."W życiu nie chodzi o czekanie, aż burza minie... Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu..." (Vivian Green) |
|
Powrót do góry |
|
 |
JOLKA Stary wyjadacz

|
Wysłany: Sro Lip 18, 2012 5:09 pm Temat postu: |
|
|
Hejka ja również się piszę na spotkanie postaram się dopasować do terminów pozdrawiam i zdrówka  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro Lip 18, 2012 10:03 pm Temat postu: |
|
|
Widzę temat spotkania w Bydgoszczy powrócił. Jeśli nie sprawi to kłopotu, chętnie wpadnę (region po sąsiedzku z Pomorzem i raptem parę godzin drogi od Gdańska). Pasuje mi każda niedziela od początku sierpnia licząc. _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Lip 19, 2012 9:07 am Temat postu: |
|
|
Czyli na dzień dzisiejszy mamy dwie sierpniowe daty 5 albo 26 (jak dla mnie z naciskiem na 26 ale oba terminy pasują). Niby blondynka a dałam radę
Czyli czekam na dalsze sugestie
Łukasz Może znajdzie się jeszcze chętny na wspólną podróż z Pomorza? W razie co mogę jadąc do Bydzi zahaczyć o dworzec i dotransportować Ciebie/Was na miejsce spotkania
małgorzatko A jak z Tobą? _________________ "Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem." |
|
Powrót do góry |
|
 |
cyryliaa Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lip 19, 2012 1:05 pm Temat postu: |
|
|
ja niestety nie dam rady do Bydgoszczy daleko niestety a po wyjzdziezdzie urlopowym i funduszy bedzie malo... ale pomysle jeszcze to mowicie ze koniec sierpnia - tak ? _________________ Tym daję radę chorobie, że nic z niej sobie nie robię
Wolę kulejąc iść naprzód, niż stać wciąż w miejscu z gracją |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Lip 19, 2012 8:35 pm Temat postu: |
|
|
bellybelly napisał: |
Może znajdzie się jeszcze chętny na wspólną podróż z Pomorza? W razie co mogę jadąc do Bydzi zahaczyć o dworzec i dotransportować Ciebie/Was na miejsce spotkania  |
Spoko, im bardziej liczne towarzystwo tym lepiej. Pojechać można czymkolwiek - tak czy inaczej wyjdzie 2-2,5 godz. w jedną stronę.
A z dojazdem spoko, jakoś sobie dam(y) radę. Najwyżej jak kiedyś znowu "pożyczę" tramwaj (ale to już odrębna historia ). _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Lip 19, 2012 11:09 pm Temat postu: |
|
|
Łukasz F. napisał: |
Najwyżej jak kiedyś znowu "pożyczę" tramwaj (ale to już odrębna historia ). |
Brzmi intrygująco Spodziewam się, że poznamy szczegóły
EDIT
Pozwalam sobie niekulturalnie wyznaczyć termin spotkania 26.08.2012 Proszę, nie krzyczcie na biednego żuczka
Miejsce: Restauracja Sowa ul. Mostowa w Bydgoszczy (tak na pierwszy rzut i przez miłość do "Malinowego marzenia" )
Czas: Czekam na info od przyjezdnych
PS. Posty pt. "nie dam rady" będą automatycznie kasowane  _________________ "Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem." |
|
Powrót do góry |
|
 |
cyryliaa Master butterfly

|
Wysłany: Pią Lip 20, 2012 11:29 am Temat postu: |
|
|
Matko... a ktos by jechal z Łodzi... ?
bo ja taka sama i boje sie troszke
a sobota nie wchodzi w gre... ? _________________ Tym daję radę chorobie, że nic z niej sobie nie robię
Wolę kulejąc iść naprzód, niż stać wciąż w miejscu z gracją |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią Lip 20, 2012 12:27 pm Temat postu: |
|
|
Łukasz F. napisał: |
Pasuje mi każda niedziela od początku sierpnia licząc. |
Stąd padło na niedzielę Zawsze możesz zabrać swoją połówkę...od przybytku głowa nie boli  _________________ "Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem." |
|
Powrót do góry |
|
 |
|