|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Pon Sie 20, 2012 8:47 pm Temat postu: |
|
|
Nieźle się wątek rozkręcił.
Sam nie służę dobrym prykładem (za kołnierz nie wylewam, oj nie wylewam) ale 3 dni wódę tankować - z takiego czegoś zdecydowanie wyrosłem Z drugiej strony, swojego czasu poznałem sporo osób z okolic północno-wschodnich (Białystok, Ełk, Suwałki) i wiem, że do picia to ludzie dużego kalibru (oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu).
Moja rada taka: póki czujesz się na siłach, nie bierzesz leków gdzie łączenie zalkoholem jest surowo zabronione itp. itd., to nie musisz popadać w radykalizm na "nie" (ograniczenie to nie eliminacja). Pamiętaj jednak, że picie ma 4 parametry: "kiedy", "z kim", "gdzie" i "ile"  _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mateuzs Junior

|
Wysłany: Wto Sie 21, 2012 6:16 am Temat postu: |
|
|
Dzięki za odpowiedz:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sie 21, 2012 8:17 am Temat postu: |
|
|
Witam i ja ciepło i serdecznie:)
Łukasz dobrze Ci napisał. _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kiniamil Senior

|
Wysłany: Wto Sie 21, 2012 12:50 pm Temat postu: |
|
|
Witam, z alkoholem zawsze trzeba uważać, bez względu na to czy jest się chorym czy nie:) Wiadomo, że wszystko jest dozwolone w granicach ludzkiego rozsądku. Jak mawia mój znajomy: "bo pić,to trzeba umieć' pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mateuzs Junior

|
Wysłany: Sro Sie 22, 2012 1:47 pm Temat postu: |
|
|
Chciałem się jeszcze zapytać, czy może wiecie przez ile lat przechowywane są dane pacjentów w szpitalu, karty etc? Czy są odrazu wyrzucane po smierci pacjenta? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|