|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
maglia Master butterfly

|
Wysłany: Pon Cze 18, 2012 9:40 pm Temat postu: |
|
|
Pluskotka napisał: |
I jak twoja diagnostyka? Ruszyło coś?  |
Nie...jest bez zmian, to moja wina, bo ostatnio uciekam od tematu.
Byłam zapisana na prywatną wizytę u reumatolog, czekałam dość długo i parę dni przed wizytą zadzwonili do mnie, że tego dnia pani doktor nie będzie przyjmować...nie umówiłam się na razie na następny termin.
Chyba się łudzę, że jestem zdrowa, bo właściwie nie jest gorzej niż było. Fakt, lepiej też nie...
Teraz próbuję diety zgodnej z grupą krwi i liczę, że może to pomoże.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Wto Cze 19, 2012 4:52 pm Temat postu: |
|
|
Cytat: |
chyba się łudzę, że jestem zdrowa, bo właściwie nie jest gorzej niż było. Fakt, lepiej też nie...
Teraz próbuję diety zgodnej z grupą krwi i liczę, że może to pomoże... |
zadna dieta nie jest w stanie wyleczyc chorob z autoagresji , moze pomoc przy nadcisnieniu czy chorobach watroby , ale nie jest to dieta zgodna z grupa krwi a zdrowy soposob odzywiania
nie licz na to ze samo przejdzie bo się rozczarujesz _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
maglia Master butterfly

|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2012 7:39 pm Temat postu: |
|
|
Dzisiaj byłam na prywatnej wizycie u reumatologa. Pani doktor nie miała wątpliwości że to toczeń (LED), niestety. Idę do szpitala na dokładne badania i ustawienie leczenia. Dobrze, że już wiem, bo chyba niepewność była gorsza |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2012 9:50 pm Temat postu: |
|
|
dokładnie tak jest jak piszesz
niepewność jest gorsza od diagnozy
znając wroga mozna go powstrzymac i wie się jak z nim walczyć
powodzenia w szpitalu, niech ci dobiorą takie leki po ktorych raz dwa poczujesz się lepiej _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agnieszka2211 Master butterfly

|
Wysłany: Wto Wrz 11, 2012 6:45 am Temat postu: |
|
|
maglia, skad jestes?
Ja szukam reumatologa z Bydgoszczy, dla pewnosci po wczorajszej wizycie |
|
Powrót do góry |
|
 |
maglia Master butterfly

|
Wysłany: Wto Wrz 11, 2012 7:15 am Temat postu: |
|
|
Agnieszka, ja byłam u pani doktor Sochockiej - Bykowskiej. Przyjmuje w prywatnej przychodni w Sopocie. Mogę ją polecić, bardzo konkretna i miła. Cieszę się, że do niej trafiłam, bo wreszcie po prawie 5 latach mam diagnozę. Ale ona przyjmuje tylko prywatnie, więc doradziła mi żebym znalazła sobie reumatologa z NFZ, który poprowadzi mnie po szpitalu. No i też mam kłopot, bo nie mam pojęcia do kogo się zapisać. W moim mieście jest beznadziejna reumatolog, do której już nie pójdę. Więc sama szukam reumatologa okolic Trójmiasta, lub Wejherowa. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewela.t Master butterfly

|
Wysłany: Wto Wrz 11, 2012 10:26 am Temat postu: |
|
|
Maglia, wybacz, ze tak pozno..
Witam serdecznie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
maglia Master butterfly

|
Wysłany: Wto Wrz 11, 2012 7:22 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Ewela To nic, że późno  |
|
Powrót do góry |
|
 |
sylwia27 Junior

|
Wysłany: Czw Wrz 20, 2012 5:25 pm Temat postu: |
|
|
hej
Przeczytałam maglia twój post i mam wrażenie jakbyś pisała o mnie.U mnie też podobnie wyglądało leczenie.Wszyscy na około traktowali mnie jak gówniarę która wymyśla choroby.Miałam podobne boleści.Jeden lekarz powiedział mi nawet ze powinnam się już z takimi bólami pogodzić a ja mam dopiero27 lat.U mnie też podejrzewają tocznia jestem w trakcie leczenia. Nie wiem za dużo jeszcze o tej chorobie ale myślę że trzeba mieć nadzieję jak tu wszyscy którzy nam doradzają,za co wszystkim dziękuję za wszelkie rady i pomoc,więcej takich forum,pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|